T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 22/07/2008 : 21:34:45 Da bi ove godine doveli Nathanovu kronologiju u red, neophodno je bilo pozuriti sa specijalcima koji su bili u najvecem zaostatku u odnosu na regularnu seriju i almanahe + AA. Zbog toga, sljedeceg mjeseca stize i sesti NN specijalac: Krvne veze (Piani & Ostini / Casini). I da, hvala Bogu, nema vise zamjenskih naslovnica. Ovu potpisuje Tata: Claudio Villa!
Big Daddy Dado i ja se iskreno zahvaljujemo svim nasim suradnicima (Melina, Mihaela, Dekara & Mifugo) koji su ugradili svoj rad u ove knjige jer bez njih nista od ovoga ne bi bilo moguce. Ljudi, hvala vam!!! 

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 27/09/2008 : 00:17:25 Pristojan specijalac... Jack u potrazi za svojom biološkom majkom, Sada Skotos u potrazi za svojom nesuđenom suparnicom, i Kal Skotos u potrazi za svojom osvetom. Nekako je logički nastavak na događaje iz epizoda NN "Egzodus" i "Ravenov povratak". Scenaristi mi izgledaju ko neki tehnološki freakovi, s obzirom na toliko opakih gadgeta koje rabe protagonisti priče. Mislim da smo ovime zaključili pojavljivanje Skotosove familije za jedno duže vrijeme... |
darkraver |
Posted - 24/09/2008 : 02:11:54 a što reć....
ja još, za razliku od drugih serijala, nisam pročitao loš nathan specijal ... svaki put se prije izlaska specijalca pribojavam da mora naići i jedan lošiji...
al uvijek ostanem ugodno iznenađen
ma baš nam je gušt taj nathan  |
dcopic |
Posted - 24/09/2008 : 01:30:31 Slažem se sa gore navedenim. Jedna odlična Nathanova priča sa puno zanimljivih likova, bitna za kontinuitet serijala. Baš je gušt čitati ove Nathane, a sada kada smo dostigli kontinuitet, vrijeme je i za redovnu seriju! |
darkraver |
Posted - 23/09/2008 : 03:05:26 quote: Originally posted by Dado
Znam, morat ce se izmisliti nova rijec za to. 
"evo samo još 2 tjedna"
i tak u nedogled dok ne ugleda svjetlo dana 
heh
inače,kao okorjeli i zagorjeli fan,naravno da sam ovo prvo pročitao i moram reć da će vam ovaj specijalac bit preheben...
nije toliko epičan kao prošli,ali je bogami obiteljska melodrama s odličnom akcijom naravno
scenarij rula 10/10
crtež...uh što ja volim Casinija ..9/10 
naslovnica...a mislim nije loša 7/10, ali kakve su to bijele crte po nathanovoj crnoj šulji pobogu? izbliza izgleda kao oštećenje original naslovnice poradi gužvanja?!?! 
p.s. za Casinija mislim ozbiljno...ako ikad bute nas počastili s nathanovim staffom na MaFestu,nek jedan od crtača bude on  |
Dado |
Posted - 21/09/2008 : 09:43:29 Znam, morat ce se izmisliti nova rijec za to.  |
?uvec |
Posted - 20/09/2008 : 17:43:27 quote: Originally posted by Dado
U prodaji je konacno.
''Konačno'' je preblaga riječ |
Dado |
Posted - 19/09/2008 : 16:25:22 U prodaji je konacno. |
kico |
Posted - 12/08/2008 : 00:07:04 quote: Originally posted by Dado
Obecali su nam do kraja ovog tjedna, no povuceni dosadasnjim iskustvom i racunajuci na to da je u petak praznik, iskreno, ja ih ocekivam tek iduci tjedan.
Meni odgovara. Taman - plaća!
 |
Rache |
Posted - 11/08/2008 : 23:49:23 nije mi drago zbog poskupljenja....nimalo dapace...:(
al mi je veoma drago zbog obrazlozenja i isprike... bit ce mi malo lakse izvuci tih dodatnih par kuna iz dzepa:))
|
Dado |
Posted - 11/08/2008 : 18:39:04 Obecali su nam do kraja ovog tjedna, no povuceni dosadasnjim iskustvom i racunajuci na to da je u petak praznik, iskreno, ja ih ocekivam tek iduci tjedan. |
rocco21 |
Posted - 11/08/2008 : 18:07:51 Kad izlaze stripovi? |
Dado |
Posted - 11/08/2008 : 18:00:02 Prije svega isprika jer vam nismo ranije mogli javiti cijene novih izdanja. Kao sto je Gaston vec napisao, zbog godisnjih odmora informacije iz tiskare su drasticno kasnile.
Dakle evo i cijena za slijedece izdanje:
NN spec 6 – 85 kuna
Kao sto se da primjetiti cijene ovih izdanja su nesto vece nego su to do sada bile. Nazalost nasi troskovi su se u zadnje vrijeme konstantno povecavali usred sveopceg poskupljenja te vise nismo u stanju zadrzati postojece cijene pa smo primorani povecati cijene nasih izdanja u rasponu od cirka 10-15%. Svjesni smo svega i jako nam je zao sto moramo napisati ovakvu informaciju, no na zalost na ova poskupljenja ne mozemo utjecati i skupa sa svima vama nemocni smo bilo sto promjeniti. Unaprijed se zahvaljujemo na podrsci i razumjevanju.
Libellus
P.S. Ovu informaciju ponavljamo u svim topicima novih izdanja, kako bi i oni koji prate samo odredjene edicije mogli procitati ovaj info.
|
?uvec |
Posted - 24/07/2008 : 19:18:16 KO bre? Da bre!
           |
djuna |
Posted - 24/07/2008 : 07:33:24 quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by kico
Crko dabar?
da bar  
Sad se setih onog vica: Bezi zeka kroz sumu pa naleti na dabra pa mu kaze: - Bezi dabre idu kobre! - Ko bre? - Da bre!
A za NN super vest, samo da to sve i bude u 2008. jer se nacekasmo regularne serije. |
Curunir |
Posted - 24/07/2008 : 00:34:21 quote: Originally posted by kico
Crko dabar?
da bar   |
darkraver |
Posted - 23/07/2008 : 23:50:20 Sve se meni čini da hvatanje kontinuiteta označava godinu 2008. godinom Nathana Nevera. A obožavatelji NN svijeta guštaju ko prasci. Jedino Curunir beštima.

[/quote]
ovo je nama i bolje nego prascima! 
samo prascima nakon volko tovljenja uglavnom slijedi klanje...
pod klanjem mislim na novčanu iznemoglost,nakon što pokupujem sve natane,ne ostane mi za sve martije a tog pak izbacuju na miješalice,evo i zonu x odnekud izvukli...
nije mi samo jasno kako neki od vas uspiju sve živo kupovat... kolko vi to ljudi zarađujete pobogu? |
?uvec |
Posted - 23/07/2008 : 22:53:42 Bravo za Nathana, bravo!      |
kico |
Posted - 23/07/2008 : 22:45:19 Crko dabar? |
Curunir |
Posted - 23/07/2008 : 18:14:22 quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by kiky
Ma sve je ovo super, al kad će NN biblioteka sa novih 12 epizoda regularne serije? 
Idu jos NN SP 7 i AA2, a onda nakon toga treci almanah i nove 4 knjige regularne serije. Tako cemo uspostaviti kontinuitet redovne serije, specijalaca, almanaha i AA.
Sve se meni čini da hvatanje kontinuiteta označava godinu 2008. godinom Nathana Nevera. A obožavatelji NN svijeta guštaju ko prasci. Jedino Curunir beštima.

nemoj da i tebe dopadne ono ''crko dab...''   |
darkraver |
Posted - 23/07/2008 : 18:14:17 quote: Originally posted by Gaston
Ma sve je ovo super, al kad će NN biblioteka sa novih 12 epizoda regularne serije? 
Idu jos NN SP 7 i AA2, a onda nakon toga treci almanah i nove 4 knjige regularne serije. Tako cemo uspostaviti kontinuitet redovne serije, specijalaca, almanaha i AA.
...a nakon toga svakih 6 mjeseci po 2 knjige regularnih  
točnije,svakog ljeta gospodnjeg naravno u nedogled, do MaFesta: 2 regularne knjižice,i recmo specijalčić
a za kraj godine,CRŠ il što: još 2 regularne kjižicice,nova Alfica,i Gigantče...   
almanahunče mora čekat svaku 2. godinu zbog formata jelte... |
srdjandj |
Posted - 23/07/2008 : 17:26:31 I ovo je odlično...... |
kico |
Posted - 23/07/2008 : 16:28:56 Citat:
quote: --------------------------------------------------------------------------------
hmmmmmmm... a cijena?
--------------------------------------------------------------------------------
Cijena nema ne zato sto sam ih zaboravio staviti, nego zato sto je osoba iz tiskare koja je zaduzena za taj dio – na godisnjem. Dakle, stripovi su u zavrsnoj fazi produkcije, no cijene samoga tiska jos nemamo. Cim ih dobijemo stavit cemo i cijene svake knjige.
|
markomarko |
Posted - 23/07/2008 : 16:26:19 cijena? |
kico |
Posted - 23/07/2008 : 16:18:23 quote: Originally posted by Gaston
Sve se meni čini da hvatanje kontinuiteta označava godinu 2008. godinom Nathana Nevera. A obožavatelji NN svijeta guštaju ko prasci. Jedino Curunir beštima.

|
Gaston |
Posted - 23/07/2008 : 13:54:35 quote: Originally posted by Tex Willer
Ajd' sad i prva dva da ulepsamo kolekciju
Ne budi nestrpljiv.  |