T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 14/09/2007 : 03:13:02 Evo, stigao je trenutak za pokazati kako izgleda Nathan Never u Libellusovom izdanju! Kako smo Dado i ja vec naveli, jos tamo negdje u proljece, redovni Nathan nastavlja svoj zivot u knjigama gdje ce u svakoj od njih biti objavljena po 3 redovna broja. Za ovu priliku pripremljene su 4 knjige, s brojevima od 63-74, tako da ce svi Nathanovci definitivno imati sto za citati ove jeseni!
Cijena svake od knjiga (HC; 500 kom.) bit ce 110 kn, a u prodaji ce se naci tijekom 10. mjeseca. Navedena cijena se odnosi na prodaju u striparnici Libellus u Zagrebu.
Ovom prilikom Dado i ja se od srca zahvaljujemo Mihaeli-Mariji, Dekari, Zlaji, Vedranu te Melini, koja nam je opet podarila genijalan dizajn! Najbolji ste! Daleko najbolji!!!
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
risbozg |
Posted - 25/11/2022 : 20:36:16 quote: Originally posted by Odoakar
Misliš četrnaest?
je istina...četrnaestogodišnja rupa... |
emirem |
Posted - 25/11/2022 : 19:36:22 Sad ste probudili zmaja! |
Odoakar |
Posted - 25/11/2022 : 18:56:06 Misliš četrnaest? |
risbozg |
Posted - 25/11/2022 : 18:52:48 quote: Originally posted by DiSkAcH
Vau, naletio na ovaj topic slučajno pretražujući i reko da ga oživim čisto jer ono...Nathan Never. :P :D
izvukao si ga iz ćetverogodišnje rupe.. |
DiSkAcH |
Posted - 25/11/2022 : 17:50:02 Vau, naletio na ovaj topic slučajno pretražujući i reko da ga oživim čisto jer ono...Nathan Never. :P :D |
I like girlz |
Posted - 17/02/2008 : 13:18:02 quote: Originally posted by darkraver
Leptirov san... 8/10 Svijet robota...9/10
dobro je počela ta 4. knjiga
zadnja epizoda slijedi... ako je također tako dobra
onda je ovo "The book!"
i "pomaknuta orbita" je dobra. |
darkraver |
Posted - 17/02/2008 : 12:22:26 Leptirov san... 8/10 Svijet robota...9/10
dobro je počela ta 4. knjiga
zadnja epizoda slijedi... ako je također tako dobra
onda je ovo "The book!" |
darkraver |
Posted - 12/01/2008 : 13:15:09 Evo pročitah ,nakon odlične prve 2 knjige,nešto slabija 3. zbirka....
ali samo sveukupno...
"Iskonski instinkt" je klasa više od epizode...
filozofska zavrzlama ludila i umjetnosti,spojena s analizom najdubljih ljudskih instinkta,ovaj put onih životinjskih i loših( :D ovakav opis epizode samo u nathana može proć kao zanimljiv,da ga hebeš) dajem joj 9/10
ostale dve u 3. knjizi...prosječno
p.s. el bude tuženja ak ovdje linkamo s libelluseve stranice ono nešto skenova stranica iz knjiga?
|
Dok Lester |
Posted - 04/01/2008 : 13:17:43 :-) |
Vega |
Posted - 04/01/2008 : 10:20:12 Ups, koji zajeb! |
Dok Lester |
Posted - 04/01/2008 : 00:04:30 Castellini, a ne Castelli ;-)) |
Vega |
Posted - 03/01/2008 : 22:36:05 Počeli bi oni sigurno, no problem je broj 1 za kojeg drži prava sam Castelli, a ne Bonelli (iz istog su razloga i zamjenjene njegove naslovnice u Ludens izdanjima). |
Raymond |
Posted - 03/01/2008 : 16:01:19 ah, ok hvala Sejo. Ja preferiram isto izdanje, nemogu sad da mijesam lijepi HC sa ovim obicnim mekim [ili meki ili HC] ...naravno kad bi kupio to [mozda probam prvo nekoliko brojeva sto je izaslo vidim u americi prije koju godinu od DH].
Ako to ide dobro trebali bi u Libellus da pocnu opet od broja jedan ja mislim kroz 2-3 godine recimo. |
SejoSexon |
Posted - 03/01/2008 : 14:08:45 quote: Originally posted by Raymond
Nisam familijaran sa ovin nathanom, ali vidim po one 4 Libellus knjige [one stranice na njihovoj web adresi] da se izgledami tako od bonelijevih izdanja crta najbolje? Parespektiva, akcione pendzere, cisti ink itd...
Je li ovo sci-fi avantura ili sta?
I zasto ne pocinje od brija 1? Hoce li biti jednog dana.
Zato što su prethodni brojevi izašli u izdanju SD i Ludensa. |
Raymond |
Posted - 03/01/2008 : 04:55:17 Nisam familijaran sa ovin nathanom, ali vidim po one 4 Libellus knjige [one stranice na njihovoj web adresi] da se izgledami tako od bonelijevih izdanja crta najbolje? Parespektiva, akcione pendzere, cisti ink itd...
Je li ovo sci-fi avantura ili sta?
I zasto ne pocinje od brija 1? Hoce li biti jednog dana. |
djukak |
Posted - 18/12/2007 : 17:23:06 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by nika331
za one skromnijeg džepa, mali note. na zaki pretraživaču vidim da su u gradskoj i knjižnici sesvete uveli ove nathane, tak da trčim tamo čim zgotovim prokletstvo u sahari
Vidio sam i ja ove nove Nathane u gradskoj... IMaju svašta od Libellusa i Fibre i ostalih izdavača.
Blago vama. Kod nas ni remitenda stripova sa kioska ponekad ne stigne u sva mesta |
DeeCay |
Posted - 18/12/2007 : 11:21:03 quote: Originally posted by nika331
za one skromnijeg džepa, mali note. na zaki pretraživaču vidim da su u gradskoj i knjižnici sesvete uveli ove nathane, tak da trčim tamo čim zgotovim prokletstvo u sahari
Vidio sam i ja ove nove Nathane u gradskoj... IMaju svašta od Libellusa i Fibre i ostalih izdavača. |
nika331 |
Posted - 16/12/2007 : 22:35:30 za one skromnijeg džepa, mali note. na zaki pretraživaču vidim da su u gradskoj i knjižnici sesvete uveli ove nathane, tak da trčim tamo čim zgotovim prokletstvo u sahari |
Dalen |
Posted - 16/12/2007 : 15:57:26 Onda svakih 6 mjeseci po 3 knjige . |
I like girlz |
Posted - 16/12/2007 : 15:39:19 quote: Originally posted by darkraver
D&D,ako čitate... aj razmislite izdat radje svakih 6 mjeseci po 2 knjige,ko boga vas molim
zanimljiva ideja ... ali ne znam koliko je provodiva. |
darkraver |
Posted - 16/12/2007 : 14:18:25 uhhhh... 2. knjiga je i bolja
Hadija odlična... saga o Marsu...vrlo,vrlo dooobraaa...obećavajuća za zaplet
u svakom slučaju prve 2 knjige,6 vrlo,vrlo dobrih epizoda zaredom... obzirom na mlako stanje zadnjih Ludens epizoda do 63. broja...ovo je pravo osvježenje
dalje neznam,3. knjigu nisam započeo,malko racionaliziram čitanje... :D ipak ćemo morat čekat godinu dana vjerovatno na nove knjige...
makar... D&D,ako čitate... aj razmislite izdat radje svakih 6 mjeseci po 2 knjige,ko boga vas molim |
Aco |
Posted - 14/12/2007 : 12:05:28 Pročitao sam prvu knjigu.More pustoši je odlična epizoda,pravi Die Hard na mjesecu.Druga i treća predstavljaju kraj mini-sage o povratku Atlantiđana.Možda sam malo previše očekivao ali nekako mi je prebrzo završilo,uz malo previše fantastike i akcije a la playstation;kao i u team-up#2,Nathan i Marti napreduju iz jednog levela u drugi i ubijaju čuvare.
Ali sve u svemu,čitati Nathana na ovaj način je sasvim nešto drugo nego po jednu epizodu svakih 6 mjeseci i nakon toga opet čekanje.Ovako se lakše uživjeti u junaka i njegov svijet i ako se u obzir uzme i Alfa te Giganti koji me još čekaju,moram reći da ponovno uživam u čitanju Nathana Nevera i drago mi je što ovaj junak konačno ima tretman kakav zaslužuje.
Sad me čeka knjiga #2 i Hadjija-jedva čekam! |
I like girlz |
Posted - 02/12/2007 : 14:30:20 quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Upravo sam završio 4tu knjigu i HOĆU JOŠ!
... i iz mase krenuše povici:
"tako je!!! hoćemo još! hoćemo još! hoćemo još! hoćemo još!...." |
Emir Pasanovic |
Posted - 01/12/2007 : 20:00:48 Upravo sam završio 4tu knjigu i HOĆU JOŠ! (Zatvara laptop i žurno okreće prve stranice Agencije Alfa...)
|
verter |
Posted - 30/11/2007 : 18:17:27 "just relax..."
pa kako da se opusti, kad vi samo cekate da je napadnete c c c i vi ste mi neki gentlemani ;-) |