forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Velika qušnja: Q 22?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mcn Posted - 30/06/2008 : 19:28:49
Koliqo ste zaista spremni za alternativu?

U svim striparnicama, 84 stranice domaćeg stripa za samo 23 kune!

mcn
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
BlekenDekara Posted - 15/10/2008 : 17:41:44
crni popaj!
divota!
jedan od najdrazih mi superzapostavljenih domatjih stvari.
posle albuma, naravno - OTJEMO ONGOING SERIJU!:))
kico Posted - 15/10/2008 : 16:33:10
quote:
Originally posted by mcn

...a regularni Q16 ide čim Štef završi Crnog Popaja koji je trebao biti gotov 31.8, 1.9., 15.9, 1.10., 14.10., a sad bome i 19.10.

Sumnjivi neki datumi...
mcn Posted - 15/10/2008 : 16:31:09
U prijelomu su:

Q 16a Mišo i Q 22a Sergej

a regularni Q16 ide čim Štef završi Crnog Popaja koji je trebao biti gotov 31.8, 1.9., 15.9, 1.10., 14.10., a sad bome i 19.10.

mcn
Le Samourai Posted - 15/10/2008 : 14:56:10
Da li se zna kad ide sledeci, i perchance shta ide u njemu?
DusMan Posted - 25/07/2008 : 01:27:18
Dobar broj, samo sto sam ja, naivan, povucen komentarima sa ove teme, ocekivao unutra i najave ze prevode Moorea. :)
mcn Posted - 11/07/2008 : 01:42:26
Q22 u AF-u!

mcn
dzuka Posted - 08/07/2008 : 00:05:06
quote:
Originally posted by mcn

Koliqo ste zaista spremni za alternativu?

U svim striparnicama, 84 stranice domaćeg stripa za samo 23 kune!

mcn

uf. nije lako.
irenini su mi dobri oni 'iz stvarnog zivota'( magicna krpa, lanac srece) al me smorilo ono s magarcem, i sa svetim petrom. dunjin je odlican, ali i duboko uznemirujuc. gadan taj njujork. matija mi je sjajan, al bi volio tronthajmovske kolicine toga. ovo je sica.
steinflove stripove jednostavno nemrem progutat. super izgledaju, al nemrem to citat.
bice da nisam zaista spreman na alternativu!
lustforleica Posted - 05/07/2008 : 17:20:47
quote:
Originally posted by mcn

Hvala svima, kaqo onima qoji Q qupuju od početqa, taqo i onima qoji to čine odnedavno te onima qoji će to teq početi činiti!

mcn

PS Aj' sad - druga strana topika!

Evo, ja obecavam da cu kupiti svaki koji nadjem/mogu priushtiti. :)

Eklektichnost chasopisa i chinjenica da, za razliku od vecine slichnih, ne potencira ni jednu nacionalnu ili stilsku strip umetnost, vec poshtujuci iskljuchivo kvalitet miksuje superheroje sa andergraundom i rastezhe se od Japana, pa do eks-ju, chini ga trenutno bez premca medju chasopisima na nashim trzhishtima.
mcn Posted - 05/07/2008 : 15:58:24
Hvala svima, kaqo onima qoji Q qupuju od početqa, taqo i onima qoji to čine odnedavno te onima qoji će to teq početi činiti!

mcn

PS Aj' sad - druga strana topika!
jasa Posted - 04/07/2008 : 23:20:10
Ja rekoh da nisu šta otkrili tipa q10, hehehe.
BlekenDekara Posted - 04/07/2008 : 03:16:53
nazalost ne.
najlakshe i najsigurnije da okrenesh AF na (011) 2134–758 pa priupitash chika Miroslava za cifru.
lustforleica Posted - 04/07/2008 : 02:58:26
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by lustforleica
Kod nas je tanko sa tim tipom chasopisa, a Q je kvalitetniji od vecine dosadashnjih pokushaja tog tipa kod nas, tako da bi verovatno vrlo lepo proshao na trafikama.

kolko se setjam pvih 5 ili 6 brojeva su i ishli na ovdashnje trafike.
u nekom limitiranom tirazu svakako ali opet ne verujem da su se bash prodajno proslavili obzirom da se praksa obustavila i izdanje vrnulo u tjoshkove striparnica/striparnice...
kakogodbilo - Alan Ford bi trebalo da ima komplet Q u ponudi.

Neshto se ne secam toga na kioscima, ali definitivno hvala na informaciji za Alan Ford. Da ne znash mozhda i koja je cena?
BlekenDekara Posted - 04/07/2008 : 02:12:26
quote:
Originally posted by lustforleica
Kod nas je tanko sa tim tipom chasopisa, a Q je kvalitetniji od vecine dosadashnjih pokushaja tog tipa kod nas, tako da bi verovatno vrlo lepo proshao na trafikama.

kolko se setjam pvih 5 ili 6 brojeva su i ishli na ovdashnje trafike.
u nekom limitiranom tirazu svakako ali opet ne verujem da su se bash prodajno proslavili obzirom da se praksa obustavila i izdanje vrnulo u tjoshkove striparnica/striparnice...
kakogodbilo - Alan Ford bi trebalo da ima komplet Q u ponudi.
BlekenDekara Posted - 04/07/2008 : 02:09:09
najs.
nadao sam se onome drugom nagoveshtenom poodavno, ali i ovo je dobar pochetak:)
tony starks Posted - 04/07/2008 : 02:03:29
quote:
Originally posted by BlekenDekara

"najavu alan moorea"?
daj info i nama smrtnicima sa ove strane barikade:))

D.R. i Kvinč!
Duh_koji_hoda Posted - 04/07/2008 : 02:03:06
u ALAN FORDU
lustforleica Posted - 04/07/2008 : 01:59:17
A shto ti Q-ovi ne stizhu do Srbije? Nashao sam jedan polovan u Darkvudu (onaj sa Love and Rockets), i imam impuls da pokupujem sve, ali nemam gde. Kod nas je tanko sa tim tipom chasopisa, a Q je kvalitetniji od vecine dosadashnjih pokushaja tog tipa kod nas, tako da bi verovatno vrlo lepo proshao na trafikama.
BlekenDekara Posted - 04/07/2008 : 01:44:10
"najavu alan moorea"?
daj info i nama smrtnicima sa ove strane barikade:))
tony starks Posted - 04/07/2008 : 01:21:47
emisija emocija mi je vise nego ok, a mat piss vise nego drag (ima nesto epohalno u ironiji i apsurdnim sitauacijama koje je taj momak u stanju izmislit, ali jos mi je to nekako neizbruseno, stajaznam. scena s ovom cetvorkom sa sintisajzerima u kuci u pustopoljini, pa otkrivanje zastora i ogromna prdeca zena iza njega je blagoreceno genijalna, al onda covjek ocekuje jos nesto malo vise od onog sto dobije, ali vjerujem u matiju, tamo jos od tibora svenska u epizodi ludi seks), ali nije fora da q podsjeca na stripburger ili stajaznam flit. :) s druge strane, cilj opravdava sredstvo, tematski brojevi su dobrodosli, kao i domaci strip, a i nema sto qu ne bi oprostili. :) na osvijestenog krecem uskoro, A ZA NAJAVU ALANA MOOREA MOGU RECI SAMO: HELL YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Porter Posted - 02/07/2008 : 11:55:32
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

........aaaaaaaaaaaaaaaaa... pa eto..., voleo bi ovo... voleo bi ono... a tek si sad nabavio te Quuove... ma zajebi... nikakvo pravo glasa nemas... pa prvi Q je objavljen 2003. ... eh, da ste svo vi sto bi voleli ovo i ono... kupili to kad je trebalo ... sade bi bili na cetrdesetom, a ne na 16om broju... ali dobro, nema veze... ipak je taj Zogar, koga treba ispratiti, kvalitetniji... jbga... Ferri je ipak 5 nivoa iznad, tamo nekih Macana, Solanovica, Kojdeja, Sudzuka, Trondhajmova, Derfova, Tezuka, Timovaitd... sve sami strumf na strumfu... =))))

2003.to bi mi bilo komplikovano stivo posto sam manje vise ponovo poceo sa kupovinom stripova.
Osim kupovine stripova imam i drugih zanimanja u zivotu:
Radim,guzim,pravim palacinke i sl.
Takodje stripove vidim kao zabavu a ne opterecenje,tako da za dobar strip nikad nije kasno.
Vlaadisha Posted - 02/07/2008 : 10:09:48
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
Originally posted by teller

Izgleda lijepo. Bravo mcn, sva čast.

samo, jebat ga, nije Bonelli... šteta za njega... jel ?

Za Bonellija?
darth-vader Posted - 02/07/2008 : 10:03:27
quote:
Originally posted by teller

Izgleda lijepo. Bravo mcn, sva čast.

samo, jebat ga, nije Bonelli... šteta za njega... jel ?
Duh_koji_hoda Posted - 02/07/2008 : 05:08:06
........aaaaaaaaaaaaaaaaa... pa eto..., voleo bi ovo... voleo bi ono... a tek si sad nabavio te Quuove... ma zajebi... nikakvo pravo glasa nemas... pa prvi Q je objavljen 2003. ... eh, da ste svo vi sto bi voleli ovo i ono... kupili to kad je trebalo ... sade bi bili na cetrdesetom, a ne na 16om broju... ali dobro, nema veze... ipak je taj Zogar, koga treba ispratiti, kvalitetniji... jbga... Ferri je ipak 5 nivoa iznad, tamo nekih Macana, Solanovica, Kojdeja, Sudzuka, Trondhajmova, Derfova, Tezuka, Timovaitd... sve sami strumf na strumfu... =))))
Porter Posted - 01/07/2008 : 23:36:21
Procitao prvih 10 Q-ova i djeluju dosta zanimljivo.
Naucio sam neke nove stvari o stripu,zabavio se....neki bolji,neki nako,neki perverzni a neki i nisu.
Volio bi da se nije mijenjao format,ali sta je tu je ako se nije moglo razvuci ili skupiti onda nek nam je ovako.
Nismo bolje ni zasluzili
Duh_koji_hoda Posted - 01/07/2008 : 20:27:11
kad ce u AF?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000