T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 14/10/2008 : 19:38:25 Prije svega velika isprika sto nismo stigli jos ranije najaviti ova izdanja, zbog mnostva obaveza uspijevamo to evo tek sad.
MM 19 Kakav bi to istrazivac MM bio kad se ne bi uhvatio u kostac s Jetijima i Bigfootima.;-) «Sumski covjek» ima upravo to za temu, a scenarij i crtez potpisuju Pier Francesco Prosperi i Franco Bignotti.
MM 20 «Tothovu knjigu» potpisuju Castelli i Ricci, i u njoj cete moci pronaci dosta podataka o Romima i njihovom podrijetlu. Takodjer, u ovoj knjizi ocekujte ponovni posjet Sergeja Orloffa…
MM 21 «Misterij Nuraga» je interesantan po tome sto, premda je sluzbeno potpisan Alfredo Castelli kao scenarist, u njemu po prvi put gostuje i «Banda sa Sardinije» (primijetite kako se zove gostionicar u epizodi!!!), a koji su jako puno pomogli Alfredu oko detalja vezanih za taj talijanski otok. Crtez je djelo dvojice Cassara…
MM 22 Za ovu pricu dovoljno je samo reci naslov: «Povratak Kundingasa»! Castelli i Alessandrini su briljirali, a braca Cassaro su, eh… Srecom, nacrtali su samo 21 zadnju stranicu. Uglavnom, MM se ponovno nalazi u Australiji, a sto ce ga sve tamo docekati… pa, vidjet cete!
MM 23 Za sve ljubitelje ESP tematike «Um koji ubija» je strip koji se ne smije propustiti! Castelli je napisao scenarij, a Casertano potpisuje crtez. Interesantno za spomenuti je da se u ovoj epizodi po prvi put pojavljuje Chris Tower koji je… Hej, pa nije valjda da ne znate tko je Chris Tower?!;-)
MM 24 Znate za izreku da «secer uvijek dolazi na kraju»? E, pa ovaj put je doista tako! Naime, na red je stigla prva epizoda koju je Dnevnik preskocio i koja nikad nije objavljena na ovim prostorima! Naravno, rijec je o «Panovoj fruli»! Scenarij je potpisao Tata Alfredo (zasluzan za temu je Sauro Pennacchioli), a crtez je djelo velikog majstora – Claudija Ville! Naravno, kad procitate strip bit ce vam jasno zasto nikada nije objavljena u bivsoj Jugi, a strip je naprosto briljantan!!!:-)
Veliko hvala Goranu Marinicu, Curuniru, Dekari, Melini i Vedranu na odlicnoj suradnji u svim ovim prekrasnim knjigama.
Martin Mystere Biblioteka knjiga 19 – Sumski covjek 120 stranica – cijena 80 kuna
Martin Mystere Biblioteka knjiga 20 – Tothova knjiga 96 stranica – cijena 75 kuna
Martin Mystere Biblioteka knjiga 21 – Misterij Nuraga 128 stranica – cijena 80 kuna
Martin Mystere Biblioteka knjiga 22 – Povratak Kundingasa 136 stranica, 2 kol. naslovnice – cijena 95 kuna
Martin Mystere Biblioteka knjiga 23 – Um koji ubija 194 stranice, 2 kol. naslovnice – cijena 105 kuna
Martin Mystere Biblioteka knjiga 24 – Panova frula 162 stranice – cijena 95 kuna
Cijene se odnose na prodaju u strip knjizari Libellus.

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
provodina |
Posted - 04/05/2010 : 12:29:42 Ajmo najave vise ocu vidit nove MM naslovnice i stripove koji me cekaju na mafestu.Sve ostalo znam  |
Sekta |
Posted - 02/05/2010 : 04:50:21 Nije to tako strašno. Mnogi na to vjerovatno i ne obrate pažnju.Upordivši sa knjigom 21 knjiga 20 je malo ,ne znam kako to da opišem, recimo sa više crne boje. Tako da se neke finije linije gube u crnilu. Toga nema u br 21. U ostalom ne obraćajte pažnju na mene. Navikli ste me na vrhunski kvalitet, pa svaku sitnicu primjetim. |
Dado |
Posted - 02/05/2010 : 04:37:37 quote: Originally posted by Sekta
Pošto je ova tura M.M. tek stigla u moje ruke, možda kasnim sa komentarom. Moram primjetiti da je otisak u knjigama 19 i 20 jako crn. Nisam vadio LMS da poredim, ali hvale mi fine tanke linije. Nije to tako drastično ali sam primjetio.
Nemam pri ruci to izdanje pa ne mogu provjeriti trenutno, no probaj se informirati na prodajnom mjestu je li kod svih brojeva tako. Zvuci mi malo cudno i nisam to primijetio, no treba se provjeriti.
|
feka82 |
Posted - 01/05/2010 : 21:22:00 salim se mozda je stvarno neka greska u stampariji ...probaj zamijeniti ... |
feka82 |
Posted - 01/05/2010 : 21:21:14 stvarno si nepopravljiv ali nas si ...................ccccccccccccccccc............... |
Sekta |
Posted - 01/05/2010 : 20:41:22 Pa nisam rekao da je to strašan problem. Samo kažem da bi volio da je crna boja manje ,masno, oštampana.Već u sledećoj 21 knjizi je sve uredu. |
feka82 |
Posted - 01/05/2010 : 20:22:19 imas i nemoj se zaliti cccccccccccccccc.......... |
Sekta |
Posted - 01/05/2010 : 19:52:25 Pošto je ova tura M.M. tek stigla u moje ruke, možda kasnim sa komentarom. Moram primjetiti da je otisak u knjigama 19 i 20 jako crn. Nisam vadio LMS da poredim, ali hvale mi fine tanke linije. Nije to tako drastično ali sam primjetio. |
Curunir |
Posted - 26/04/2010 : 21:20:57
    |
Tex Willer |
Posted - 26/04/2010 : 21:17:29 quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by risbozg
kaj ih osam izlazi za mafest?
omg, jos jedan...
Devet   |
Curunir |
Posted - 26/04/2010 : 20:45:20 quote: Originally posted by risbozg
kaj ih osam izlazi za mafest?
omg, jos jedan... |
risbozg |
Posted - 26/04/2010 : 19:33:21 almo naslovnice već bi bilo vrijeme.. |
risbozg |
Posted - 26/04/2010 : 19:30:39 kaj ih osam izlazi za mafest? |
Curunir |
Posted - 26/04/2010 : 16:38:13 idi zovi buraza da ti donese antisklerin... na cevcicu |
Tex Willer |
Posted - 26/04/2010 : 15:16:40 quote: Originally posted by Dado
Idu za Mafest...
8 i jos 8 do kraja godine,jel' tako bese? Nesto sam zaboravan u poslednje vreme   |
Dado |
Posted - 26/04/2010 : 14:19:55 Idu za Mafest... |
Tex Willer |
Posted - 26/04/2010 : 11:45:17 quote: Originally posted by risbozg
malo su mi martiji u zaostatku ili se to meni samo čini
Ove godine samo MM jos nije izaso od svih LB Bonelli izdanja |
risbozg |
Posted - 26/04/2010 : 11:32:18 malo su mi martiji u zaostatku ili se to meni samo čini |
Tex Willer |
Posted - 25/04/2010 : 22:38:05 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Curunir
mos mislit sta ces se ti samoposluzivati. moras nekog voditi sa sobom da ti dovati pive koje su nisko na policama i da ti gura kolica  
Ma sta ce trazis! Evo ja cu mu guram.     

Zar i ti sine Brute I to na ovako prostacke fore. Mislim da paket u kome bude putocao nece imati otvore za vazduh |
lwood |
Posted - 25/04/2010 : 21:07:23 quote: Originally posted by Kit Carson
mos mislit sta ces se ti samoposluzivati. moras nekog voditi sa sobom da ti dovati pive koje su nisko na policama i da ti gura kolica  
   |
Tex Willer |
Posted - 25/04/2010 : 19:23:29 quote: Originally posted by Kit Carson
Misli se na sledeci Mafest matori Muchachosu pero kategorije,taj nece dozivis |
Renky |
Posted - 25/04/2010 : 16:19:04 Burazerski     |
Curunir |
Posted - 25/04/2010 : 14:00:47 quote: Originally posted by Kit Carson
Ma sta ce trazis! Evo ja cu mu ga guram.     
     |
Kit Carson |
Posted - 25/04/2010 : 13:58:31 quote: Originally posted by Curunir
Ma sta ce trazis! Evo ja cu mu guram.      |
cronos six |
Posted - 25/04/2010 : 13:19:54 quote: Originally posted by Tex Willer
   sunce li vam zarko ostav'te ga na miru! e kad dodje cu njega vodim po kafane i restorani a vas u samoposluga da se sami posluzujete 
U ce nas zajebes opasno   Pa ja bi i voleo u neku samoposlugu da isprobam od svako pivo po komad-dva  
i tata bi sine.   |