T O P I C R E V I E W |
tony starks |
Posted - 29/10/2011 : 19:02:05 svi crtački tutoriali na jutjubu ili sve crtačke knjige koje sam prelistao ili svi članci na netu na koje sam naišao svode se na isto: ako izvor svjetlosti dolazi s lijeve strane odozgo, sjena pada desno dolje.
yeah!
ima li još nešto što se može naučiti, nešto što je univerzalno, a ne dio osobnog crtačeva stila?
kako se uče svi ti sakoi, mantili, zgrade, lica u polumraku, pregibi na tijelu?
razmišljanje o plohama na licu mjesta i/ili kopiranje drugih crtača pa dok ne uđe u praksu?
znanost ili skup finti?
veličanstveno maljanje kistom ili logika?
koja logika? ako izvor svjetlosti dolazi s lijeve strane odozgo, sjena pada desno dolje?
|
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
MisterYES |
Posted - 07/01/2012 : 13:16:55 Bio sam je nasao mislim na demonoidu, ali je na nekom stranom jeziku koji nije engleski :) ...mislim čak da je Ruski bio u pitanju :S Od samih slika nije neka korist |
404 Not found |
Posted - 06/01/2012 : 11:33:23 Da li neko ima link za download, ne mogu da nadjem nigdje. |
Misso |
Posted - 01/11/2011 : 21:19:04 Jesi li probao sa ovim?
|
david |
Posted - 29/10/2011 : 20:22:35 vjezbanje prema fotografijama - provuces ih kroz PS i igras se s tresholdom |
milandj3 |
Posted - 29/10/2011 : 20:04:34 za ucenje senki su najbolji stari crno beli filmovi. Ja sam toga postao svestan tek nedavno prilikom N-tog repriziranja prvog serijala Otpisani koji je sniman u crno-beloj tehnici. Kad se eliminise boja, onda osvetljenje kadra i senke koje se tako proizvode dolaze do izrazaja |