forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 "Prepuno je zvezda", Natan Never, kratak scenario

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Rick Posted - 01/06/2012 : 23:44:30
Neispeglana verzija kratkog scenarija. S obzirom da ima samo 6 tabli, ne bih da ga obrazlažem sinopsisom. Ko ima vremena, neka pročita, biće mi drago da čujem mišljenje. Ako bude došao do nekog u Boneliju, trebalo bi da posluži, kao i ostali, da vide kako kadriram, pišem dijaloge, montiram, a i kako pišem priče, podrazumeva se. Izvinjavam se ako je nespretno postavljen.

7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Djuro Posted - 02/06/2012 : 14:03:13
Super, bas Natanovski fazon!

Nazalost, koliko sam uspio da shvatim, jako je tesko stranim scenaristima doci do Bonellija, posebno ako ne znaju italijanski. Mozda bi trebalo da stupis u kontakt sa nekima od nasih izdavaca da te povezu sa nekim iz Bonelija ili Paninija (koliko se sjecam SAF je poodavno, mislim za vrijeme Vaninija, cak i trazio nove scenariste sa ovih prostora, doduse sa idejama za nove, a ne postojece junake), pa da im posaljes svoje radove, eventualno prevedene makar na engleski.

Mada, mislim da je Dee u pravu i da je bolje poceti sa radom na autorskim stripovima, pa onda kad se dokazes mozes da gostujes na Natanu. :)
Rick Posted - 02/06/2012 : 13:40:36
Dee, hvala na klipu, uvek, ali uvek je lepo podsetiti se kako je vezanost za sf počela...

Naravno, imam u planu i kompletne stripove sa nekim crtačima, ali toga će biti više, ako Bog da, kada konačno odustanem od pokušaja da kao scenarista prođem u Boneliju. Ako taj dan uopšte dođe... Konkretnih razgovora sa nekim odličnim crtačima već ima.
Rick Posted - 02/06/2012 : 13:39:17
Hvala svima! Čast mi je što su neki osvedočeni "natanovci" dali thumbs up!

Još jedan od mnogih scenarija koji sam uradio za svoju dušu. Ako dođe do nekog u Boneliju, dobro je, ako ne, opet dobro. Znači mi mnogo i to što neko ovde kaže- dobro je...

Apsolutno hipotetički- Natana se ne bih usudio da pišem, osim kad bi insistirali. Nisam dovoljno upoznat sa njegovim univerzumom, bar ne u ovom trenutku. Priča koju sam napisao mi se učinila prikladnom da opiše neki dalek dan u budućnosti... kada svi heroji ostare...
Cromwell Posted - 02/06/2012 : 09:51:46
@Rick- Jako dobro, posumnjao sam na androide ono kad Legs ''skenira'' ozlijeđenu klinku Samo naprijed!

Originally posted by DeeCay
Uvijek se može ubaciti neki John Always umjesto Nathana Nevera ili Pumperschnitzel umjesto Zagora.

Isuse

DeeCay Posted - 02/06/2012 : 01:29:17
My God, it's full of stars!

Nice one!

Čovječe, pa počni raditi svoje stripove, a ne da se tu zezaš s Bonellijevcima! Stupi u kontakst s crtačima i daj im neki autorski scenarij. Uvijek se može ubaciti neki John Always umjesto Nathana Nevera ili Pumperschnitzel umjesto Zagora.
mladjo Posted - 02/06/2012 : 00:24:24
Bravo Rick!
Jerry Krause Posted - 02/06/2012 : 00:09:22
Ovo je postala invazija NN scenarija.

Lijepo zamišljeno Rick, baš simpa scenarij. Onako poetski, Meddovski i nepretenciozno. Mogao bi se svojim idejama uključiti i u moj i mladjin megalomanski scenaristički projekt od 30-40 stranica. ;)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000