T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 16/05/2009 : 04:42:04 Evo i novog Nathanovog giganta pod nazivom Crno srce. Crtež Antonella Platano, scenarij Alberto Ostini.
Gigant je na 256 stranica, a kostat ce u Libellusu 130 kuna, na Mafestu kostat ce 115 kuna.
Veliko hvala svim nasim suradnicima koji su sudjelovali u izradi ovog izdanja.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Porter |
Posted - 28/04/2010 : 13:01:50 quote: Originally posted by zeljko
ja imam to ali jos nisam procitao :D
Citaj obavezno,crtez super a prica interesantna. Ovo mi je jedna od boljih prica od NN. |
zeljko |
Posted - 28/04/2010 : 09:40:00 koji mazohizam :D |
feka82 |
Posted - 28/04/2010 : 09:17:59 quote: Originally posted by darkraver
zadnja 3 su mi na polici al ih ne čitam da mi ne pokvare kontinuitet regularaca...:D heh, odolijevam uspješno još uvijek... još samo nekih 3-4 godine... hih..:D al sam lud
lud si doktore a mozda sam ja jos ludji jer cekam da stignem raju sa magicnim vjetrom pa onda da sve u kontinuitetu citam nadam se da cu se uspjeti othrvati zovu magicnog sa police jos samo 17 knjiga |
zeljko |
Posted - 28/04/2010 : 08:42:52 ja imam to ali jos nisam procitao :D |
Porter |
Posted - 28/04/2010 : 00:40:55 Bas dosao na red ovaj gigant,pa vidim da je izasao za Mafest 09,kontam sto ja rasturam sa novim izdanjima . Poceo citati i crtez mi pravo interesantan,djeluje mi obecavajuce pa bum vidil veceras(ustvari za 15-tak minuta) |
DeeCay |
Posted - 29/01/2010 : 14:10:36 Već sam i zaboravio kakav je ovaj gigante... Ostini i ove njegove Alfa spin-off avanture u Bijelom gradu nisu mi privlačne. Vjerojatno zbog ovih ruskih mafijaša. Epizoda je mješavina nekih ruskih predaja i štorije o ruskoj mafiji. Osim toga tu je daljnja karakterizacije Asje, izgleda mi ko uvod u onaj novi spin-off Universo Alfa. Crtež mi je bio zanimljiviji od priče. Ostini kao da pokušava biti Morales kod MM-a.
Ne nastavlja se na 10 gigant koji je u paralelnom univerzumu. |
drogsy |
Posted - 27/01/2010 : 15:03:29 Lijepa naslovnica |
karven |
Posted - 02/07/2009 : 22:50:30 Solidan i interesantan broj...meni licno bolji od br.10 |
darkraver |
Posted - 02/07/2009 : 21:40:58 zadnja 3 su mi na polici al ih ne čitam da mi ne pokvare kontinuitet regularaca...:D heh, odolijevam uspješno još uvijek... još samo nekih 3-4 godine... hih..:D al sam lud |
Mhejl |
Posted - 02/07/2009 : 14:31:49 Kakav je ovaj gigant, da li ga je neko pročitao? |
Curunir |
Posted - 09/06/2009 : 03:05:09 citaj texa i mrnoa u izdanju izdvackog nebodera libellusa pa usporedi |
DeeCay |
Posted - 08/06/2009 : 11:19:03 Takve finese prepuštama jezičnim sveznalicama... No da ti malo tepam po egu, da, nisam uopće znao da postoji razlika! |
Curunir |
Posted - 07/06/2009 : 16:09:41 quote: Originally posted by DeeCay
Našo na netu da bio ovo piće Koronju bila igra riječi od jezerske lokacije "Lagho di Corongiu" (Korondžu), nekoliko kilometara sjeverno od grada Cagliari.
Whidka je očita kombinacija riječi Whiskey+Vodka=Whidka
jesi bas siguran da je irski whiskey, a ne skotski whisky?
|
nika331 |
Posted - 07/06/2009 : 15:44:35 sutra idem ovo kupiti |
DeeCay |
Posted - 20/05/2009 : 14:14:08 Našo na netu da bio ovo piće Koronju bila igra riječi od jezerske lokacije "Lagho di Corongiu" (Korondžu), nekoliko kilometara sjeverno od grada Cagliari.
Whidka je očita kombinacija riječi Whiskey+Vodka=Whidka |
Antracit |
Posted - 19/05/2009 : 08:19:45 quote: Originally posted by Hajo Ah, taj Jebežljivec... Jel možda ne etiketi djevojka bez imalo odjeće u psećem stavu (valjda traži nešto po podu)???
Actually, to izgleda ovako: http://frendiflert.dnevnik.hr/userimages/200711/1/1194858087_33204_51.jpg
A naišao sam i na Kitokret http://www.lupiga.com/vijesti/slike/20050103235338kitokret_kutjevacki_vino_lijek.jpg
Ipak, ovo je topic o NN, pa evo i Koronjua: http://www.link2me.it/network/1865/nirude/gallery.htm
|
Hajo |
Posted - 18/05/2009 : 22:51:42 quote: Originally posted by DeeCay
Sve to nastranu, no mene je pogodilo što u veliko mjeri ripofali Star Trek, barem u prva tri giganta... No, nema veze, sve je to jedna velika priča, samo iz više perspektiva.
Što veliš na Koronju? Jel to isto neka rakija, lozovača, možda? Ima na jednom panou u jednoj epizodi "Balantines in whidka veritas"... Sjećam se i pića Afroket iz #5 kad onaj stari perverznjak koji traži svoju kćer pita Nathana jel to neko afričko piće (ili tako nešto), a ovaj mu veli Afro kao afrozidijak, te drugi dio riječi Rocket jer je digne ko raketa.
Ti se stvarno toga sjećaš????!!!! |
Hajo |
Posted - 18/05/2009 : 22:50:38 quote: Originally posted by Antracit
quote: Originally posted by DeeCay
Sve to nastranu, no mene je pogodilo što u veliko mjeri ripofali Star Trek, barem u prva tri giganta... No, nema veze, sve je to jedna velika priča, samo iz više perspektiva.
Što veliš na Koronju? Jel to isto neka rakija, lozovača, možda? Ima na jednom panou u jednoj epizodi "Balantines in whidka veritas"... Sjećam se i pića Afroket iz #5 kad onaj stari perverznjak koji traži svoju kćer pita Nathana jel to neko afričko piće (ili tako nešto), a ovaj mu veli Afro kao afrozidijak, te drugi dio riječi Rocket jer je digne ko raketa.
Ma i Koronju ... užas živi ... zvuči mi kao neko perverzno japansko piće koje rade od iscjeđenih jegulja izvađenih iz ... nećemo sad ...
A ovaj Afrocket ... mislim da sam vidio pred koju godinu neko domaće vino "Jebežljivec" - odvalio sam od smijeha ...
Ah, taj Jebežljivec... Jel možda ne etiketi djevojka bez imalo odjeće u psećem stavu (valjda traži nešto po podu)??? |
kico |
Posted - 18/05/2009 : 22:48:11 quote: Originally posted by Hajo Još jedan Gigant i imat ćemo foto-finish
Ako se u međuvremenu u Italiji ne pojavi još jedan,kao u slučaju Martija. |
Hajo |
Posted - 18/05/2009 : 22:46:16 quote: Originally posted by darkraver
ideš,sada smo dostigli talijane.... ima nekakvog perverznog zadovoljstva u tome...
to nam je omogućio jedino Libellus dosad na ovim prostorima
Još jedan Gigant i imat ćemo foto-finish |
darkraver |
Posted - 18/05/2009 : 11:34:39 ideš,sada smo dostigli talijane.... ima nekakvog perverznog zadovoljstva u tome...
to nam je omogućio jedino Libellus dosad na ovim prostorima |
Antracit |
Posted - 18/05/2009 : 10:48:55 quote: Originally posted by DeeCay
Ma i Koronju ... užas živi ... zvuči mi kao neko perverzno japansko piće koje rade od iscjeđenih jegulja izvađenih iz ... nećemo sad ...
A ovaj Afrocket ... mislim da sam vidio pred koju godinu neko domaće vino "Jebežljivec" - odvalio sam od smijeha ... |
DeeCay |
Posted - 18/05/2009 : 10:24:29 Sve to nastranu, no mene je pogodilo što u veliko mjeri ripofali Star Trek, barem u prva tri giganta... No, nema veze, sve je to jedna velika priča, samo iz više perspektiva.
Što veliš na Koronju? Jel to isto neka rakija, lozovača, možda? Ima na jednom panou u jednoj epizodi "Balantines in whidka veritas"... Sjećam se i pića Afroket iz #5 kad onaj stari perverznjak koji traži svoju kćer pita Nathana jel to neko afričko piće (ili tako nešto), a ovaj mu veli Afro kao afrozidijak, te drugi dio riječi Rocket jer je digne ko raketa. |
Antracit |
Posted - 17/05/2009 : 19:28:04 quote: Originally posted by DeeCay
Kaj je ovo, anđeli vs. demoni? Totemi, Moby Dick?
KOnačno će Nathan otkriti otkud potiče Whidka... I dobro se naljoljati, kao prije redovničkih dana.
LOL Inače, taj glupi naziv Whidka (ali i bolni rip-off Asimova i Gibsona, između ostalih) su mi bili glavni krivci što sam do pred malo bio skroz zapostavio Nathana ... |
Curunir |
Posted - 16/05/2009 : 22:46:57 ne mre bit moby dick... on je bio uljesura, ovo je grbavi |