T O P I C R E V I E W |
MisterYES |
Posted - 29/08/2013 : 10:40:39
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ddeki |
Posted - 09/09/2013 : 20:21:06 Meni je ovo SUPER!!! Malo me podseca na onaj Bonelijev serijal Jedno doba jedna prica. Komotno bi mogao da se nadje u tom serijalu. Ovakav strip bih sigurno kupio!!! |
PijaniPatak |
Posted - 06/09/2013 : 15:31:38 Upravo pročitao...Nisam u toku sa Beskrvnima, ali ovo šta vidim ovde jescenaristički obećavajuće. Harisove table su besprekorne. Pored svih nas amatera ovde, postao je neki VIP član autorkog izloga. Palac gore! |
Snake Plissken |
Posted - 31/08/2013 : 22:12:51 Eno, azuriao sam malo temu o Beskrvnima, imate tamo dosta tabli iz prvog albuma, i ako vam se ovo dopalo, nema razloga da vam se ono ne dopadne. |
MisterYES |
Posted - 31/08/2013 : 20:09:39 Koliko sam upratio, vampir je u jednom drugom stripu ispao iz aviona. Tabla sa tom scenom mi je data kao referenca.
U ovom saznajemo kako je pad okoncao.
Hvala za lijepe rijeci svima, sa telefona pisem iz Kragujevca pa u najkracem, vezano za WW2 temu, nisam siguran ni da mi lezi a niti uzivam bas da je radim koliko Bonelli stvari, ali izgleda da me prosto sama pronalazi :) Sigurno mi nije krivo ako sam uspio odgovoriti na izazov. Da ovo je za SKC i sve sto znam je da smo predali rad, rezultati su nekad u septembru.
P.S. Zbog pohvale kadriranja. Skice/page layouts/thumbnails su By Maza (nalaze se na mom blogu ispod svake table.) |
MisterYES |
Posted - 31/08/2013 : 19:39:20 http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40618&whichpage=4
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41578
https://www.facebook.com/vekovnici
To su linkovi koji bi mogli pojasniti "misteriju" table 4. |
Batta |
Posted - 31/08/2013 : 18:18:06 Ima nas vise koji nisu ovo ukapirali...quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by IGMAN2 Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana... Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.
To je zato što se radi o dijelu jedne šire fabule Marka Stojanovića iz Leskovca, koju raspreda po albumima "Vekovnika" i "Beskrvnih", i svake godine pošalje ovakav jedan kratki strip sa nekim novim crtačem na Salon. A onda to uključi u sljedeći album.
Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno.
I ja nisam iz prve skuzio zadnju stranicu, ali nakon ponovnog citanja sve je doslo na svoje mjesto.
|
D.J. |
Posted - 31/08/2013 : 11:40:47 quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by IGMAN2 Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana... Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.
To je zato što se radi o dijelu jedne šire fabule Marka Stojanovića iz Leskovca, koju raspreda po albumima "Vekovnika" i "Beskrvnih", i svake godine pošalje ovakav jedan kratki strip sa nekim novim crtačem na Salon. A onda to uključi u sljedeći album.
Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno.
I ja nisam iz prve skuzio zadnju stranicu, ali nakon ponovnog citanja sve je doslo na svoje mjesto. |
Emir Pasanovic |
Posted - 30/08/2013 : 23:58:56 quote: Originally posted by IGMAN2 Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana... Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.
Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno. |
aved |
Posted - 30/08/2013 : 23:40:24 Da, nisu cepelini vec protivavionski baloni koji su u slucaju napada trebali ometati tj zastiti brodove.
|
IGMAN2 |
Posted - 30/08/2013 : 23:06:45 Odlično, Mister Haris ! Izvrsno nacrtano, kapa dole!
Zanimljive crtice iz 'Dana D', gdje crtež nije samo dopuna priči, ili priča crtežu. Crtež sam priča svoju vlastitu priču. Odlično kadriranje, sjenčanje i poigravanje scenama Izvrsno povezivanje dvije priče sa prve i treće strane gdje saznajemo kako je prošao dječakov otac. Stvarno mi se sviđa kako si sve to izveo.
Ali imao sam i dva problema u ovom stripu. Kažem 'imao' jer sam jedan uspio i sam riješit Čitao sam dosta o Iskrcavanju na Normandiju, za koji su saveznici izmislili svašta - od lažnih, gumenih tenkova u Norveškoj, kako bi Nijemci pomislili da ih tu napadaju, tisuće padobranaca-lutaka nafilanih petardama, ploveći tenkovi... ali nikad nisam čuo da su saveznici u toj ofenzivi koristili i cepeline !? Cepeline, koje si nacrtao, izgledali su mi vrlo čudno. Napad na Normandiju sa cepelinima nije mi djelovalo baš uvjerljivo, ali od nekud si morao to izvući, pa rekoh da potražim. Nakon dosta kopanja, i ne nalaženja ničega takvog u tekstovima o toj bitci, naletih jedan komentar na jednom forumu koji kaže da su neki brodovi vukli balone kako bi se zaštitili od avionskih napada! Nisu cepelini, ali nešto je ipak bilo Eto, da nije tvog stripa vjerojatno nikada ne bi saznao i za tu čudnu savezničku smisalicu. Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana... Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.
Ovo je onaj strip što si govorio da ćeš poslati na Strip salon u Beograd, zar ne? Zanima me kakve su reakcije bile na ovaj strip, jer baš se iz svakog kadra vidi koliko si se potrudio. Ovo ti je već drugi strip o WWII, čini se da ti ta tema baš leži
|
zo |
Posted - 30/08/2013 : 12:46:15 Odlično!!! Super je bila ideja pokretanje ovoga "Autorskog izloga", pojavilo se stvarno nekoliko vrhunskih autora. Uz popise i recenzije definitivno najkvalitetniji dio s.com. Samo naprijed majstori!!! |
sinister |
Posted - 30/08/2013 : 10:45:29 Super, crtež pogotovo! Želim ti puno uspjeha u daljnjem radu. |
MisterYES |
Posted - 29/08/2013 : 23:39:54 quote: Originally posted by D.J.
Odlicno! Bravo, Mister Yes! Mislim da ti moderno doba pase jos vise od Zagorovog.
Moguće da paše više od Zagorovog, ali ne i od Texovog; Samo nikako da te table dođu na red
Hvala svima još 1x. |
krem |
Posted - 29/08/2013 : 23:29:31 Ovo je odlicno, svaka cast! |
D.J. |
Posted - 29/08/2013 : 22:58:39 Odlicno! Bravo, Mister Yes! Mislim da ti moderno doba pase jos vise od Zagorovog. |
leshwolsh |
Posted - 29/08/2013 : 22:49:01 Odlicno !!! |
cercil |
Posted - 29/08/2013 : 22:01:47 Svaka čast! |
zlatko900 |
Posted - 29/08/2013 : 21:55:34 quote: Originally posted by DzekDenijels
Ovo je fenomenalno! Ideja, priča, crtež, sve...
Također-potpisujem-za svaku pohvalu. |
DzekDenijels |
Posted - 29/08/2013 : 18:53:46 Ovo je fenomenalno! Ideja, priča, crtež, sve... |
aved |
Posted - 29/08/2013 : 17:41:29 Stvarno odlicno! Harise, crtez rastura. |
Cromwell |
Posted - 29/08/2013 : 17:34:32 Jedno doba svežanj priča ...i to super ispričanih. Crtež odličan! Tmuran, atmosferičan i s dobrim omjerom detalja. Još! |
Otto Kraus |
Posted - 29/08/2013 : 17:08:09 obojica za svaku pohvalu... |
Brdar |
Posted - 29/08/2013 : 17:02:23 Dobro je sve, i prica i crtez. Bravo! |
Torghal |
Posted - 29/08/2013 : 15:32:39 Odlicno!Pogotovo crtez. |
MisterYES |
Posted - 29/08/2013 : 14:28:15 Hvala ljudi :) |