T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 19/02/2008 : 21:19:43 U 8. mjesecu prosle godine izasao je prvi broj «Prica iz baze Drugdje», a iduci mjesec svjetlo dana ugledat ce PIBD 2 pod naslovom «Stvor koji vreba u magli» (scenarij: Recagno - crtez: Colombi).
Za sve vas koji ste bili odusevljeni jedinicom mogu samo kazati da je za mene dvica jos bolja, bez obzira koliko tesko bilo povjerovati u to. Naravno, ljubitelji Sherlocka, a takav sam i sam, doci ce na svoje u ovoj knjizi, a bogme i u trecoj.
Sto se samog izdanja tice, rijec je o HC-u (144 str.) u nakladi od 500 komada. Cijena ce biti 75 kuna u strip knjizari Libellus.
Dado i ja se do neba zahvaljujemo Melini, Curuniru, Doku, Dekari, Zlaji i Tomislavu bez kojih nista od ovoga ne bi bilo moguce!
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Trigger |
Posted - 23/02/2009 : 11:34:41 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Trigger
Ma bitno je da dolaze. Da nema Libellusa ove stvari vjerovatno ne bih nikad ni procitao jer mi talijsnski nije jaca strana...
Tebi bar nije jaca strana,ja cak nisam ni cuo za taj jezik
He he he... Covjek se uci dok je ziv... |
Tex Willer |
Posted - 22/02/2009 : 15:28:16 quote: Originally posted by Kit Carson
Bre, ovo nije topik o Crnjacima. Sta ste se navadili na me (malo pesnicki)?! Tek trosim drugu cetvrtinu svog zivota. Ma salim se, samo cepajte. Mislim na PIBD. Gastone malo sam uvidjajan prema sotoni zbog njegove trenutne situacije, no, kad (citaj ako) prezivi, sve to cu mu vratiti.
Obzirom da sam iznad ovako prostih prepucavanja ja tebi necu nista da vracam (citaj evre koje sam ti duzan) |
Kit Carson |
Posted - 22/02/2009 : 11:38:34 Bre, ovo nije topik o Crnjacima. Sta ste se navadili na me (malo pesnicki)?! Tek trosim drugu cetvrtinu svog zivota. Ma salim se, samo cepajte. Mislim na PIBD. Gastone malo sam uvidjajan prema sotoni zbog njegove trenutne situacije, no, kad (citaj ako) prezivi, sve to cu mu vratiti.
|
Gaston |
Posted - 22/02/2009 : 11:19:32 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Gaston
Pa da dozivis infarkt?! Jok, jok! Bolje umrijeti od starosti, nego od infarkta!
On je vec ionako blizu da umre od starosti,ovako bi bar umro srecan
|
Tex Willer |
Posted - 22/02/2009 : 09:07:11 quote: Originally posted by Trigger
Ma bitno je da dolaze. Da nema Libellusa ove stvari vjerovatno ne bih nikad ni procitao jer mi talijsnski nije jaca strana...
Tebi bar nije jaca strana,ja cak nisam ni cuo za taj jezik |
Tex Willer |
Posted - 22/02/2009 : 09:05:08 quote: Originally posted by Gaston
Pa da dozivis infarkt?! Jok, jok! Bolje umrijeti od starosti, nego od infarkta!
On je vec ionako blizu da umre od starosti,ovako bi bar umro srecan |
Gaston |
Posted - 22/02/2009 : 05:03:14 quote: Originally posted by Kit Carson
Vidim da ovog dokazanog kicmenjaka ne smem ni dan da ostavim samog na forumu. Odma' nesto ?enja. A ovamo me tera da idemo na MaFest i glumimo Broja 1 i Grunfa. Medjutim, najgore je to sto je u pravu. Ubrzajte to na 4 godisnje.
Pa da dozivis infarkt?! Jok, jok! Bolje umrijeti od starosti, nego od infarkta! |
Tex Willer |
Posted - 21/02/2009 : 22:08:59 quote: Originally posted by Kit Carson
Vidim da ovog dokazanog kicmenjaka ne smem ni dan da ostavim samog na forumu. Odma' nesto ?enja. A ovamo me tera da idemo na MaFest i glumimo Broja 1 i Grunfa. Medjutim, najgore je to sto je u pravu. Ubrzajte to na 4 godisnje.
Ajd' jasna mi je asocijacija na Broja 1(naravno,nisu u pitanju godine),al' ti me vise asociras na Jeremiju(mislim,ne zbog kilaze nego sto nemas brkove kao Grunf). |
Trigger |
Posted - 21/02/2009 : 18:51:37 Ma bitno je da dolaze. Da nema Libellusa ove stvari vjerovatno ne bih nikad ni procitao jer mi talijsnski nije jaca strana... |
Kit Carson |
Posted - 21/02/2009 : 16:02:10 Vidim da ovog dokazanog kicmenjaka ne smem ni dan da ostavim samog na forumu. Odma' nesto ?enja. A ovamo me tera da idemo na MaFest i glumimo Broja 1 i Grunfa. Medjutim, najgore je to sto je u pravu. Ubrzajte to na 4 godisnje. |
Gaston |
Posted - 21/02/2009 : 13:44:23 Jebes mi sve ako si i truncicu normalan!!! |
Tex Willer |
Posted - 21/02/2009 : 12:04:46 quote: Originally posted by Gaston
Ubrzavamo i Zonu X. Ove godine idu dvije.
Dobro,znaci i burazer ce da procita oko 2/3 serijala |
Gaston |
Posted - 21/02/2009 : 09:10:42 quote: Originally posted by Tex Willer
Prije MaFesta.
Uz to, ove godine idu 2 komada "Prica iz baze Drugdje".
I ne zaboravi da smo se slozili da treba ubrzati i Zonu X. Inace,niko nece tim tempom da dozivi taj broj 37 za isto toliko godina. Kit Carson nece ni do pola kolekcije da stigne
Ubrzavamo i Zonu X. Ove godine idu dvije. |
Gaston |
Posted - 21/02/2009 : 09:10:02 quote: Originally posted by goksi
Možda se nisam najbolje izrazio ali ok, razumeli smo se. Znači jedna knjiga sada pre mafesta a druga kasnije? Ako sam dobro shvatio
Je, dobro smo se razumjeli. Jedna izlazi prije Mafesta, a druga najesen. |
Tex Willer |
Posted - 21/02/2009 : 01:01:11 quote: Originally posted by Gaston
Prije MaFesta.
I ne zaboravi da smo se slozili da treba ubrzati i Zonu X. Inace,niko nece tim tempom da dozivi taj broj 37 za isto toliko godina. Kit Carson nece ni do pola kolekcije da stigne |
Kit Carson |
Posted - 20/02/2009 : 21:02:26 quote: Originally posted by Gaston
Prije MaFesta.
Retko se javljas na forum, al' volim sto kad se javis uvek me obradujes. |
Dok Lester |
Posted - 20/02/2009 : 19:54:55 jesi ;-) |
goksi |
Posted - 20/02/2009 : 18:31:02 Možda se nisam najbolje izrazio ali ok, razumeli smo se. Znači jedna knjiga sada pre mafesta a druga kasnije? Ako sam dobro shvatio |
Gaston |
Posted - 20/02/2009 : 18:07:34 Jok. Odvojeno. |
goksi |
Posted - 20/02/2009 : 17:43:10 quote: Originally posted by Gaston
Prije MaFesta.
Odlično, ovo su mi sjajni stripovi. Znači u naredna 2 meseca bi trebalo. Jel idu i trojka i četvorka odjednom? |
Gaston |
Posted - 20/02/2009 : 17:35:00 Prije MaFesta.
Uz to, ove godine idu 2 komada "Prica iz baze Drugdje". |
goksi |
Posted - 20/02/2009 : 00:02:10 Kupio sam ovo prve dve knjige. Stvarno odlični stripovi, samo izgleda da sam ja jedan od retkih kojima je kec nešto bolji strip.
Da li se možda zna okvirno makar kada će trojka? |
Kit Carson |
Posted - 31/12/2008 : 18:56:22 Stizam! |
Tex Willer |
Posted - 31/12/2008 : 18:52:21 quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Tex Willer
U 2009. idu 2 PIBD.
Meni si reko 4 u BG Aj' da vidim duplo kad pijem,al' da cujem duplo Jedino ako mi nisi pokazao prstima zbog bucne muzike,pa ja vido 4
A da ti nije pokazao jedan prst, a ti da si vid'o cetvoroduplo?
Aludiras na srednji Aj' ne tupi vise,nego se dovlaci da pijemo |
Kit Carson |
Posted - 31/12/2008 : 18:49:53 quote: Originally posted by Tex Willer
U 2009. idu 2 PIBD.
Meni si reko 4 u BG Aj' da vidim duplo kad pijem,al' da cujem duplo Jedino ako mi nisi pokazao prstima zbog bucne muzike,pa ja vido 4
A da ti nije pokazao jedan prst, a ti da si vid'o cetvoroduplo? |