T O P I C R E V I E W |
Tonto |
Posted - 20/02/2012 : 16:38:01 Vatra s neba je strip koji sam objavljivao na svom blogu i sad sam ga odlučio preseliti ovamo. Strip je još u nastajanju, a gotovo je četrdesetak tabli. Plan mi je svaki ponedjeljak stavljati po dvije table, pa kome sviđa neka prati. Strip će imati dodirnih točaka s temama koje mogu odvesti u zabranjene rasprave (kao recimo ova na prve dvije table)pa bih zamolio ljude da se suzdrže od istih. Komentari, prijedlozi, kritike i tome slično - dobrodošli. Postove s ovim stripom s bloga ću sad pobrisati tako da ste osuđeni na čekanje ponedjeljka.
TABLE 1 & 2 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Tonto |
Posted - 03/12/2013 : 13:44:39 http://www.ezadar.hr/clanak/marko-jacan-strip-majstor-srafiranja |
PijaniPatak |
Posted - 25/11/2013 : 20:27:49
|
Tonto |
Posted - 25/11/2013 : 19:24:13 Od srijede u striparnicama...
|
PijaniPatak |
Posted - 26/09/2013 : 17:27:15 quote: Originally posted by bisley
quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by Tonto
Tonto, svaka čast!!! Ovo mora na štampu, pre toga bi lepo legao neki coloring
Coloring ne bude... štampe bi trebalo biti...
Kupujem!
A za koloring sam mislio da bi legao jer ima dosta bele površine koju bi boja lepo popunila
Kad bi izdao strip u boji, koje boje bi bili divovski crvi? Bijele ili? S obzirom namutaciju, možda i neke druge, kao Hulk?
|
andjusticeforall |
Posted - 26/09/2013 : 12:44:23 quote: Originally posted by Tonto
Rozo - zelene.
Ko u Bubimiru :)
Svaka čast na stripu, redovno sam pratio, a i kupit ću kada izađe. |
Tonto |
Posted - 26/09/2013 : 10:25:33 Rozo - zelene. |
bisley |
Posted - 26/09/2013 : 07:12:38 quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by Tonto
Kupujem!
A za koloring sam mislio da bi legao jer ima dosta bele površine koju bi boja lepo popunila
Kad bi izdao strip u boji, koje boje bi bili divovski crvi? Bijele ili? S obzirom namutaciju, možda i neke druge, kao Hulk? |
PijaniPatak |
Posted - 25/09/2013 : 12:08:05 quote: Originally posted by Tonto
Kupujem!
A za koloring sam mislio da bi legao jer ima dosta bele površine koju bi boja lepo popunila |
Tonto |
Posted - 21/09/2013 : 12:39:56 quote: Originally posted by PijaniPatak
Coloring ne bude... štampe bi trebalo biti... |
PijaniPatak |
Posted - 20/09/2013 : 13:33:51
Tonto, svaka čast!!! Ovo mora na štampu, pre toga bi lepo legao neki coloring |
D.J. |
Posted - 19/09/2013 : 23:55:03 quote: Originally posted by Hajo
quote: Originally posted by D.J.
Bravo Tonto, bravo!
A kad malo predahnes, trk na onaj strip koji si zapoceo s Torghalom!
Ha?! Ovo sam izgleda nekako uspio propustiti! Može kakv link na taj strip?!
Naravno! Ovdje su prve 4 table: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42101&whichpage=1
|
Hajo |
Posted - 19/09/2013 : 23:25:07 quote: Originally posted by D.J.
Bravo Tonto, bravo!
Ha?! Ovo sam izgleda nekako uspio propustiti! Može kakv link na taj strip?! |
D.J. |
Posted - 19/09/2013 : 20:51:39 quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by D.J.
Bravo Tonto, bravo!
Nije nemoguće, jednom... Sad ipak imam prečih stvari na pameti...
Neka, samo naprijed gdje te srce i pamet vode. Nada ipak umire zadnja, a tvoj crtez tamo je tek bio ludnica. |
Tonto |
Posted - 19/09/2013 : 09:15:04 quote: Originally posted by D.J.
Bravo Tonto, bravo!
Nije nemoguće, jednom... Sad ipak imam prečih stvari na pameti... |
D.J. |
Posted - 18/09/2013 : 20:55:52 Bravo Tonto, bravo!
|
Barker |
Posted - 18/09/2013 : 07:56:04 aplauzi!!!! |
Obi-wan |
Posted - 17/09/2013 : 21:11:41 Pročitao odjednom. Igrom slučaja nisam obraćao pažnju dok nije pisalo - GOTOVO Ima nekih stvari koje mi nisu legle, ali to je osobno. Sve u svemu, stvarno interesantan strip koji bih po nekoj razumnoj cijeni kupio u štampanoj formi. A šta ćeš boljeg komplimenta. |
Tonto |
Posted - 17/09/2013 : 19:36:45 quote: Originally posted by Cromwell
Bacio sam pogled opet od početka i fino se nasmijao i podsjetio nekih scena. Rekao bih jednu stvar: za ovo bi vrijedilo srušit par stabala.
Sljedeća tema: Neka tam daleka godina, ljudi već žive samo kao megabajti (a oni pametniji kao gigabajti). Svi su povezani i ovise o gigantskom solarnom panelu koji je lociran na mjestu ''Pozdrava Suncu''. Ništa od teorije o crvenom divu: Sunce se gasi par miljuna godina prerano. Panika, bezvlađe, hladni vjetar struže morskim orguljama... buđenje Tritona!
Uf jebemu, malo mi je dosta fantastike... sljedeći strip će da bude psihološka drama...ili ljubavna priča...ili ljubavna drama...ili...
a što se tiće stabala... će bude nešto, valjda. |
Cromwell |
Posted - 17/09/2013 : 16:22:40 Bacio sam pogled opet od početka i fino se nasmijao i podsjetio nekih scena. Rekao bih jednu stvar: za ovo bi vrijedilo srušit par stabala.
Sljedeća tema: Neka tam daleka godina, ljudi već žive samo kao megabajti (a oni pametniji kao gigabajti). Svi su povezani i ovise o gigantskom solarnom panelu koji je lociran na mjestu ''Pozdrava Suncu''. Ništa od teorije o crvenom divu: Sunce se gasi par miljuna godina prerano. Panika, bezvlađe, hladni vjetar struže morskim orguljama... buđenje Tritona! |
Tonto |
Posted - 17/09/2013 : 14:39:13 quote: Originally posted by bisley
Čestitke. Nisam uopće očekivao da će ovako završiti, mada je dobar kraj. (Makar za čitatelje, ako ne za aktere). I... koja je sljedeća tema, sad kad smo već naviknuti?
Ček malo da uvatim zraka... |
MisterYES |
Posted - 17/09/2013 : 14:23:48 Svaka čast |
bisley |
Posted - 17/09/2013 : 13:47:30 Čestitke. Nisam uopće očekivao da će ovako završiti, mada je dobar kraj. (Makar za čitatelje, ako ne za aktere). I... koja je sljedeća tema, sad kad smo već naviknuti? |
Deers |
Posted - 17/09/2013 : 12:40:20 Sadistu! |
Poli |
Posted - 17/09/2013 : 11:52:42 Bilo je ljepo dok je trajalo... sada samo jos u stampu.
A ljep kraj, he he.
|
Tonto |
Posted - 17/09/2013 : 10:34:39 Eto došli smo i do kraja. Isprike svima na neredovitom i sporom ritmu, drukčije nije moglo. Hvala svima na pažnji i čitanju...
TABLE 105 & 106 |