T O P I C R E V I E W |
THEMICO |
Posted - 07/06/2009 : 15:22:34 Kolekcija strip prica od makedonskog autora i mog dragog prijatelja Igora Jovcevskog :) http://igorcomics.blogspot.com/ Bice promocije narednog perioda,pa senadam i nafotke....
Tvrdi povez Crno-beli 52 strane-44 sa stripovima... Samofinansiran Tirazh-200 primeraka
Konacno da i kod nas pretne malo....:) Pozdrav
|
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
BlekenDekara |
Posted - 09/06/2009 : 03:01:24 quote: Originally posted by axle munshine
Dekara???wtf ima veze Dekara sa ovim???
ja sam dezurni prebacivach topika u odgovarajutje podforume:)))
a da se ostane pri temi - drago mi je da se i bratja makedonci lagano mrdaju i kretju sa izdavashtvom domatjih autora. jovchevski je jedan od novije generacije ondashnjih strip autora i kolko vidim plodan i produktivan te svakako pozdravljam i podrzavam ovakva izdanja. ako me pamtjenje dobro sluzi on je i jedan od novijih uchesnika na projektu Vekovnici koji u svome tretjem albumu donosi i 8(?) stranichnu prichicu koju je Jovchevski ilustrovao. ne znam da li je i ta pricha ukljuchena u ovu kompilaciju ali kako god bilo - ja tju sebi jedan primerak pazariti:)
|
Škrky |
Posted - 08/06/2009 : 10:59:38 Gdje se naruči, kako se iz Hrvatske dođe do toga? |
axle munshine |
Posted - 07/06/2009 : 17:41:45 Dekara???wtf ima veze Dekara sa ovim??? A za Igora svaka cast,ne sumnjam da ce se ovaj tiraz razgrabiti...a nadam se i da ce stici do Leskovacke smotre... |
tony starks |
Posted - 07/06/2009 : 15:32:24 UDRI DEKARA!!!! |