forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Novi almanasi: Martin Mystere, Tex i Nick Raider

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Gaston Posted - 04/11/2007 : 03:44:55
A evo lijepih vijesti za sve ljubitelje almanaha! Naime, unutar iducih 15-20 dana izlaze i ova tri nova nasa izdanja:

- Almanah broj 3 Martina Mysterea koji sadrzi epizode izvorno objavljene u Italiji u dva almanaha iz 1992. i 1993. godine;

- Texov drugi almanah koji sadrzi epizode izvorno objavljene u Italiji u almanasima iz 1996. i 1997. godine;

- Prvi almanah Nicka Raidera, s pricama izvorno objavljenima u Italiji 1993. i 1994. godine.

S almanasima MM-a i Texa vec ste se mogli susresti, dok je almanah Nicka Raidera prvo izdanje ovog junaka nakon dugogodisnje pauze u izlazenju na ovim nasim prostorima. Iskreno, nadamo se da ce vam se svidjeti.

Nemojte zaboraviti da svaki od ovih almanaha ima sjajne tekstove koje potpisuju Kresimir Misak (MM), Zeljko Vela (Tex) i premijerno za NR – Kowalski, koji je autor i fenomenalnih tekstova na nasem izdanju Spiroua & Fantasija. Ljudi, hvala vam!!!

Na kraju, veliko hvala i svim nasim suradnicima koji su radili na ovim izdanjima: Melini, Doku, Silviji, Dekari, Zlaji, Brani, Mihaeli-Mariji, Vedranu, Tomislavu. Najbolji ste!!!

Svi almanasi su HC / 500 primjeraka, a cijena je standardnih 75 kn u striparnici Libellus u Zagrebu.

Evo kako to sve izgleda:

Martin Mystere almanah broj 3:

Tex almanah broj 2:

Nick Raider almanah broj 1:

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Le Samourai Posted - 23/11/2008 : 19:38:55
Prochitah i drugi. Shta da dodam dosadashnjoj hvali: potpuno fenomenalno. Najveca mana Teksa je svakako rastegljenost, a ovde, skresano na 100 nabijenih strana, takvih problema nema. Kada pogledam ove 4 priche u dva Libellusova Almanah izdanja, prosto se zapitam chija je ideja da Teks uopshte ikada ide na vishe od 100 strana? Bad River ima podjednaku, ili chak vecu, kolichinu priche kao i bilo koji gigant ili maxi, samo shto je kod potonjih to nabiflano sa josh 140 strana jahanja kroz preriju i beskrajnih konverzacija.
cibalia Posted - 15/11/2008 : 15:26:54
NE SJAJAN NEGO ODLIČAN
Le Samourai Posted - 15/11/2008 : 15:24:27
Apsolutno. Pritom, koliko sam shvatio od Dada, prvi Tex almanah je na izdisaju, tako da nije zgoreg pozhuriti.
WALTER Posted - 14/11/2008 : 21:12:58
quote:
Originally posted by Le Samourai

Prelomio sam i uzeo prvi almanah. Prezadovoljan. Epizode su neshto na tragu Kena Parkera, mozhda ne bash onih naj-hardkor depresivnih Parkera, ali nekih Parkera srednje ozbiljnosti svakako, naravno uz tu razliku shto je u glavnoj ulozi Teks. Iskreno, bolje Teks epizode nisam odavno chitao. Uzimam i drugi almanah prvom prilikom.

NEČEŠ POGRIJEŠITI - BAD RIVER JE SJAJAN
Le Samourai Posted - 14/11/2008 : 12:47:01
Prelomio sam i uzeo prvi almanah. Prezadovoljan. Epizode su neshto na tragu Kena Parkera, mozhda ne bash onih naj-hardkor depresivnih Parkera, ali nekih Parkera srednje ozbiljnosti svakako, naravno uz tu razliku shto je u glavnoj ulozi Teks. Iskreno, bolje Teks epizode nisam odavno chitao. Uzimam i drugi almanah prvom prilikom.
WALTER Posted - 11/11/2008 : 10:12:46

HOCE, ALI POD USLOVOM DA NE KORISTISH CAPS LOCK!!!!!!!
[/quote]

A KAKAV BI TO ONDA BIO tex - TEX JE TEX !!!
Le Samourai Posted - 10/11/2008 : 17:28:31
quote:
Originally posted by WALTER

HOČE LI BITI KOJI NOVI TEX USKORO - MOŽDA NA CRŠ ?????

HOCE, ALI POD USLOVOM DA NE KORISTISH CAPS LOCK!!!!!!!
Curunir Posted - 10/11/2008 : 16:36:53
nisi precizan. uskoro hoće, na crš pak neće
kico Posted - 10/11/2008 : 15:02:18
quote:
Originally posted by WALTER

Neće!
goksi Posted - 10/11/2008 : 13:50:08
quote:
Originally posted by Ultras

Gde mogu da se kupe ( ima li ih u "Darkvudu" ili "Alan Fordu" ? ) i po kojoj ceni (u dinarima)

Alanford nema Libelusova izdanja. Pravac u Darkwood
teller Posted - 10/11/2008 : 13:42:30
To se i jaz vprašam zemljače. Baš mi leže te Texove knjige. Kad bi još na takav
način počeli Texa od prvog broja/po dvije ili tri epizode u knjigi).Prve priče nisu
bogznašta ali takve su bile kod svih junaka u 60-tim prošlog stolječa.Ako bi več
morao birat, radije vidim Texa od prvog broja nego Nicka(taj je bio kod Dnevnika)mnogo
normalnije izdavan i lakše je još uvjek nabavljiv.Volio bi oba ali.......dajte bar Texa
Dado na kvadrat.
WALTER Posted - 10/11/2008 : 12:47:58
Le Samourai Posted - 09/11/2008 : 16:07:07
Nik je najjeftiniji odsvih Libelusa u Darkvudu, 800 dinara,prodaju ga bez marzhe da bi podrzhali izdanje.
?uvec Posted - 09/11/2008 : 14:35:15
Ah, definitivno ne uzimam Nicka... Kupujem previše toga... Nema se para, nema
Le Samourai Posted - 08/11/2008 : 23:02:23
Ne bih da te lazhem, ali mislim da sam video u Darkvudu, i da su po 990 dinara. Za Alan Ford ne znam.
Le Samourai Posted - 08/11/2008 : 14:12:07
...pa i to shto kazhesh.
Prodigy Posted - 08/11/2008 : 14:01:29
quote:

Meni Teks lezhi solidno, ali umeju da se epizode ponavljaju (ako josh jednom vidim 240 strana trazhenja juzhnjachkog zlata, nekome cu razbiti glavu), pa reko' chisto da se raspitam da li su makar medju boljim epizodama Teksa, pre nego shto se isprsim za Libellus cenu.

Vidi,s obzirom da su price limitirane s brojem strana(mislim 96 str.),radi se o jako solidnim pricama,meni su crtezi u oba almanaha odlicni,a ak ti Tex inace lezi solidno,onda ti tih 150 kn za dva almanaha i nije neko "pršenje"
Le Samourai Posted - 08/11/2008 : 04:03:38
Meni Teks lezhi solidno, ali umeju da se epizode ponavljaju (ako josh jednom vidim 240 strana trazhenja juzhnjachkog zlata, nekome cu razbiti glavu), pa reko' chisto da se raspitam da li su makar medju boljim epizodama Teksa, pre nego shto se isprsim za Libellus cenu.
Tex Willer Posted - 08/11/2008 : 02:52:33
quote:

Razmishljam se da uzmem Libellusove Tex almanahe. Valja li to? Ovde sam pronashao samo jedan pozitivan komentar.

I, da, kako ide Nik?

Postoji li i los Tex? Ja na takvog jos nisam naisao
Le Samourai Posted - 08/11/2008 : 02:13:49
Razmishljam se da uzmem Libellusove Tex almanahe. Valja li to? Ovde sam pronashao samo jedan pozitivan komentar.

I, da, kako ide Nik?
Tex Willer Posted - 02/03/2008 : 20:28:51
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:
Originally posted by Legacy Keeper

Ja se nadam da cje krajem meseca konachno krenuti :D

Krajem kog meseca?

Limburga
Salu na stranu,ovo je jedina sansa da ide Nik,u HC i malom tirazu,tako da ako nas Libellus ne obraduje nece niko
Samo mi jos uz njega i reprint Texa nedostaje Julia u jednom takvom izdanju,ali su slabe nade s obzirom da je ljudima puko film zbog VG
U stvari,nedostaje mi i Lazarus
William_Wallace Posted - 02/03/2008 : 18:22:29
quote:
Originally posted by Legacy Keeper

Krajem kog meseca?
Tex Willer Posted - 02/03/2008 : 18:20:55
quote:
Originally posted by William_Wallace

A kad ide regularna serija Nick Raidera?

To se i ja pitam
Legacy Keeper Posted - 02/03/2008 : 18:13:53
William_Wallace Posted - 02/03/2008 : 14:18:00
A kad ide regularna serija Nick Raidera?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000