T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 22/04/2009 : 04:28:23 Evo na red su konacno dosle i neke najave, pa da ih za pocetak otvorimo s Mister Noovim knjigama.
Knjiga 25 - SMRTONOSNI TERET B-24 - ukupno 230 stranica - 3 naslovnice unutra, cijena 115 kuna Knjiga 26 - MISTER NO IDE U RAT - ukupno 236 stranica - 2 naslovnice unutra, cijena 115 kuna Knjiga 27 - KRSTARENJE IZ NOCNE MORE - ukupno 144 stranice - nema naslovnica unutra, cijena 85 kuna Knjiga 28 - NESTALI ZRAKOPLOV - ukupno 160 stranica - 2 naslovnice unutra, cijena 100 kuna
Naravno, cijene se odnose na prodaju u ducanu Libellus.
Gaston i ja se od srca zahvaljujemo Melini, Mirni, Doku, Curuniru, Dekari, Zlaji, Vedranu i Tomislavu na njihovu predanu radu kako bi ova izdanja bila na najvisoj mogucoj razini!
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
drogsy |
Posted - 21/02/2010 : 14:19:34 Odlične naslovnice |
teller |
Posted - 18/01/2010 : 13:22:11 slažem se za zadnju turu,sve perfektna izdanja, ja sam sa Magičnim na 16-ti knjižurini,ali sam zato sa Texom u korak sa izdavačem(osim Color 2-skoro). |
bubo |
Posted - 18/01/2010 : 13:17:53 quote: Originally posted by teller
Hoču hoču, imam več 28,29 i 33, ostale 30,31,32,34....prvom prigodom, jeb...i ga, kupujem sve od Libellusa osim Klare pa nije to tako lako,pa Ludens(sve),Bookglobe(skoro sve)Strip-Agent(sve),malo Fibre,malo VČ,slo.Bumerang izdanja.. Ali ne posustajem ni za tren, kad je Libellus u pitanju...to se mora imat.
uhh ta zadnja tura rastura ,možda i najbolja tura dosad..a za kupovanje znam da se treba rastegnuti ,eto ja sam od magičnog tek na početku.. |
teller |
Posted - 18/01/2010 : 13:15:52 Hoču hoču, imam več 28,29 i 33, ostale 30,31,32,34....prvom prigodom, jeb...i ga, kupujem sve od Libellusa osim Klare pa nije to tako lako,pa Ludens(sve),Bookglobe(skoro sve)Strip-Agent(sve),malo Fibre,malo VČ,slo.Bumerang izdanja.. Ali ne posustajem ni za tren, kad je Libellus u pitanju...to se mora imat. |
bubo |
Posted - 18/01/2010 : 12:50:02 quote: Originally posted by teller
pročitao 27 Mister No Libellus KRSTARENJE IZ NOČNE MORE i jako zadovoljan, čitao davno ali sada tek do izražaja dolazi perfektan Bignottijev crtež, kako je samo nacrtao morsku floru i faunu kod ronjenja iztraživača, malo predvidljiv kraj ali Missaglia nije neznam kako potvrđen scenarist da bi mu išta mogli zamjeriti.Bacam se na 28-cu,nekako sam zaželio opet pilota. Da nije Libellusa dosta bi toga propustili,sumljam da bi opet čitao Dnevnikovog.
tek kod 27 knjige????u shoping smjesta |
teller |
Posted - 18/01/2010 : 12:47:58 pročitao 27 Mister No Libellus KRSTARENJE IZ NOČNE MORE i jako zadovoljan, čitao davno ali sada tek do izražaja dolazi perfektan Bignottijev crtež, kako je samo nacrtao morsku floru i faunu kod ronjenja iztraživača, malo predvidljiv kraj ali Missaglia nije neznam kako potvrđen scenarist da bi mu išta mogli zamjeriti.Bacam se na 28-cu,nekako sam zaželio opet pilota. Da nije Libellusa dosta bi toga propustili,sumljam da bi opet čitao Dnevnikovog. |
Skappy |
Posted - 17/11/2009 : 11:20:18 quote: Originally posted by dzoni
da.svaka cast libelus,odlicni ste.
Zaista jesu. |
teller |
Posted - 17/11/2009 : 11:13:49 znam da je sramota ali tek juće sam pročitao 26 knjigu MISTER NO IDE U RAT, i iako sam taj strip čitao nekad u izdanju Dnevnika, ovo je vrhunsko ostvarenje dvojca Nollita-Diso. Priča tečna,zanimljiva kako je zna vodit samo Bonelli a crtež Disa bez oscilacija vrhunski. Za one koji se predomišljaju sa pilotom ovaj strip je najbolja preporuka da ima taj junak vrhunska ostvarenja koja vredi pročitat više puta. Baš zbog takvih epizoda pilota se mora zavoljeti a još više biti razočaran činjenicom, da ga je Bonelli ukinuo.Možda se i malo iztrošio ali sa pametnim scenaristom mogo bi komotno preživjeti.Šteta.Hvala Libellusu da nam je omogučio na novo podoživit najbolje pilotove epizode.Jedva čekam Afrički serijal. |
teller |
Posted - 21/08/2009 : 20:07:15 i imaju razlog!!!!! |
Kit Carson |
Posted - 21/08/2009 : 00:01:20 quote: Originally posted by dzoni
da.svaka cast libelus,odlicni ste.
Ma manite ih, ce se uobraze. |
dzoni |
Posted - 20/08/2009 : 22:33:42 da.svaka cast libelus,odlicni ste. |
cronos six |
Posted - 20/08/2009 : 20:14:36 quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by dzoni
nadjoh i malu gresku u knizi broj 28 u unutrasnjosti na pocetku drugogog stripa,druge naslovnice unutra...pise pogresno da su scenaristi i crtac nolita i diso a ustvari nisu vec misaglia i marafa
Apsolutno si u pravu, to je greska, i to iskljucivo moja. Stoga se iskreno ispricavam i suradnicima i citateljima tog izdanja. U prvoj pripremi sve je bilo napisano kako treba no studio grafickih ideja nije ispravno prepisao, ali ja sam to morao vidjeti prilikom pregleda korekcija, no nazalost nisam vidio. Velika isprika i dat cu sve od sebe da se to vise ne ponovi. Hvala na informaciji.
dado bravisimo.kako je dobro ,kad izdavac saradjuje s kupcima.neki se vredjaju kad im pomenes propuste velike ili male.najgore u svemu sto se ne trude da to isprave.ako ocemo u evropu mora postojati obostrana saradnja(za bilo koji poso)da bi se doslo do kvaliteta,a ne ko do sad udri pa dokle traje,traje. |
Dado |
Posted - 20/08/2009 : 19:14:51 quote: Originally posted by dzoni
nadjoh i malu gresku u knizi broj 28 u unutrasnjosti na pocetku drugogog stripa,druge naslovnice unutra...pise pogresno da su scenaristi i crtac nolita i diso a ustvari nisu vec misaglia i marafa
Apsolutno si u pravu, to je greska, i to iskljucivo moja. Stoga se iskreno ispricavam i suradnicima i citateljima tog izdanja. U prvoj pripremi sve je bilo napisano kako treba no studio grafickih ideja nije ispravno prepisao, ali ja sam to morao vidjeti prilikom pregleda korekcija, no nazalost nisam vidio. Velika isprika i dat cu sve od sebe da se to vise ne ponovi. Hvala na informaciji. |
dzoni |
Posted - 19/08/2009 : 19:12:05 nadjoh i malu gresku u knizi broj 28 u unutrasnjosti na pocetku drugogog stripa,druge naslovnice unutra...pise pogresno da su scenaristi i crtac nolita i diso a ustvari nisu vec misaglia i marafa |
verter |
Posted - 01/06/2009 : 23:36:42 "jel kanes malo ajvara ili onako, bez icega?"
stavis cevap unutra, zaklopis, podmetnes ispod fotelje, i onda nakon par sati izvadis i smazes. ludilo!!!!! ;-) |
Kit Carson |
Posted - 01/06/2009 : 21:10:43 quote: Originally posted by Curunir
jel kanes malo ajvara ili onako, bez icega?
Bez toga nista. |
Curunir |
Posted - 01/06/2009 : 17:46:30 jel kanes malo ajvara ili onako, bez icega? |
Kit Carson |
Posted - 01/06/2009 : 17:43:16 quote: Originally posted by verter
meni je miris kod ovih novih bolji nego prije :-D a sve ostalo je isto
...a i ukus. |
Curunir |
Posted - 01/06/2009 : 14:13:12 akd je, barem kod sc-a na kioscima, sa svojim katastrofalnim ljepilom, Bogu fala proslost... steta da ga nisu prije maknuli... |
verter |
Posted - 01/06/2009 : 13:31:02 meni je miris kod ovih novih bolji nego prije :-D a sve ostalo je isto |
Dado |
Posted - 01/06/2009 : 13:26:32 quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Vidi se da ovi novi Mister No nisu iz AKDa, kad listaš baš se primjeti malo..
Po cemu? Apsolutno isti papir, a i uvez je vrhunski. Kvalitet je, po meni, u najmanju ruku na istom nivou kao i prije, inace mi to nebi kod njih ni radili. |
npetros2@htnet-dsl |
Posted - 31/05/2009 : 18:29:26 Vidi se da ovi novi Mister No nisu iz AKDa, kad listaš baš se primjeti malo.. |
goksi |
Posted - 31/05/2009 : 13:41:19 quote: Originally posted by Dado
Knjiga 26 - MISTER NO IDE U RAT - ukupno 236 stranica - 2 naslovnice unutra, cijena 115 kuna
Upravo čitam ovo polako i uživam. Prisećam se ove fenomenalne priče, meni možda i najbolje Džerijeve
Nego, meni je ovo Sawitch doneo sa Mafesta i unutra vidim da je nešto napisao neki Robert, ili Roberto. Ko je bre taj i zašto ste mu pustili da švrlja po mojoj knjizi? Andrej ti si kriv!
|
draskomisterno |
Posted - 21/05/2009 : 09:16:42 sjajnoMister No rules |
Curunir |
Posted - 20/05/2009 : 18:16:55 pa iscekivanje necega lijepog najbolji je dio toga... u svemu |
|
|