forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Neustrashiva Zorka 01

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
BlekenDekara Posted - 22/11/2007 : 10:08:06
i za kraj ove male predCrSh guzvancije, ponosno predstavljam Neustrashivu Zorku, meni lichno, uz MMM, najbitnije izdanje koje smo odradili u nashoj kratkoj izdavachkoj karijeri.

(ovo je stara verzija naslovnice - na novoj je malo izmenjen text koji chak ima i sve domatje karaktere u sebi:))

U originalu strip znan kao Fearless dawn, Neustrashiva Zorka je autorsko delo Steve Manniona, americhkog strip crtacha koji neshto i nije preterano poznat i eksponiran tamo ali radom na svom samizdatu The Bomb(iz kojeg smo i izvukli avanture nashe Zorke) potpao je pod oko sokolovo nasheg traffic menadzera gsn. djokovitja koji je promptno prepoznao genijalnost dela i rvutji se sa problemima pejpala uspeo da izboksuje exkluzivna prava za ove prostore i tako svojoj firmi obezbedi ulazak u legendu!:))
sad me mrzi da se gnjavim sa pravljenjem pdfa za privju pa eve ovako par strana za overiti i uzivati.

zabavno, sharmantno, seksi, predivno crtano, nepretenciozno i shto je najbitnije - odlichno prevedeno jer je i ovaj put chika Djole uskochio i prepevao strip na opshtu radost svih nas.
naravno i chika Plavi je tu uleteo i sve izdizajnirao valjano, tako da je celokupna spika kompletna i spremna za zub javnosti.

Neustrashiva Zorka je prvi znak izdavachkog zaokreta koji tje Lavirint napraviti u predstojetjoj sezoni 08/09 gde tjemo se (josh) vishe fokusirati na neotkrivene bisere i opskurne naslove koji svojim kvalitetom zasluzuju domatje izdanje.
za neverovati je kolika je kolichina perfektno odradjenih i iskrenih samizdata tamo negde i lagano ali sigurno planiramo da predstavimo svaki iole vredniji uradak.
ko je mislio da smo pandrknuli sa veshtju o ukidanju NeOM iz mesta se zajebo - tek smo pocheli.

uz duo fantastikus od kojeg reda ispod(ili iznad - zavisi kolko se i gde postovalo:) i ovo izdanje tje vecheraske biti dobavljivo u striparnicama Darkwood i Omen te sutra uveche na CrShu kod chika Fibrasha :))

fala svima na paznji i dosadashnjoj i budutjoj podrshKi!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Malicius Posted - 25/02/2008 : 09:30:20
Zahvalio bih se Dekari na paketu , stiglo jutros
A ostalo kako smo se dogovorili uz pivu u Makarskoj na Mafestu

Hvala, jos jednom
BlekenDekara Posted - 23/02/2008 : 00:47:41
eve nepunih mesec dana kasnije lociralo se par primeraka koji su se zagubili u besputjima tjoshkova Libellus striparnice pa hitajte po svoj primerak dok ih josh ima:)
15 kunulingusa bi trebalo da bude dovoljno da isplati ovo zadovoljstvo.
VJ Posted - 30/01/2008 : 18:56:39
Di ima?! Coravi smo! :)
BlekenDekara Posted - 25/01/2008 : 21:25:55
satju ja jednu inspekciju da uputim u striparnice da se utvrdi poreklo robe
Renky Posted - 25/01/2008 : 19:42:24
Sjebala te tiskara. I viškom tiraža preduhitrila
BlekenDekara Posted - 25/01/2008 : 19:40:56

Originally posted by kico

Originally posted by Deers

Može li se to nabaviti gdje u HR ili još uvijek ništa od toga... pri tome mislim na sva Lavirintova izdanja?

Ima u Libellusu.

ima?
ja se vetj neko vreme bezuspeshno gnjavim sa pokushajem shveranja jedne omanje ture(da se ne lazemo - ovetja ne treba) ka ZGu a izgleda da me neko preduhitrio...
ko je da je - hvala mu:))
kico Posted - 25/01/2008 : 18:46:16

Originally posted by Deers

Može li se to nabaviti gdje u HR ili još uvijek ništa od toga... pri tome mislim na sva Lavirintova izdanja?

Ima u Libellusu.
Deers Posted - 25/01/2008 : 18:36:51
kico Posted - 25/01/2008 : 15:26:52
Sa nešto malo zakašnjenja stiglo i do mene Zorka,VMS2 i ZZCP...
!!!!!
fala Deki
fala Gašo

Barker Posted - 30/11/2007 : 00:39:39
:D Riba vs Salama :D
Najzesci momenat prvog broja :) koji se ipak (i nazalost) ne cita jednom rukom :)
Iako nam nista nije jasno, kako i sa kim ce se Zorka suocavati u sledecim brojevima, ovo je tako sarmantno i duhovito napisano i nacrtano. O prevodu nemam reci, videcete i sami kad vam padne u ruke, ali ako vam je ZK hilarijus, onda znate sta vam se sprema.
Gaston Posted - 29/11/2007 : 21:15:26
Djole Posted - 29/11/2007 : 21:00:35

Originally posted by BlekenDekara

@gaston
za sve to morash pitati chika djordjina jer on po slobodnome prevodi i adaptira scenariJo tako da nishta nije iskljucheno!:))

Lies! Lies, I tell you! Urednik sve mora da odobri! Lies!
BlekenDekara Posted - 29/11/2007 : 19:39:39

VJ-u ne zamjeram.
On je stripofil i trgovac.

ma ne ide to dvoje nikako zajedno.

Tebi kao distributeru i izdavaču trebam napomenuti da doneseš stripove Vedranu.Ito redom koji mi fale:Zorka,Zabava za celu porodicu,VMS 1 & 2 te MMM 2 i 3.Budeš?
Hvala.

MMM 02 i 03 bi trebalo da ima u libellusu, kao i VMSa 01.
ostalo stize u sledetjih desetak+ dana.
BlekenDekara Posted - 29/11/2007 : 19:32:43
@gaston
za sve to morash pitati chika djordjina jer on po slobodnome prevodi i adaptira scenariJo tako da nishta nije iskljucheno!:))
Gaston Posted - 29/11/2007 : 19:22:25

nemoj posle da mi kukash kako si kupio dva komada, jer se savrsheno dobro setjam da si mi pazario prva tri broja na shtandu na crshu 2004e:))
to na stranu, nisam siguran da li ima josh #02(kec je vetj neko vreme nenabavljiv).
mislim da imam josh 30ak komada kod drugara u Beogradu ali to je procedura koju me mrzi sad da pokretjem tako da je najlakshe da vidish sa Vedranom da li on ima koji komad... a mislim da sam i u MCu video primerak ili dva...
shto se tiche dobavljivosti novih izdanja Lavirinta ja se nadam da tje do druge sedmice decembra sve biti dostupno u dovoljnim kolichinama i u hrvaTskim striparnicama.
svakako tju postaviti obaveshtenje kad do toga dodje.

A odgovori na moja pitanja, srce?
kico Posted - 29/11/2007 : 19:08:50
@ Renky
U pravu si,al mislio sam da ovo neće tako skoro izaći.
Osim toga,Gaston će mi vidit ima li u ponedjeljak.

@Dekara
VJ-u ne zamjeram.
On je stripofil i trgovac.
Tebi kao distributeru i izdavaču trebam napomenuti da doneseš stripove Vedranu.Ito redom koji mi fale:Zorka,Zabava za celu porodicu,VMS 1 & 2 te MMM 2 i 3.Budeš?
Hvala.
VJ Posted - 29/11/2007 : 19:08:28

VJ je dobio svoj primerak(iako kuka da nije) pa bi kao PRAVI trgovac i srodna stripadzijska dusha trebao da ti izadje u susret i ustupi svoj primerak

Tudje necemo, svoje nedamo! Hm, zapravo samo ovaj dio IZA zareza.
BlekenDekara Posted - 29/11/2007 : 18:47:32
@kico

VJ je dobio svoj primerak(iako kuka da nije) pa bi kao PRAVI trgovac i srodna stripadzijska dusha trebao da ti izadje u susret i ustupi svoj primerak
Renky Posted - 29/11/2007 : 18:45:34

Ima li ovo kupit u striparnici Libellus...?

A ja te zoven i lipo pitan... Triban li ti kupit šta stripova?? Eto...
BlekenDekara Posted - 29/11/2007 : 18:44:21
nemoj posle da mi kukash kako si kupio dva komada, jer se savrsheno dobro setjam da si mi pazario prva tri broja na shtandu na crshu 2004e:))
to na stranu, nisam siguran da li ima josh #02(kec je vetj neko vreme nenabavljiv).
mislim da imam josh 30ak komada kod drugara u Beogradu ali to je procedura koju me mrzi sad da pokretjem tako da je najlakshe da vidish sa Vedranom da li on ima koji komad... a mislim da sam i u MCu video primerak ili dva...
shto se tiche dobavljivosti novih izdanja Lavirinta ja se nadam da tje do druge sedmice decembra sve biti dostupno u dovoljnim kolichinama i u hrvaTskim striparnicama.
svakako tju postaviti obaveshtenje kad do toga dodje.
globinjo Posted - 29/11/2007 : 18:15:23
deki dušo,fali mi neom 2
kico Posted - 29/11/2007 : 18:10:01

Originally posted by VJ

Nema Zorke u SK Libellus... Dekara je sve rasprodao, stovise cak i oni koji su ga udomili i pazili da mu je fino i toplo i da nije gladan i da ga ne tuku dok je u ZG ostali bez svojih primjeraka. Jedino sto ima od novih Lavirintovih izdanja je par komada prvog Vrlog mrtvog sveta.

Onda mi to sačuvaj dok ne pokupi Gaston.
VJ Posted - 29/11/2007 : 17:41:25
...al' Maksima ima (vidi, rima :)).
VJ Posted - 29/11/2007 : 17:40:20
Nema Zorke u SK Libellus... Dekara je sve rasprodao, stovise cak i oni koji su ga udomili i pazili da mu je fino i toplo i da nije gladan i da ga ne tuku dok je u ZG ostali bez svojih primjeraka. Jedino sto ima od novih Lavirintovih izdanja je par komada prvog Vrlog mrtvog sveta.
kico Posted - 29/11/2007 : 15:28:34

Originally posted by Gaston

Ima li ovo kupit u striparnici Libellus...?

Uzet cu ti ja u pon u ZGu.

Hvala.
Napomenit ću ja još jednom

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000