T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 21/11/2007 : 05:46:11 Gaston i ja smo izuzetno ponosni sto mozemo najaviti treci, i posljedni dio ovog sjajnog serijala. Zavjera srijedom je prvi Libellusov zavrseni serijal.
1823., negdje u Kaliforniji. Brat Pablo oteo je djevojku koju kani zrtvovati svojim prokletim bogovima, kako bi ovi bili naklonjeni San Judasu, gradu kojega je osnovao.
Skacemo zatim u danasnjicu toga istog grada, gdje desetogodisnji djecak ima more u kojima smrt te djevojke prozivljava kao svoju vlastitu. Cini se kako je Zlo najposlije pobijedilo i kako ce "Encrucijada" uspjeti u svojim mracnim nakanama, predvodjena Charlijem - istinskom reinkarnacijom brata Pabla.
Tko ce se oduprijeti "Encrucijadi" sad kad "Zavjera srijedom" vise ne postoji, kad je vodja skupine, Dr. Richard, mrtav, Violet nestala, a Roger i Akiko jedini preostali? Tko?
Saznat cete to u ovom zadnjem albumu na 48 stranica u boji, HC uvezu A4 formata. Cijena je 75 kuna i uskoro se ocekuje u prodaji, najkasnije tijekom CRSa, za dva dana.
Posebno se zahvaljujemo Tatjani, Darku, Melini i Josipu na njihovom neumornom radu na ovom izdanju.
|
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Curunir |
Posted - 22/11/2007 : 20:56:01 quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by kico
Čestitke Libellusu na prvom završenom serijalu....
Znam da ćemo se malo načekati oko serijala Martina Mysterea i Mister noa,ali sam uvjeren da će se i to privesti kraju....
pih, reci to kad zgotove texa: preskocene, best-off i one od prvog broja a onda sve to u high-def formatu ili ridjobradog
Ne brini za Riđog rommel ga prevodi dakle,barem 10 stogodišnje ide a Tex,uuuuuuuuuuuuuu bolje o tom ne razmišljati ...
je, rajt |
kico |
Posted - 22/11/2007 : 15:09:55 quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by kico
Znam da ćemo se malo načekati oko serijala Martina Mysterea i Mister noa,ali sam uvjeren da će se i to privesti kraju....
pih, reci to kad zgotove texa: preskocene, best-off i one od prvog broja a onda sve to u high-def formatu ili ridjobradog
Ne brini za Riđog rommel ga prevodi dakle,barem 10 godišnje ide a Tex,uuuuuuuuuuuuuu bolje o tom ne razmišljati ... |
Curunir |
Posted - 21/11/2007 : 20:25:03 quote: Originally posted by kico
pih, reci to kad zgotove texa: preskocene, best-off i one od prvog broja a onda sve to u high-def formatu ili ridjobradog |
Obi-wan |
Posted - 21/11/2007 : 17:13:03 Super, baš sam nedavno pročitao prva dva i pitao se kada će treći... |
Dado |
Posted - 21/11/2007 : 11:48:11 quote: Originally posted by kico
|
kico |
Posted - 21/11/2007 : 10:22:22 Čestitke Libellusu na prvom završenom serijalu....
Znam da ćemo se malo načekati oko serijala Martina Mysterea i Mister noa,ali sam uvjeren da će se i to privesti kraju.... |
Dado |
Posted - 21/11/2007 : 06:24:45 Tako je! |
SejoSexon |
Posted - 21/11/2007 : 06:20:29 Odlično. Vjerovatno isto važi i za Afriku! |
Dado |
Posted - 21/11/2007 : 06:17:55 Naravno! |
SejoSexon |
Posted - 21/11/2007 : 06:08:21 Dado, hoće li ZS 3 sigurno izaći do petka? |
|
|