forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 BLEK br 4 - Rodijevi podvizi

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
wizardbg Posted - 28/03/2009 : 08:33:41
Od ponedeljka u stripoteci Darkwood, a od srede na svim kioscima po ceni od 150 dinara !

[img=http://img21.imageshack.us/img21/4851/iviikoricaresize.png][/url]
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DKoor Posted - 15/06/2009 : 11:19:08
quote:
Originally posted by masni

NIko ne prica kakav je blak, to jest kakva je radnja. koga blek bije , sta okultis jede i koga rodni podjebava

Ne znaju odakle da počnu prije.
profesor-inz Posted - 14/06/2009 : 10:03:34
Koliko se sećam 7 podviga nije isto što i 7 džinova...
docA Posted - 14/06/2009 : 01:11:13
Ni traga od "Sedam podviga". Mnogo mi nesto kasni?
Wizard is dead
profesor-inz Posted - 09/06/2009 : 20:13:08
Šta je sa njima jer su i zvanično ugasili...
teller Posted - 09/06/2009 : 10:32:18
šta Belgiju, kad če na Balkan opet? jel to živo il puklo na 4-ki, red je da doguraju bar do
6 brojeva.
seinfeld Posted - 17/04/2009 : 16:18:44
quote:
Originally posted by wizardbg

Obavestavamo sve ljubitelje stripa koji su nas kontaktirali i pitali kada ce nasa izdanja biti distribuirana u BIH, da od ovog vikenda mogu nabaviti Velikog Bleka broj 1 na kioscima.Trudicemo se da od sada nasa izdanja stizu ubrzano kako bi smo stigli brojeve koji izlaze trenutno u Srbiji. Veliki pozdrav svima u BIH !

Kad ce u Belgiju?
cronos six Posted - 17/04/2009 : 16:02:19
quote:
Originally posted by wizardbg

Obavestavamo sve ljubitelje stripa koji su nas kontaktirali i pitali kada ce nasa izdanja biti distribuirana u BIH, da od ovog vikenda mogu nabaviti Velikog Bleka broj 1 na kioscima.Trudicemo se da od sada nasa izdanja stizu ubrzano kako bi smo stigli brojeve koji izlaze trenutno u Srbiji. Veliki pozdrav svima u BIH !

kad ste vec tu.kada ce k.miki,i ostala obecanja .ne budite tajnoviti,dajte neku najavu,a imate i sait?
wizardbg Posted - 17/04/2009 : 14:27:45
teller Posted - 12/04/2009 : 21:21:24
neznam za Horusove specijalce, ali ono što je izlazilo kod Dnevnika poslje Esse-Gesse nije me
oduševilo, Bignotti još kako-tako, ostalo bez veze, slično ko Blek od Smotre straže do Malog trapera, ali dopuštam mogućnost da su i te epizode dobre, i uz lošiji crtež,tako da što se mene tiče-MOŽE....uzimam sve što bi izašlo od Kapetana Mikija.
Pa i ako bi počeo izlazit treba redom,(kako se Miki našao u Rendžerima), a prvi crtači KM su bili Esse-Gesse, meni i daleko najbolji.Neka krene kako hoče,samo nek več jednom krene.
delboj Posted - 12/04/2009 : 19:21:17
quote:
Originally posted by teller

DA,ALI sa ESSE-GEESE BROJEVIMA,OSTALO MALO VRIJEDI, I ORIGINAL NASLOVNICAMA OBAVEZNO.

A ko to kaže? One epizode koje su izlazile u specijalima su sasvim solidne, dio je objavio Horus.
teller Posted - 12/04/2009 : 19:05:18
DA,ALI sa ESSE-GEESE BROJEVIMA,OSTALO MALO VRIJEDI, I ORIGINAL NASLOVNICAMA OBAVEZNO.
profesor-inz Posted - 12/04/2009 : 17:52:19
mOJ SAVET,KRENITE SA mIKIJEM...AKO VAM TO NE KRENE UGASITE FIRMU...PO SVIM ANKETAMA TO JE JOŠ JEDINO ŠTO NE IZLAZI A NAVODNO ZANIMA LJUDE.
---dp--- Posted - 12/04/2009 : 17:35:59
I ja sam kupio prva tri a cetvrti necu jer ga imam u LMS. Ocigledno je da nas ima mnogo koji cemo se zaustaviti na ovom trecem broju te ako imate nameru da zadrzite citalastvo krenite sa necim sto ovde nije izaslo.
Radasin Posted - 08/04/2009 : 18:15:41
sad sam video na drugom topicu gde je sajam ...
Radasin Posted - 08/04/2009 : 18:03:49
Samo da ne povecavaju cenu....
A gde je taj sajam knjiga u Domu sindikata ?
pedja67 Posted - 06/04/2009 : 23:37:23
Sve ste bolji!! Samo naprijed!!!
culfis Posted - 06/04/2009 : 21:39:22
Imam samo Mitonovog Bleka, tako da su mi wizardi sasvim OK!
Cekamo nove poteze carobnjaka!
weljko94 Posted - 06/04/2009 : 21:38:55
samo napred carobnjaci.ne kupujem vas nazalost zato shto sam low on cash,ali kada bi krenulo neshto novo,a da mi se svidi,i da je dobro kao do sad kuujem 100 posto!bravo majstori.
Bruce Springsteen Posted - 06/04/2009 : 18:28:00
Jeste tehnički kvalitet izdanja (korice, papir, uvez) na najvišem nivou, ali nažalost veliki nedostatak je izbor priča, koje su već viđene, a istovremeno ne predstavljaju baš tako dobre priče, a i ovo kraćenje priča koje su i onako kratke kao u slučaju Malog Ansterdama od 35 strana u ovom broju 4 gde je dvadesetak strana, a u sledećem će biti preostalih 15, nije baš neko rešenje. Horus je bar imao celovite priče u jednom broju.
culfis Posted - 06/04/2009 : 18:06:48
Wizardov Blek je iz broja u broj sve kavalitetniji.

predstavljanje wizarda na pedjinom standu (Uskrsnji sajam knjiga BG)
http://rapidshare.com/files/218052902/wizard.mpg.html

Podrska i pozdrav od culfisa!
Kit Carson Posted - 05/04/2009 : 02:14:21
quote:
Originally posted by anto

Kite, šta glumiš ti ???
Papagaja.
Šta ponovljašamoje reči!

Tek sam sad primetio da je to blaga kopija tvog posta.
Pa dobro, bar isto mislimo.
Eto vidis da Colt ima suprotno misljenje, pa nije napisao "Ja mislim sasvim suprotno od Ante".
kreŠa Posted - 04/04/2009 : 21:17:08
Oni sy najavljivali i Gigante i specijale u luksuznim izdanjima!
Colt Posted - 04/04/2009 : 21:12:38
Nisam kupio prva tri broja, kao podrsku izdavacu, ali ne vidim ima li vise svrhe da se nadam da cu ih kupiti. Voleo bih da izdaju nesto sto je vec objavljeno, kako bih mogao da se pitam da li ih i dalje necu kupovati.
anto Posted - 04/04/2009 : 21:01:46
Kite, šta glumiš ti ???
Papagaja.
Šta ponovljašamoje reči!
Kit Carson Posted - 04/04/2009 : 19:59:16
Kupio sam prva 3 Bleka kao podrsku izdavacu, ali dalje ne vidim svrhu. Najavljivali su i Mikija, ali se ja nadam nekim novim junacima. To bih sigurno kupovao, jer su im izdanja ne racunajuci broj 1 korektno odradjena.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000