forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MAGICNI VETAR - broj 19 - Leva ruka Djavola

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
wizardbg Posted - 15/06/2009 : 18:56:34
Predstavljamo vam nase novo izdanje Magicni vetar,koji je ranije vise puta izlazio u Srbiji. Odlucili smo da krenemo sa novim neobjavljenim epizodama, a u zavisnosti od interesovanja pokrenucemo specijalno izdanje sa prvim epizodama. Od 17.06. na svim kioscima a vec od sutra sa popustom u strip klubu Darkwood.
info@wizardpress.rs
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Djuro Posted - 26/07/2009 : 18:48:49
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:
Originally posted by Djuro

Jel' zna neko da li se negdje mogu naci Systemovi MV od broja 11 do broja 14, po pristojnoj cijeni?

U Akademiji i Beopolisu su oko 600, najbolje ti je da sacekas sajam, kad ce najverovatnije biti po 350. \Tad cu ih i ja uzeti, ako ne iskrsne nesto povoljnije

Tnx, Kresa!
Svaka cast Wizardu, kupujem cim odem do Darkwooda! Nijesam ni prosli broj jos uvijek procitao, i ne namjeravam to da uradim sve dok ne nabavim stare Systemove i Fibrine naslove. Medjutim, mislim da je bitno da svaki strip fan, koji je u mogucnosti, da podrsku naporima ove mlade izdavacke kuce.
manhunter Posted - 25/07/2009 : 18:43:39
quote:
Originally posted by wizardbg

Vec tri sata kako moderatori nece da odobre novi topik, evo cekamo svi !

Vidim ja taj topic tamo, ali u principu uvek prepustam Markosu da odobri topic.
wizardbg Posted - 25/07/2009 : 18:14:35
www.magicnivetar.blogspot.com
wizardbg Posted - 25/07/2009 : 18:02:18
Vec tri sata kako moderatori nece da odobre novi topik, evo cekamo svi !
kreŠa Posted - 25/07/2009 : 17:53:26
quote:
Originally posted by Djuro

Jel' zna neko da li se negdje mogu naci Systemovi MV od broja 11 do broja 14, po pristojnoj cijeni?

U Akademiji i Beopolisu su oko 600, najbolje ti je da sacekas sajam, kad ce najverovatnije biti po 350. \Tad cu ih i ja uzeti, ako ne iskrsne nesto povoljnije
kreŠa Posted - 25/07/2009 : 17:49:35
Pa otvorite topic za njega, ili promenite naslov ovog, zbunicete ljude
Drago mi je sto nastavljate sa ovim, samo tako!
wizardbg Posted - 25/07/2009 : 17:48:09
Od danas u strip klubu Darkwood a od srede 29.07. na svim kioscima. Epizoda Bedlam, koju je nacrtao legendarni crtac Dylana Doga - Roi !
Milos Bosnjak Posted - 24/07/2009 : 14:29:09
Ima li ista od magicnog vetra 20? Jel se pojavio negde?
masni Posted - 24/07/2009 : 09:25:18
mislim da je to tesko nabaviti jer je izlazilo 500 kom.
Djuro Posted - 23/07/2009 : 23:53:07
masni Posted - 23/07/2009 : 20:01:55
imas na nekim futurinim trafikama to je zaostalo od prodaje , sada se i hellboy pojavio 2 u 1.
Ali bolje kupi komplet magicnog za 10 eura , nego te kompletice da kupujes , samo ces se izivcirati sto ces nakupiti hrpu duplikata
okiboki Posted - 23/07/2009 : 14:16:36
quote:
Originally posted by mikado

Kupio u Zajecaru, mislim da je trafika nekog privatnika.

A ok,moracu da potrazim,jer mi se Magicni stvarno svideo posle procitanog wizardovog,mada se nadam da ce oni to pokrenuti od pocetka.
mikado Posted - 23/07/2009 : 14:10:52
Kupio u Zajecaru, mislim da je trafika nekog privatnika.
okiboki Posted - 23/07/2009 : 14:09:19
A ja sam nabasao na Kena Parkera,mislim broj 7 i 4 sistemova i Bleka od wizarda broj 1 i 4.E sto ja ne nadje tog magicnog,odmah bi uzeo.Jel to ima odredjeno kad izlazi ili po nekad puste???Probacu da nadjem Magicnog,gde si video u kojoj trafici?Ja sam ovo video u Stampinoj!
masni Posted - 23/07/2009 : 13:52:33
i ja sam tako nabasavao na M.v cesto su pomesani sa ken parkerom, mislim da toga jos uvek ima kod nas na kioscima
mikado Posted - 23/07/2009 : 13:21:25
Ja danas, pored VC Zagora i Texa, kupio na kiosku 2 Systemova MV iz 2004. (br.2 Kandze i br.5 Whopi) za 190 dinara. Stripovi su bili zajedno u kesici po sistemu 2 u 1. Stripovi su ocuvani za 4+. Wizardov Magicni jos nije izasao a kada ce to izgleda niko ne zna. :(
Radasin Posted - 21/07/2009 : 21:27:25
Rece mi momak koji radi sa carobnjacima da je mali zastoj u stampi, trebalo bi biti do kraja nedelje ili pocetkom sledece ! Nadam se da je tako...
okiboki Posted - 21/07/2009 : 14:11:30
Nema i ja sam pitao,a bas jedva cekam.Jako mi se svidja Magicni!Jos kad bi krenuli i od prvog broja...
Milos Bosnjak Posted - 21/07/2009 : 12:51:10
Nema nista na kioscima ... za sad ...
gibica Posted - 18/07/2009 : 18:22:43
Prvi broj se pojavio na kioscima pre tacno mesec dana. Mozda ce dvojka da izadje u ponedeljak.
Kit Carson Posted - 18/07/2009 : 11:08:42
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by nolo contendre

Vino?!Zar nije bilo pivo i biftek debeo dva prsta sa reš pečenim krompirićima?E,Kite,Kite..

Da postuje to ne bi izgledao ko cackalica

Seti se sta je pricao i sa kakvim insinuacijama isao na racun necije kilaze? Osim sto voli da cacka mecku..khhm, mogao bi i da se ugleda malo na nju! ;)

@ Nole
Ma moze sve. Kod nas se kaze "Za dobru svinju nema losa pomija".

@ Tex
Kako su ljudi zavidni kad neko nije debeo.
@ docA
Opet ta mecka...
@ Wizard
Pa ljudi javite se nekad, recite sta se desava.Nemojte samo kad vam izadje strip da ga najavite. Tad ga i sami vidimo na trafici.
Tex Willer Posted - 18/07/2009 : 09:59:13
quote:
Originally posted by docA

Seti se sta je pricao i sa kakvim insinuacijama isao na racun necije kilaze? Osim sto voli da cacka mecku..khhm, mogao bi i da se ugleda malo na nju! ;)

Daklem, kad ce taj magicni? ;)

Sto se tice W zna se izdavacka politika - kad izadje,ako izadje,100% je izaso a ako ga ne vidite znaci da ga jos nema i da ga mozda nece ni biti osim ako ne izadje kad to najmanje ocekujete
docA Posted - 18/07/2009 : 07:06:25
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Vino?!Zar nije bilo pivo i biftek debeo dva prsta sa reš pečenim krompirićima?E,Kite,Kite..

Daklem, kad ce taj magicni? ;)
Tex Willer Posted - 17/07/2009 : 23:44:32
quote:

nolo contendre Posted - 17/07/2009 : 23:36:44
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Nolo

Ovo je samo jedan od tvojih postova tada i vidim da se svuda otisak pominje.
quote:
Najtačnija izjava.Ovo TRENUTNO je ono o čemu i govorim.Ja ne pričam o izdavačima,već konkretno o naslovima.Wizard je za kratko vreme dokazao da je spreman na komunikaciju sa potrošačima za razliku od redakcije VČ(dizajn korica,oda-brane priče,Cico,itd..)Ako neko od vas optimista misli da je nemoguće da VČ koliko sutra pukne k'o lajsna,onda ništa niste naučili iz 90-ih,čast onima koji su se tad igrali u pesku.

Ima ih jos, ali mrzi me da se raspravljam, jer kako vidim iz tvog posta i sam si zakljucio da je samo otisak bolji kod W.
Ovo boldirano je posebno interesantno, a mislim i da si ti zbog toga reagovao.
Ja nisam dipl. ing. stripa, a za tebe ono sto tvrdis ne mogu ni da demantujem, ni da potvrdim, jer te ne znam.
Inace sam iz Nisa (lepo pise), pa nikako ne stoji ono tvoje "odaklegoddasi"
Vise sam za vino nego za pivo, a popiti mozemo uvek i ne samo o tvom trosku.
I na kraju da nas ne bi moderatori opominjali, necu se nastavljati, i ja ko ti zelim uspeh Wizardu, ali su daleko, daleko od VC i kamo srece da im se priblize makar sa tempom izlazenja.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000