forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 kriticni-torghal:JELENA

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Torghal Posted - 24/12/2013 : 16:56:58
Jelena je napokon privedena kraju!Kriticni ima jos neke sitnice za prepravit ali moze se rec da je ovaj projekt napokon priveden kraju.Nakon sta smo razmislili odlucili smo ipak stavit strip prvo ovde na forum a poslije vjerovatno medju web stripove.S obzirom da je kriticni prve table sve crta ispocetka a i na ostalima je dosta toga prepravlja ne bi imalo smisla da nastavimo na starom topicu pa otvaramo ovaj novi.Za pocetak cemo stavljat po jednu tablu dnevno jer kriticni jos ima ispravljat neke stvari izmedju 8 i 13 table.Nakon sta on to zavrsi ubrzat cemo ritam.Strip inace ima 40 tabli.Ispa je nesto kraci jer je kriticni promjenia format tabli.Ugodno citanje.
Naslovnica:

Tabla br.1

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
MarkoDj Posted - 26/03/2014 : 09:52:58
Crtač je odličan u eksterijerima i zanimljivo je kako se nerjetko baca upravo na eksterijere, dok to crtači inače izbjegavaju :)
Vješt je u detaljima i vidim da ima 'debele živce'.

Ono što bi eventualno imao za zamjerit jest dužina stripa. Mislim da je pre dugačak. ALI, s obzirom da nisam kod ovog žanra previše, pretpostavljam da ulogu igra i samo vrijeme, dakle njegovo traganje, propitkivanja, krize, ludovanje, koje se moraju predočit. To bi opravdalo ovu dužinu.

Htio bi vidjeti svakako Kritičnog u crtanju stripa i nekog drugog žanra.

Dobro odrađeno momci.

M.
Torghal Posted - 27/01/2014 : 14:27:32
quote:
Originally posted by Kable

Kraj mi baca na (SPOLIER!) na kraj iz Lynchove serije ˝Twin peeks˝ (SPOILER!)
Jel te iz nje šta inspiriralo, ako si gleda seriju ?

Seriju san gleda ali jako davno,sicam se samo nekih detalja i uvodne spice, tako da me nije ona inspirirala za strip.Recimo da su me inspirirali Sesto culo i Klub boraca.
Kable Posted - 26/01/2014 : 23:19:00
Kraj mi baca na (SPOLIER!) na kraj iz Lynchove serije ˝Twin peeks˝ (SPOILER!)
Jel te iz nje šta inspiriralo, ako si gleda seriju ?
Zagor12 Posted - 25/01/2014 : 21:11:52
Odličan plot-twist, pomalo Dylanovski.
nenno Posted - 09/01/2014 : 13:50:52
quote:
Originally posted by mcn

quote:
Originally posted by nenno

mislim da je vrijeme da netko Thorgalu izda jedan integral sa svim njegovim odličnim stripovima (znam, znam, problemi izdavača i sl....)

A ljudi se inače polomili da kupe ono što je izdano ...

mcn

iznio sam samo svoje mišljenje.... naravno, daleko je to od naše sive realnosti
mcn Posted - 09/01/2014 : 11:21:34
quote:
Originally posted by nenno

mislim da je vrijeme da netko Thorgalu izda jedan integral sa svim njegovim odličnim stripovima (znam, znam, problemi izdavača i sl....)

A ljudi se inače polomili da kupe ono što je izdano ...

mcn
nenno Posted - 09/01/2014 : 10:22:20
D.J. Posted - 08/01/2014 : 19:06:22
Je, odlican strip i iznenadujuci kraj! Kriticni sve bolji i bolji, gdje mu je kraj.
Svida mi se sto ti je linija tusa sve finija i finija, a primjetio sam da ti ove kisne scene jako, jako pasu! A i montaza je super iako ima puno slicica po tabli. Kao da gledamo film.
Torghal Posted - 08/01/2014 : 18:59:46
Hvala svima na lipin ricima.Ovaj strip je dugo nastaja i kriticni je ulozia stvarno puno truda tako da mi je drago da van se svidia.Gru,s obzirom da se ugasia Mentor tesko(nemoguce) je pronac nekog izdavaca za nas amatere tako da nam jedino preostaje web.
Gru Posted - 08/01/2014 : 18:26:17
Pozdrav!
Evo pročitah ovo i svaka čast, odlična priča i crtež.
Hoće li ovo ići u papirnatom izdanju?
IGMAN2 Posted - 08/01/2014 : 16:57:27
BUUM!
Uh, ovo se zove obrat.
I to onaj koji nema šanse predvidjeti.
A više ni Torghala
Tj.ovo mi je kao neki naopaki Torghal- uvijek imamo neku gadnu situaciju i lika, pa, na kraju, ipak se desi nako dobro.
Ovdje imamo dobro, pa postane loše, a završi još lošije.
Cijelo vrijeme očekuješ pozitivni rasplet i kraj muka dobrog i požrtvovnog tatice... a ono
Prošlo je vrijeme mirakula.
Tonto Posted - 07/01/2014 : 22:20:04
Ja sam zadovoljan... Torghal standardno dobar, kriticni isto dobar, bit će još bolji.
tinton Posted - 07/01/2014 : 21:00:22
Fijuuuuuuu, kraj možda pomalo neThorgalovski, ali dobar i to u pozitivnom tonu, kapa dole.
kandraks Posted - 07/01/2014 : 19:39:13
Odlicno...kraj mi je totalno neocekivan, mozda i zbog toga jer mi je dosao brzo jer nisam obracao paznju na broj stranica pri citanju (sto je plus za pricu)...sve u svemu super, crtez odlican, prica takodje...momci samo nastavite ovako...
Torghal Posted - 07/01/2014 : 17:38:10
Tabla br.40
Torghal Posted - 06/01/2014 : 13:39:41
Tabla br.39
Torghal Posted - 06/01/2014 : 13:38:52
Tabla br.38
Torghal Posted - 05/01/2014 : 14:09:19
Tabla br.37
Torghal Posted - 05/01/2014 : 14:08:39
Tabla br.36
Torghal Posted - 05/01/2014 : 14:07:54
Tabla br.35
Torghal Posted - 05/01/2014 : 14:07:11
Tabla br.34
cerichus Posted - 04/01/2014 : 20:19:14
Odlično je ovo! Tvoj scenarij standardno dobar, a primjetan je i znatan napredak kad je crtež posrijedi. Samo pičite!
Torghal Posted - 04/01/2014 : 20:14:06
Drago mi je da ti se svidja crtez jer mislim da je kriticni ulozia ogroman trud,pogotovo zato sta san mu ja samo dava osnovne informacije,sve kadrove i strukturu tabli je sam smislja.Nas dva smo se dogovorili da cemo cili strip stavit ovde izmedju moga i njegovog Bozica,zato je ritam nesto brzi.Iskreno ja nisan ni mislia stavljat strip na forum vec direktno medju webstripove kao sta sam napravia sa Svinjama ali kriticnome je stalo da dobije povratnu reakciju od citatelja i zato je strip i na forumu.
IGMAN2 Posted - 04/01/2014 : 16:54:30

Izvrsno, Kritični!
kadriranje...postavka scena i likova, i njihovo okretanje u međusobnoj interakciji, rakursi... sve izgleda tako pitko...tečno, prirodno
Svaka čast!
Znaš ponekad pojednostavniti lice do brzinske karikature, a onda ubiješ detaljnošću (ali i ne prenatrpanošću) interijera i exterijera.
Odličan osjećaj za prostor- meni ovo izgleda profi

I, naravno, Torghal još jednom nadmašuje sam sebe!

Samo, toliko čekasmo Jelenu, a sad nam je (ne vjerujem da ovo govorim:) prebrzo trošiš, Torghal.
Ili stavi sve, ili pusti da se napetost razvija iz dana u dan doziranjem jedne ili dvije strane.
Napali nas da svaki dan dolazimo po svoju porciju
Torghal Posted - 04/01/2014 : 13:50:59
Toliko od nas za danas.Sutra, oprilike u isto vrime,idu 4 table.Ugodno citanje.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000