T O P I C R E V I E W |
IGMAN2 |
Posted - 16/01/2014 : 01:27:27 Eto, rekoh sebi - zašto ne bi... Kada su nas mogli D.J. i Torghal počastiti svojim vizijama Zagora, možda će i meni biti dopušteno (i oprošteno:) da iznesem svoju.
Ništa toliko veliko, ipak sam ja, za razliku od D.J..ove ekipe, One-man-show... ali, možda i ovo, uprkos svemu, uspije nekom izmamiti, ako ne smiješak, onda neki kez... facijalni grč, bar...
Stoga, unaprijed velika isprika Zagorofilima na ovome Iako, kako se kaže- veličina nije bitna... ili možda, ipak...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PijaniPatak |
Posted - 22/01/2014 : 18:49:34 quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by Torghal
Odlicno Igmane.Kraj me bas nasmija.Eto sad ljudi ovde na forumu imaju pesimisticki,idealisticki i humoristicni kraj Zagora:)
+1
Najgore je kad se pijani Titan Darkwoodom prošeće...
Cimnu e sa tim "pijani" |
Brdar |
Posted - 22/01/2014 : 17:30:42 Ma Zagor je ziv, uopce nije bio u kolibi jer je otisao u grmlje ili na vodu obaviti jutarnju toaletu.
Eto, IGMANE2, mozes nastaviti dalje. |
King Warrior |
Posted - 22/01/2014 : 17:17:23 quote: Originally posted by IGMAN2
Još...
Da, hocemo jos! Nemoj nas sada ostaviti na cjedilu, nakon sto si nas navukao. |
solar |
Posted - 22/01/2014 : 00:20:53 Interesantno. |
nagor |
Posted - 21/01/2014 : 23:00:10 quote: Originally posted by Torghal
Odlicno Igmane.Kraj me bas nasmija.Eto sad ljudi ovde na forumu imaju pesimisticki,idealisticki i humoristicni kraj Zagora:)
+1
Najgore je kad se pijani Titan Darkwoodom prošeće... |
IGMAN2 |
Posted - 21/01/2014 : 20:16:56 Drago mi je da mi nitko nije zamjerio. Još...
|
Torghal |
Posted - 21/01/2014 : 18:58:20 Odlicno Igmane.Kraj me bas nasmija.Eto sad ljudi ovde na forumu imaju pesimisticki,idealisticki i humoristicni kraj Zagora:) |
IGMAN2 |
Posted - 21/01/2014 : 18:53:48 quote: Originally posted by PijaniPatak
Dobar, dobar!!!
Počni da razmišljaš i o nastavku
Nastavak će vjerojatno biti u onoj mojeoj prvoj varijanti Zagora danas- Zagorella. U njoj će, naravno, biti i priča što se je desilo prvom Zagoru. Probat ću naći malo vremena i za taj strip |
PijaniPatak |
Posted - 21/01/2014 : 18:09:35
Dobar, dobar!!!
Počni da razmišljaš i o nastavku |
D.J. |
Posted - 21/01/2014 : 11:32:33 Bravo majstore! Kraj me jako iznenadio! Pravi grom iz vedra neba! |
Deers |
Posted - 21/01/2014 : 09:02:02
Dobar. A da se Chico nije onako derao možda bi Zagor i čuo da dolazi Titan |
jaki |
Posted - 20/01/2014 : 23:28:11 Bravo Napravio si ono što svi pošteni ljubitelji stripa se nadaju-ubio si Zagora! |
IGMAN2 |
Posted - 20/01/2014 : 23:23:57 UUUUPS! Izgleda da u ovoj verziji naš Zagor i neće do Washingtona Naravno, pod uvjetom da nije sišao do vinskog podruma, ili ...
Ipak sam, ne usuđujući se navući gnijev Zagor fanova da me ne razapnu i ekskomuniciraju iz crkve Manituovog poslanika, ostavio otvoren kraj- možda ga samo Čiko ne može naći (u prvoj verziji bio je i Čikov vrisak ispod zadnjeg 'Zagore')
Mislim da je sada jasnije zašto je ovom bolje da ne bude u Bonelli podforumu. Sigurnosni razlozi
Ovo, iako je tako krenulo, nije Zagor fan strip... uprevao suproto- tj. ovo je više 'Sympathy for the devil' stvar, kako je, po omjeru snaga Zagor- Hellingen, sve trebalo završiti. A opet, naš šumski čovjek sa kamenom sjekirom se uvijek nekako izvuče, bez obzira na nemoguće izglede... Možda i ovaj put!
|
IGMAN2 |
Posted - 20/01/2014 : 23:05:37
|
IGMAN2 |
Posted - 19/01/2014 : 20:47:04 |
IGMAN2 |
Posted - 19/01/2014 : 20:44:13 quote: Originally posted by Torghal
Dobar pocetak Igmane ali mislim da si napravia istu gresku koju sam i ja napravia sa svojim Zagorom.Treba si topic stavit u boneli podforum.Tamo bi puno vise ljudi pratilo strip,mislim da dosta zagorovaca uopce ne ulazi u autorski izlog.
Nema greške, Torghale :) Svjestan sam da većina ljudi posjećuje samo Bonelli podforum, ali uz to što je to njihov gubitak- vjerojatno je i moja sreća, jer iako ovo izgleda kao klasična Zagor-uvod zezancija... na kraju bi mi netko, tko Zagora preozbiljno shvaća, mogao i zamjeriti
S druge strane, iako je tamo frekventnije, brže i nestaneš sa prve strane u zaborav. A i ne radim ovo radi neke popularnosti iliti možebitnog proboja u Bonelli ili neznam gdje - čisti hobi i zadovoljstvo stvaranja i pričanja strip priče Stoga- tko vidi- vidi, a tko ne...
|
King Warrior |
Posted - 19/01/2014 : 19:19:39 Ha, ovo nije los pocetak, bas naprotiv. Pristupio si prici na najbolji moguci nacin, tj.neozbiljno, taj pristup moze uvijek da opravda greske prilikom crtanja, od vremenskog perioda, okoline do anatomije likova. U sustini sve greske se mogu prebaciti na zajebanciju. Svidja mi se tvoj crtez, miks Segne iz Zagora, Rissa i crteza iz AF. Najbitinije je da ostanes neozbiljan, mada, pretpostavljam da nije bas lako smisliti originalne i dobre fazone koji ce izmamiti ljudima smijesak na licu. Samo naprijed, pratimo te. |
Elderane84 |
Posted - 19/01/2014 : 19:04:20 Jok, ne treba tamo stavljati :) Ko zeli da prati radove vrhunskih autora sa foruma sam dolazi ovamo. Igmane, ja mislim da bi ti razbio u stafu Alan Forda. Ozbiljan sam. |
PijaniPatak |
Posted - 19/01/2014 : 17:15:16 I za to ima rešenje
Prosleđujem link na ZAGOR topic
Igmane, sad si ga nahebao |
Space Marine |
Posted - 19/01/2014 : 00:42:29 quote: Originally posted by Torghal
Dobar pocetak Igmane ali mislim da si napravia istu gresku koju sam i ja napravia sa svojim Zagorom.Treba si topic stavit u boneli podforum.Tamo bi puno vise ljudi pratilo strip,mislim da dosta zagorovaca uopce ne ulazi u autorski izlog.
Istina. Ja sam tek sada primjetio strip. |
Torghal |
Posted - 18/01/2014 : 13:47:36 Dobar pocetak Igmane ali mislim da si napravia istu gresku koju sam i ja napravia sa svojim Zagorom.Treba si topic stavit u boneli podforum.Tamo bi puno vise ljudi pratilo strip,mislim da dosta zagorovaca uopce ne ulazi u autorski izlog. |
wolf |
Posted - 18/01/2014 : 12:14:09 Hellingen mi izgleda kao Joker
Kod Zagora je torzo malo prenaglašen, ipak nije ovako trokutasto nabildan. Sve ostalo izvrsno. Pogotovo enemy staff. |
IGMAN2 |
Posted - 18/01/2014 : 00:11:10 Uh, izvinjavam se na kašnjenju, ali kako to obično biva- kad najmanje očekuješ, lupe te neodložne obaveze. Strip je završen u olovci pred još desetak dana, ali mislio sam- imam vremena za tuširanje dok D.J. ne ispuca svog Zagora (neme smisla da mu smetam ovim:), pa još dok ne prođu i svi komentari - Ima pravo čovjek i njegova ekipa da uberu pohvale na toliko dana truda uloženih u svoj projekat. Mislio sam - sad kad krenuh, svaki dan se natjeram da otuširam po stranu i lijepo i u miru je postavim... ali...uvjek nešto iskoči :) Kako bilo, kako stignem tako ću ih i postavljati... neme tog puno
OK, idemo dalje
|
senokute |
Posted - 17/01/2014 : 15:58:45 quote: Originally posted by cerichus
quote: Originally posted by senokute
prva strana mnogo obećava,,,,druga tabla sa onom perspektivom odozgor pravo majstorski nacrtana, inače na takvim stvarima pada dosta crtača, pa i u SB, nadam se da će naredne strane isto biti na ovako visokom nivou. koliko će biti strana??
Druga tabla?! Listam po topicu da ne vidim da je slučajno ne propustih dok nisam skont'o da govoriš, ustvari, o drugom kadru.
da, drugi kadar naravno,,,odugo sam vani pa ga ponekad zabrkam |
cerichus |
Posted - 17/01/2014 : 09:29:14 quote: Originally posted by senokute
prva strana mnogo obećava,,,,druga tabla sa onom perspektivom odozgor pravo majstorski nacrtana, inače na takvim stvarima pada dosta crtača, pa i u SB, nadam se da će naredne strane isto biti na ovako visokom nivou. koliko će biti strana??
Druga tabla?! Listam po topicu da ne vidim da je slučajno ne propustih dok nisam skont'o da govoriš, ustvari, o drugom kadru. |