forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest 09: NATHAN NEVER Gigant 11

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Dado Posted - 16/05/2009 : 04:42:04
Evo i novog Nathanovog giganta pod nazivom Crno srce.
Crtež Antonella Platano, scenarij Alberto Ostini.

Gigant je na 256 stranica, a kostat ce u Libellusu 130 kuna, na Mafestu kostat ce 115 kuna.

Veliko hvala svim nasim suradnicima koji su sudjelovali u izradi ovog izdanja.

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Porter Posted - 28/04/2010 : 13:01:50
quote:
Originally posted by zeljko

ja imam to ali jos nisam procitao :D

Citaj obavezno,crtez super a prica interesantna.
Ovo mi je jedna od boljih prica od NN.
zeljko Posted - 28/04/2010 : 09:40:00
koji mazohizam :D
feka82 Posted - 28/04/2010 : 09:17:59
quote:
Originally posted by darkraver

zadnja 3 su mi na polici al ih ne čitam da mi ne pokvare kontinuitet regularaca...:D
heh, odolijevam uspješno još uvijek...
još samo nekih 3-4 godine...
hih..:D
al sam lud

lud si doktore a mozda sam ja jos ludji jer cekam da stignem raju sa magicnim vjetrom pa onda da sve u kontinuitetu citam nadam se da cu se uspjeti othrvati zovu magicnog sa police jos samo 17 knjiga
zeljko Posted - 28/04/2010 : 08:42:52
ja imam to ali jos nisam procitao :D
Porter Posted - 28/04/2010 : 00:40:55
Bas dosao na red ovaj gigant,pa vidim da je izasao za Mafest 09,kontam sto ja rasturam sa novim izdanjima .
Poceo citati i crtez mi pravo interesantan,djeluje mi obecavajuce pa bum vidil veceras(ustvari za 15-tak minuta)
DeeCay Posted - 29/01/2010 : 14:10:36
Već sam i zaboravio kakav je ovaj gigante... Ostini i ove njegove Alfa spin-off avanture u Bijelom gradu nisu mi privlačne. Vjerojatno zbog ovih ruskih mafijaša. Epizoda je mješavina nekih ruskih predaja i štorije o ruskoj mafiji. Osim toga tu je daljnja karakterizacije Asje, izgleda mi ko uvod u onaj novi spin-off Universo Alfa. Crtež mi je bio zanimljiviji od priče. Ostini kao da pokušava biti Morales kod MM-a.

Ne nastavlja se na 10 gigant koji je u paralelnom univerzumu.
drogsy Posted - 27/01/2010 : 15:03:29
Lijepa naslovnica
karven Posted - 02/07/2009 : 22:50:30
Solidan i interesantan broj...meni licno bolji od br.10
darkraver Posted - 02/07/2009 : 21:40:58
zadnja 3 su mi na polici al ih ne čitam da mi ne pokvare kontinuitet regularaca...:D
heh, odolijevam uspješno još uvijek...
još samo nekih 3-4 godine...
hih..:D
al sam lud
Mhejl Posted - 02/07/2009 : 14:31:49
Kakav je ovaj gigant, da li ga je neko pročitao?
Curunir Posted - 09/06/2009 : 03:05:09
citaj texa i mrnoa u izdanju izdvackog nebodera libellusa pa usporedi
DeeCay Posted - 08/06/2009 : 11:19:03
Takve finese prepuštama jezičnim sveznalicama...
No da ti malo tepam po egu, da, nisam uopće znao da postoji razlika!
Curunir Posted - 07/06/2009 : 16:09:41
quote:
Originally posted by DeeCay

Našo na netu da bio ovo piće Koronju bila igra riječi od jezerske lokacije "Lagho di Corongiu" (Korondžu), nekoliko kilometara sjeverno od grada Cagliari.

Whidka je očita kombinacija riječi Whiskey+Vodka=Whidka

jesi bas siguran da je irski whiskey, a ne skotski whisky?
nika331 Posted - 07/06/2009 : 15:44:35
sutra idem ovo kupiti
DeeCay Posted - 20/05/2009 : 14:14:08
Našo na netu da bio ovo piće Koronju bila igra riječi od jezerske lokacije "Lagho di Corongiu" (Korondžu), nekoliko kilometara sjeverno od grada Cagliari.

Whidka je očita kombinacija riječi Whiskey+Vodka=Whidka
Antracit Posted - 19/05/2009 : 08:19:45
quote:
Originally posted by Hajo
Ah, taj Jebežljivec... Jel možda ne etiketi djevojka bez imalo odjeće u psećem stavu (valjda traži nešto po podu)???

Actually, to izgleda ovako:
http://frendiflert.dnevnik.hr/userimages/200711/1/1194858087_33204_51.jpg

A naišao sam i na Kitokret
http://www.lupiga.com/vijesti/slike/20050103235338kitokret_kutjevacki_vino_lijek.jpg

Ipak, ovo je topic o NN, pa evo i Koronjua:
http://www.link2me.it/network/1865/nirude/gallery.htm

Hajo Posted - 18/05/2009 : 22:51:42
quote:

Sve to nastranu, no mene je pogodilo što u veliko mjeri ripofali Star Trek, barem u prva tri giganta... No, nema veze, sve je to jedna velika priča, samo iz više perspektiva.

Što veliš na Koronju? Jel to isto neka rakija, lozovača, možda?
Ima na jednom panou u jednoj epizodi "Balantines in whidka veritas"... Sjećam se i pića Afroket iz #5 kad onaj stari perverznjak koji traži svoju kćer pita Nathana jel to neko afričko piće (ili tako nešto), a ovaj mu veli Afro kao afrozidijak, te drugi dio riječi Rocket jer je digne ko raketa.

Ti se stvarno toga sjećaš????!!!!
Hajo Posted - 18/05/2009 : 22:50:38
quote:
Originally posted by Antracit

quote:

Sve to nastranu, no mene je pogodilo što u veliko mjeri ripofali Star Trek, barem u prva tri giganta... No, nema veze, sve je to jedna velika priča, samo iz više perspektiva.

Ima na jednom panou u jednoj epizodi "Balantines in whidka veritas"... Sjećam se i pića Afroket iz #5 kad onaj stari perverznjak koji traži svoju kćer pita Nathana jel to neko afričko piće (ili tako nešto), a ovaj mu veli Afro kao afrozidijak, te drugi dio riječi Rocket jer je digne ko raketa.

Ma i Koronju ... užas živi ... zvuči mi kao neko perverzno japansko piće koje rade od iscjeđenih jegulja izvađenih iz ... nećemo sad ...

A ovaj Afrocket ... mislim da sam vidio pred koju godinu neko domaće vino "Jebežljivec" - odvalio sam od smijeha ...

Ah, taj Jebežljivec... Jel možda ne etiketi djevojka bez imalo odjeće u psećem stavu (valjda traži nešto po podu)???
kico Posted - 18/05/2009 : 22:48:11
quote:
Originally posted by Hajo
Još jedan Gigant i imat ćemo foto-finish

Ako se u međuvremenu u Italiji ne pojavi još jedan,kao u slučaju Martija.
Hajo Posted - 18/05/2009 : 22:46:16
quote:
Originally posted by darkraver

ideš,sada smo dostigli talijane....
ima nekakvog perverznog zadovoljstva u tome...

to nam je omogućio jedino Libellus dosad na ovim prostorima

Još jedan Gigant i imat ćemo foto-finish
darkraver Posted - 18/05/2009 : 11:34:39

ideš,sada smo dostigli talijane....
ima nekakvog perverznog zadovoljstva u tome...

to nam je omogućio jedino Libellus dosad na ovim prostorima
Antracit Posted - 18/05/2009 : 10:48:55
quote:

Ma i Koronju ... užas živi ... zvuči mi kao neko perverzno japansko piće koje rade od iscjeđenih jegulja izvađenih iz ... nećemo sad ...

A ovaj Afrocket ... mislim da sam vidio pred koju godinu neko domaće vino "Jebežljivec" - odvalio sam od smijeha ...
DeeCay Posted - 18/05/2009 : 10:24:29

Antracit Posted - 17/05/2009 : 19:28:04
quote:

Kaj je ovo, anđeli vs. demoni? Totemi, Moby Dick?

KOnačno će Nathan otkriti otkud potiče Whidka... I dobro se naljoljati, kao prije redovničkih dana.

LOL
Inače, taj glupi naziv Whidka (ali i bolni rip-off Asimova i Gibsona, između ostalih) su mi bili glavni krivci što sam do pred malo bio skroz zapostavio Nathana ...
Curunir Posted - 16/05/2009 : 22:46:57
ne mre bit moby dick... on je bio uljesura, ovo je grbavi

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000