forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Pozivnica za vjenjčanje - strip

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
www2 Posted - 18/01/2012 : 20:11:34
Tražim dobru dušu i crtača da mi pomogne izraditi kratki strip ili možda samo jednu naslovnicu.

Dakle tema je moje skorašnje vjenjčanje i budući da sam već sam izradio ajmo reći scenarij za pozivnicu strip bi trebalo izraditi po tome.

Ovaj scenarij/flyer je u biti moja prvotna verzija pozivnice koja će u slučaju da se ova nova ideja o stripu-pozivnici ne ostvari, ostati jedina.

http://imageshack.us/f/850/35158096.jpg/

Ideja je da se iscrta strip barem donekle prateći ovu formu.

E sad....vidio sam razne varijante na temu po netu:

http://www.google.hr/search?q=comic+save+the+day&um=1&ie=UTF-8&hl=hr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=GBQXT42tBc-UOpi_nf4D&biw=1280&bih=909&sei=HBQXT97pPIHsOY7T_ZAE#um=1&hl=hr&tbm=isch&sa=1&q=comic+save+the+date+invitation&oq=comic+save+the+date+invitation&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=8219l8688l0l8909l3l2l0l0l0l0l179l349l0.2l2l0&fp=1&biw=1280&bih=909&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&cad=b

...pa se slobodno može i kopirati tako nešto, tj. želim reći da ja dana maksimalna autorska sloboda (idealno bi bilo nešto sa Zagorom):

- što u smislu crtanja (dakle bonelli stil, manga, američki, franc-bel....itd.), isto tako potpuno nevažno da li je u boji ili C/B,

- što u smislu same kompozicije; da li će to biti više kadrova....

....manje....

...ili samo kao naslovnica....

Možda jedini uvjet bi bio da osobe tj. likovi liče na nas (slike šaljem na mail onome ko se zainteresira).

To je to što mi za sada pada na pamet.

Za one koji se pitaju naravno da li se to šta plaća....hmmmm.....budući da smo s parama na Vi u zadnje vrijeme (razlog je nadam se očit :) ) ....

......možemo se dogovoriti ili za koju pivu ili 100 - 200 kuna, da ne ispadne da baš žicarim (a upravo to i radim).

2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
milandj3 Posted - 19/01/2012 : 08:02:07
a onda jednog dana bude: srce....! s rukicama......jao!
velka031 Posted - 18/01/2012 : 22:20:44
Nadam se da će pomoći netko tko zna crtati, ideja je stvarno dobra!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000