T O P I C R E V I E W |
BlekenDekara |
Posted - 14/05/2008 : 10:24:41 na pamet mi pada samo nekoliko stvari koje se redje pojavljuju u javnosti od novog broja Mister Machak Magazina - halajeva kometa, novi milenijum i recimo dolazak naruchenih strip sveski iz USA ali ni jedno od to troje nema ni zrnce lepote kojom isijava ovo chetvrto izdanje najboljeg magazina u svemiru:)
postanak mister machka - chetvrti deo. nova epizoda/nastavak sergeja. nova epizoda brabonjastih pricha. drink inc., shoder te nino i dino = 32 strane izvanrednosti upakovane u lepe korice koje je ovaj put iscrtao chika kreshimir biuk a svojski pripomogli u kolorisanju: mrva, sonjecka i chika bobek(mozda i josh neko - bila je to nadasve interesantna sesija:)
potrajalo je dok je izashlo ali eve ga - sad je tu na dohvat ruke pa ako josh jednom uspem da izmuljam prelazak granice i dogegam se do MaFesta svakako tjete ga motji kupiti na nekom od mnogobrojnih shtandova za trichavih 15 kunulingusa ili ako zivite u Matici svratiti(sutra!) po svoj primerak u darkwood, omen ili alan ford(najverovatnije tek prekosutra) i izdvojiti minornih 150 dindzusa za to zadovoljstvo. vredetje.
fala crtachkoj ekipi ovog broja, fala chika mrvi i hvala chika zlaji na trudbovanju! |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
BlekenDekara |
Posted - 15/10/2008 : 15:47:56 nazalost, ne. pomera se sve za februar idutje godine. |
Le Samourai |
Posted - 15/10/2008 : 14:54:11 quote: Originally posted by BlekenDekara
hotje. za CrSh. ...verovatno. zavisi malo od crtachkih obaveza starih snaga i scenaristichkih inspiracija novih. niko sretjniji od mene ako obe strane nadju vremena i volje da isposhtujemo ratni Plan i peticu iskemijamo do tada.
Jel' ovo i dalje stoji? Bash bi bilo lepo- dva komada u istoj godini. Mmmmmm. |
Barker |
Posted - 07/09/2008 : 14:41:16 eto, znao sam da mi je nesto promaklo u kupovini prosle nedelje :/ ko mi je kriv kad ne pravim spisak. |
BlekenDekara |
Posted - 07/09/2008 : 14:17:48 hotje. za CrSh. ...verovatno. zavisi malo od crtachkih obaveza starih snaga i scenaristichkih inspiracija novih. niko sretjniji od mene ako obe strane nadju vremena i volje da isposhtujemo ratni Plan i peticu iskemijamo do tada.
|
Deers |
Posted - 07/09/2008 : 13:49:33 Kad će i hoće li MMM 5!!!!! |
Duh_koji_hoda |
Posted - 15/05/2008 : 21:49:58 od juce u Darkvudu i Omenu, a od danas i u Alan Fordu |
Vlaadisha |
Posted - 14/05/2008 : 20:57:26 quote: Originally posted by BlekenDekara
na pamet mi pada samo nekoliko stvari koje se redje pojavljuju u javnosti od novog broja Mister Machak Magazina - halajeva kometa, novi milenijum i recimo dolazak naruchenih strip sveski iz USA ali ni jedno od to troje nema ni zrnce lepote kojom isijava ovo chetvrto izdanje najboljeg magazina u svemiru:)
Onda da se ne cimam...? I ovako mi je tezzak kofer.
On topic, lepo izgleda. |
Curunir |
Posted - 14/05/2008 : 20:21:45 quote: Originally posted by BlekenDekara
na pamet mi pada samo nekoliko stvari koje se redje pojavljuju u javnosti od novog broja Mister Machak Magazina - halajeva kometa, novi milenijum i recimo dolazak naruchenih strip sveski iz USA
...recimo i LB lektura na manje od dve strane
evo ti NR poslije Mafesta na po 1 stranici |
Garak |
Posted - 14/05/2008 : 20:17:42 A ja mislio Martina Mjesec |
kico |
Posted - 14/05/2008 : 13:47:50 E, ovo se čekalo!!!!!!!!!!!
Uzimam!!!! |
Malicius |
Posted - 14/05/2008 : 12:30:22 tj. 4 komada da se editiram |
Malicius |
Posted - 14/05/2008 : 12:23:05 machora nisam nabavio dosad,,, ali budem pogledao, ako se svidi, okupiram tri komada :P |
Markos |
Posted - 14/05/2008 : 12:05:45 To! Konacno! |