T O P I C R E V I E W |
Menjolik |
Posted - 27/06/2012 : 17:04:22 Još dok sam bio klinac, inspirisan Betmenom, "stvorio" sam svog superheroja. Pošto nisam umeo da crtam, (kanda, ne znam ni danas :)), rešio sam da napišem scenario. Ovde sam okačio (http://www.sendspace.com/file/ste9en) scenario za kratku priču, ne vezanu za glavnu radnju stripa, kao i kratku istoriju i opis junaka. Ako postoji neki crtač, koji ima malo (više) slobodnog vremena, voljan da radi na ovome, neka se javi, pa ako išta bude valjalo, bacamo se na ozbiljniju priču. :) |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Menjolik |
Posted - 31/07/2012 : 18:39:48 Šta se dešava, drugari? :D |
emirem |
Posted - 23/07/2012 : 23:20:36 quote: Originally posted by Menjolik @emirem Šta te konkretno muči oko opisa? Ono najbitnije imaš u dokumentu "O GAVRANU".
Danas sam procitao imao neki bed sa otvaranjem,ali nesto sam razmislio napravio bih ipak nesto sto bi odgovaralo mixu the Crow-u,Batmanu i Jokera... Danas sam bio busy ali budem vec ovih dana nesto "iscrckao"... |
Menjolik |
Posted - 23/07/2012 : 13:50:17 @IGMAN2 Šteta što nemaš više vremena, super je ovo. :) Malo drugačije od onoga, kako sam ja zamislio, ali svakako šefovski! :)
@emirem Šta te konkretno muči oko opisa? Ono najbitnije imaš u dokumentu "O GAVRANU".
@PijaniPatak Jedva čekam da vidim. :) |
PijaniPatak |
Posted - 23/07/2012 : 01:40:01 Upravo procitao i scenario i opis. Prica nije losa. Sutra cu ti odraditi skicu junaka, a mozda i koju tablu. Uglavnom interesuje me ali sam student sa satom na ruci, pa se ne mogu bas posvetiti tome. Kako sta uradim, uglavnom, kacim ti ovde |
emirem |
Posted - 23/07/2012 : 00:21:27 Daj posalji mi opis u tancine...budem ja malo probao kad uhvatim sutra cajta ... |
IGMAN2 |
Posted - 22/07/2012 : 20:20:59 A ne ne ne, nisam crtač za tvoj strip. Na žalost, nemam dovoljno vremena za takve projekte, ali da imam vremena nacrtao bi ga ovako nekako Nedjelja je i šaruckalo mi se je malo, pa sam se uhvatio tvog Gavrana... sorry
Usput, svojevremeno sam vidio u jednom katalogu nekadašnjih Vinkovačkih strip okupljanja insert iz stripa o superjunaku s ovih naših prostora koji je isto imao ime Gavran. Nije bio Batmanoliki kao tvoj, jer je scena prikazivala kako leti nad nekim selom.
|
|
|