forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Iza zvijezda - hvala na pažnji :)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonto Posted - 20/01/2013 : 11:55:27
IZA ZVIJEZDA - TORNJEVI BOGOVA

E sad ovako... "Iza zvijezda" je strip koji sam prije 4-5 godina započeo čisto onako za svoju dušu. Strip je trebao ići u Macanovom Tjedniqu od kojeg se u međuvremenu odustalo pa sam odlučio da ga postavim ovdje. Završene su dvije 22-stranične epizode, za prvu je Darko odradio i lekturu. Kvaka je u tome da sam se ja s vremenom od stripa ohladio uglavnom nezadovoljan pojedinim stvarima pa je malo vjerovatno da će strip ikada biti nastavljen i završen... Da ne davim, sljedećih mjesec ipo dana jedna tabla dnevno pa koga veseli nek prati.

TABLA 1
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tonto Posted - 30/11/2013 : 10:15:30
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by emirem

Cestitam!
Vrlo mastovito i originalno.
Nego,koja je zove tehnika crtanja?
Koliko vremena po tabli?

Ma to je samo hardcore šrafiranje... 10 do 15 dana po tabli.

Vau, al ga ti imaš živce!!!
A ja sam mislio da su Ross i Ribić oličenje strpljivosti. Negdje sam pročitao da im treba tri-četri dana za tablu. Amateri

Ma dobro, to je zato što crtam onoliko koliko mi to vrijeme, obaveze i volja dopuštaju... da je sjediti 8 sati za radnim stolom (i naravno biti plaćen za to) bio bi i ja gotov za 3-4 dana.
bisley Posted - 30/11/2013 : 09:50:54

A ja sam mislio da su Ross i Ribić oličenje strpljivosti. Negdje sam pročitao da im treba tri-četri dana za tablu. Amateri

[/quote]To je kod njih ipak malo drugačija tehnika (mislim da je kod njih riječ o slikanim tablama)
IGMAN2 Posted - 29/11/2013 : 23:51:29
quote:

quote:

Cestitam!
Koliko vremena po tabli?

Tonto Posted - 28/11/2013 : 14:19:50
quote:

Cestitam!
Koliko vremena po tabli?

mcn Posted - 27/11/2013 : 16:38:31
Od danas u striparnicama: Vatra s neba i Izdevetane domaćice po zajedničkoj cijeni od 50 kn (za 320 strana). Kad nestanu kompletići, bit će svaka po 50 kuna.

Ako ste iz Zadra kupite od Tonta.

(mcn)
PijaniPatak Posted - 27/11/2013 : 15:13:35
quote:

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Jos jedna odlicna vest, ovo se uzima!

Ima li kakve sanse za nastavak Iza zvezda?

šansi uvijek ima.

Koji si ti krele, bre
mcn Posted - 27/11/2013 : 13:38:51
>Nego,koja je zove tehnika crtanja?

Rano sljepilo.

mcn
emirem Posted - 27/11/2013 : 13:30:17
Cestitam!
Koliko vremena po tabli?
Tonto Posted - 27/11/2013 : 13:19:08
quote:
Originally posted by PijaniPatak

šansi uvijek ima.
PijaniPatak Posted - 27/11/2013 : 11:59:45

Tonto Posted - 26/11/2013 : 17:53:40
nekih 160...
IGMAN2 Posted - 26/11/2013 : 15:20:29
Tonto, čestitam na objavljivanju!
Više nego zasluženo!
Nego, koliko će taj Q imati strana
Vatra, pa Iza zvijezda + još neki stripovi!
To će biti neki maxi Q
Tonto Posted - 26/11/2013 : 12:40:20
Inače u 54. broju Q-a uz vatru izlaze i prva dva poglavlja Iza zvijezda kao i još neki kratki stripići...

PijaniPatak Posted - 27/05/2013 : 22:00:44
mogli smo za Tonta uraditi neki fan-made nastavak
Just_Charlie Posted - 21/05/2013 : 12:53:15
za nesto vremena cu ti pokazati koliko volim taj strip.
Samo cu jos redovito navracati po potreban mir,
i sve sto mi treba..
Tonto Posted - 21/05/2013 : 09:49:11
quote:
Originally posted by Just_Charlie

bila opet.
sve sam iznova procitala.

aj dosta, još ćeš me natirat da ga završim.
Just_Charlie Posted - 21/05/2013 : 00:53:59
bila opet.
sve sam iznova procitala.
Just_Charlie Posted - 10/03/2013 : 00:54:47
Tonto

i ovo je nesto najljepse sto sam vidjela.. koji crtezi
pa sad suma na tabli 16
Za mene ovaj strip ne zavrsava. Znas, ponekad kliknem ovdje iznova i gledam crteze, osjecam takav spokoj u njima, i na njima odmaram pogled .. odvedu me u mnoge mirne misli, kao produzetak tih slika..
ovo je moj strip, za moju dusu .. toliko pogođen crtezom
Uostalom, ovo je prvi strip cije bih mnoge table raskomadala kao umjetnicka djela uokvirena na mom zidu. Hvala ti.
Tonto Posted - 06/03/2013 : 22:50:33
quote:

Znaćiiii, možda onda poslije Vatre, a ?

Nisam ni mislio da ti treba biti žao što si crtao (kada je nešto gušt, onda je to gušt! Stvar neusporediva sa odrađivanjem neke narudžbe, bez obzira što se radi o istom poslu. Jest da se ponekad i poklope te dvije stvari zajedno, ali ipak samo ponekad :), ali, ako još nije, vjerojatno će ti biti žao jednog dana što nisi dovršio taj strip.
Sudim po mojim iskustvima. Imam par nedovršenih stripova i stalno si obečavam - jednog dana... samo da nađem malo vremena... dovršit ću sve to...
Ustvari... evo, bio je taj stripić, Konan, koji sam započeo davno i kao i kod tebe, dok sam uživao crtalo se - kad je prošao gušt, stalo se.
Poanta je da sam prošle godine opet izvukao taj strip i zareko se da ću ga završiti - i evo, napokon JESAM!
I ne samo što sam se zarekao, već kad sam opet krenuo crtati, čarolija je opet bila tu.

...a tko zna, jednog dana...možda...
IGMAN2 Posted - 06/03/2013 : 21:03:04
Znaćiiii, možda onda poslije Vatre, a ?

Nisam ni mislio da ti treba biti žao što si crtao (kada je nešto gušt, onda je to gušt! Stvar neusporediva sa odrađivanjem neke narudžbe, bez obzira što se radi o istom poslu. Jest da se ponekad i poklope te dvije stvari zajedno, ali ipak samo ponekad :), ali, ako još nije, vjerojatno će ti biti žao jednog dana što nisi dovršio taj strip.
Sudim po mojim iskustvima. Imam par nedovršenih stripova i stalno si obečavam - jednog dana... samo da nađem malo vremena... dovršit ću sve to...
Ustvari... evo, bio je taj stripić, Konan, koji sam započeo davno i kao i kod tebe, dok sam uživao crtalo se - kad je prošao gušt, stalo se.
Poanta je da sam prošle godine opet izvukao taj strip i zareko se da ću ga završiti - i evo, napokon JESAM!
I ne samo što sam se zarekao, već kad sam opet krenuo crtati, čarolija je opet bila tu.

Tonto Posted - 06/03/2013 : 19:14:57
quote:

Slažem se s Kableom. Stvarno šteta što si stao s ovim.
Da si nacrtao još jedno poglavlje, imao bi dovoljno materjala za album. Jedan sjajan album, koji bi rado kupio.
Šteta, jer mislim da si previše vremena,truda i strpljenja uložio na ova dva dijela, da bi tek tako odustao.

Ipak, hvala što si ovaj svoj strip podjelio s nama.
Meni ovakve, epske priče baš leže i smatram da ti priča (bar do sada) nije ni malo loša.
Misterij, čuda i veličina svijeta bogova neprestalno je prisutna.
Postava likova, arhitektura, kadriranje... sve mi je jako dobro

Jedino što ti se priča sporo odmotava, tako da izgleda,i poslije 44 strane, da smo i dalje na početku. Ipak, i to puno bolje djeluje kada se pročita sve odjednom.

Jesi li sam smislio priču i cijelu mitologiju priče?
I koliko je ovaj strip trebao imati strana sveukupno?

Priča je u potpunosti moja. Strip je trebao imati 4 poglavlja po 22 str. pa sam kasninije došao i na ideju da skratim na tri poglavlja kako bi ga uopće završio, no zasićenje je ipak bilo preveliko...rodila se ideja za vatru s neba i aj bog...

Gle, meni nije nimalo žao ni truda ni vremena, uživao sam crtajući, a kad sam shvatio da me više ne veseli stao sam... U vatri recimo apsolutno uživam, blizu je kraju i jedva čekam da je završim pa da sjednem, pročitam je u komadu i u miru sagledam rezultat.
IGMAN2 Posted - 06/03/2013 : 18:39:25
Slažem se s Kableom. Stvarno šteta što si stao s ovim.
Da si nacrtao još jedno poglavlje, imao bi dovoljno materjala za album. Jedan sjajan album, koji bi rado kupio.
Šteta, jer mislim da si previše vremena,truda i strpljenja uložio na ova dva dijela, da bi tek tako odustao.

Ipak, hvala što si ovaj svoj strip podjelio s nama.
Meni ovakve, epske priče baš leže i smatram da ti priča (bar do sada) nije ni malo loša.
Misterij, čuda i veličina svijeta bogova neprestalno je prisutna.
Postava likova, arhitektura, kadriranje... sve mi je jako dobro

Jedino što ti se priča sporo odmotava, tako da izgleda,i poslije 44 strane, da smo i dalje na početku. Ipak, i to puno bolje djeluje kada se pročita sve odjednom.

Jesi li sam smislio priču i cijelu mitologiju priče?
I koliko je ovaj strip trebao imati strana sveukupno?
Kable Posted - 06/03/2013 : 17:04:26
Šteta šta nisi iša dalje, jer ovo do sada je bilo izvrsno ... lipo si me upeca za priču i sad nema pomaka
Tonto Posted - 05/03/2013 : 16:10:40
...i to bi bilo to...

TABLA 22
Tonto Posted - 04/03/2013 : 10:40:58
TABLA 21

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000