T O P I C R E V I E W |
Djole |
Posted - 15/07/2009 : 22:28:26 Od sutra (posle 11) u prodaji u Darkwoodu i Alan Fordu (A uskoro verovatno još i na ponekom mestu, ali o tome - uskoro)
SERGEJ STRIP 04!
U ovom broju, Sergej - i družina mu - se, igrom slučaja, vraćaju na jedno poznato nam mesto... u priči "S one strane gaza...". Bacite pogled na prvih nekoliko stranica ovde!
Takođe, "Sergejevo tužno lice", by Branko Ricov - Rico & Jurica Starešinić! I Mystax! I Kelava+Seb! I Sergej by Darko Macan & Mihajlo DImitrievski - TheMico!
A takođe u prodaji...
ZABAVA ZA CELU PORODICU #10!
Jubilarni deseti broj Zabave koji ispod naslovnice Borislava Grabovića Grabwoskog (znanog po forumima i kao čika Pajke) donosi prvi deo priče "Vivono tra noi" by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov. Tumbanje sveta Smitovih počinje ovde!
Ali!
Imamo takođe i Džefrijeve zabavne činjenice o demonima, sa crtežom nezaobilaznog TheMice!
Ali!
Po prvi put, saradnja Darka Macana i Baneta Kerca! Yup, Macan je napisao, a čika Bane "Cat Claw" nacrtao kratku ZZCP priču "Samo tebe volim ja..."!
Prvih nekoliko tabli iz Vivono tra noi, i jednu iz "Samo tebe volim ja..." skinite ovdi.
Jel to nije dovoljno za proslavljanje jubileja Zabave? Nije? Onda još i ova informacija - do sredine septembra, dok ne izađe broj 11, ZZCP #10 će u Darkwoodu koštati 80 DINARA (i verovatno koji dinar više u Alan Fordu, al' i dalje dvocifreno). Probaćemo da i na prodajnim mestima van Srbije organizujemo nešto slično - stay tuned.
Daklem, jubilarna Zabava + Sergej - go get them! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
cat claw |
Posted - 08/10/2009 : 21:33:09 Ukoliko crtac ne buge opet morao da crta New York iz pticije perspektive i to jos by night... |
Djole |
Posted - 07/10/2009 : 13:27:25 Biće valjda u toku iduće nedelje i 10 i 11 u Libelusu - tako kaže gazda Dekara. ;)
A VMS 3 je u pripremi dok se ne poklope zvezde. ;) Trebalo bi da se nađe u prodaji do kraja godine. |
Deers |
Posted - 06/10/2009 : 18:29:28 E da, mene zanima da li je Vrli mrtvi svet "još u pripremi" ili? I zašto ZZCP 10 još uvijek nema u Libellusu? (istini na volju nema ni 11) |
BlekenDekara |
Posted - 28/07/2009 : 11:44:02 izashao josh u februaru ali nismo davali na distro jer chekamo da se stvori kritichna masa i rashiri fama pa da ponudimo na aukcijama par primeraka za debele pare:) chitaj kao - "josh u pripremi":) |
Malicius |
Posted - 28/07/2009 : 10:48:34 i ja danas dobio svoje primjerke :), hvala Dekari na susretljivosti :) pa da usput upitam, dali sam nesto propustio jer na zadnjoj korici karme 3(unutrasnja strana) vidim i naslovnicu od Vrli mrtvi svet br.3.
jeli to jos u pripremi ili mi je stvarno nesto promaklo? |
Barker |
Posted - 28/07/2009 : 00:05:38 bas sam misleo da napisem nesto drugo osim uobicajenog: bravo, izvrsno, sjajno.... kad videh da su me drugi pretkli, ali ova naslovnica sergeja je stvarno fenomenalna, ima nesto u njoj, ali fali mi rec, a na vrh jezika mi je... |
Djole |
Posted - 22/07/2009 : 09:13:08 Ili isčitaš stare Sergejeve priče ovde:
http://stripvesti.com/sergej/index.htm
Pa ako ti se dopadne, kupiš. ;)
A Karma 4 je još malo pa prevdena, izlazi *gasp* kao što je planirano, u oktobru. :)
|
Tex Willer |
Posted - 22/07/2009 : 01:46:07 quote: Originally posted by goksi
Još Sergeja nisam čitao od ovih stvarčica. Ispravićemo.
Tu ti treba uputstvo sta sve nabaviti da bi imao kolekciju jer je razbacano u jednom izdanju koje nije Lavirintovo + Mister Macak + Sergej Strip. To ce Dekara ili Djole |
goksi |
Posted - 22/07/2009 : 00:50:43
Uzeh danas ovo kod čika Slobe. Hehe . Odlično je .
Nije tema ali prvi put se susreh sa Životinjskom Karmom. Tojest kupih svoj primerak prvog albuma, malo sam čitao u busu pri povratku kući. Ono je baš baš do jaja. Sjajan detalj da živuljke drže brojeve stranica
Još Sergeja nisam čitao od ovih stvarčica. Ispravićemo.
Samo napred momci. |
Tex Willer |
Posted - 19/07/2009 : 22:43:36 Goksi je uradio recenziju nultog broja ZZCP |
Djole |
Posted - 19/07/2009 : 02:03:21 Ups.
Pre će Fibra da krene da izdaje sveske nego što će Dekara Berardija. |
Tex Willer |
Posted - 19/07/2009 : 01:55:17 quote: Originally posted by Djole
Ma šalim se. Kažem, probaćemo dogodine.
Ovo gore ti je bilo vise "Pronadji uljeza" |
Djole |
Posted - 19/07/2009 : 01:46:54 Ma šalim se. Kažem, probaćemo dogodine. |
Tex Willer |
Posted - 19/07/2009 : 01:45:52 quote: Originally posted by Djole
@Tex
Aha, potrošim 500 dinara na pivo i uvaljam jednu ZZCP od 150 dinara.
To se isplati ovima što rade integrale, ne nama ubogim sveskarima.
Šalu na stranu, dogodine se možda organizujemo.
A Karma,Sergej,Zorka,Julia od prvog broja? |
Djole |
Posted - 19/07/2009 : 01:33:17 quote: Originally posted by mcn
Pa nemoj pisati puff-piece, piši ZZCikloPediju!
Da, vidiš, to ima smisla, al' posle broja 12, tad će sve karte biti na stolu. |
Djole |
Posted - 19/07/2009 : 01:30:39 @Tex
Aha, potrošim 500 dinara na pivo i uvaljam jednu ZZCP od 150 dinara.
To se isplati ovima što rade integrale, ne nama ubogim sveskarima.
Šalu na stranu, dogodine se možda organizujemo. |
mcn |
Posted - 19/07/2009 : 01:30:20 >Šalu na stranu, meni bi bilo bzvz da ja za sajt pišem nešto o ZZCP
Pa nemoj pisati puff-piece, piši ZZCikloPediju!
mcn |
Tex Willer |
Posted - 19/07/2009 : 00:22:11 quote: Originally posted by Djole
Što se promocije po Nišu i drugim gradovima tiče, šta znam, nekako mi nema smisla kad u tom gradu nemaš gde da kupiš naša izdanja. Mada, postoje naznake da će možda doći do nekih pomaka u našoj distributivnoj mreži, tako da - ko zna?
Ma ovo ce ti bidne pijanka di ce se okupe forumasi s jug Srbije,gosti iz Rvacku i jos pokoji slucajni prolaznik. Ako im na pijano ne uvaljate neki primerak il' gi ne ubedite da je to k'o Zagor,samo malko bolje nikad necete |
Djole |
Posted - 18/07/2009 : 22:02:12 quote: Originally posted by srdjandj
Još si zaboravio jednu "sitnicu" da napomeneš da je Pajke iz VRŠCA!
Pa to valjda svi znaju! ;) |
Djole |
Posted - 18/07/2009 : 22:01:25 Jes', Dekara da piše, pa da ostanemo i bez tih petnaestak kupaca. ;)
Šalu na stranu, meni bi bilo bzvz da ja za sajt pišem nešto o ZZCP (ili drugim lavirintarijama) - ono, ciganin hvali svoga konja, i ti fazoni. Glupo, znam, svaku promociju treba iskoristiti, al' to mu je šta mu je.
Što se promocije po Nišu i drugim gradovima tiče, šta znam, nekako mi nema smisla kad u tom gradu nemaš gde da kupiš naša izdanja. Mada, postoje naznake da će možda doći do nekih pomaka u našoj distributivnoj mreži, tako da - ko zna? |
Tex Willer |
Posted - 18/07/2009 : 20:17:29 Zasto neko od vas lencuga (Dekara,Djole) ili neko od pismenijih forum asa(otpisite jug Srbije,tu nema takvih) ne napravi jedan tekstic o ZZCP,o clanovima porodice i sl. i postavi ovde da se ljudi malo upoznaju s ZZCP. Siguran sam da bi Djole mogo da napravi jedan lep i duhovit clanak u svrhu afirmacije ZZCP. A mogli bi i u Nis kad budu dolazili Libellusovci da se malo druzimo i ev.malo napravite reklamu bar za ZZCP,mada su i ostala izdanja super.
|
culfis |
Posted - 18/07/2009 : 18:56:31 dynamite duo! |
kico |
Posted - 18/07/2009 : 17:12:12 Bravo za Dekaru! Ovo sigurno kupujem! |
srdjandj |
Posted - 17/07/2009 : 21:21:47 [quote]Originally posted by Djole Jubilarni deseti broj Zabave koji ispod naslovnice Borislava Grabovića Grabwoskog (znanog po forumima i kao čika Pajke) donosi prvi deo priče "Vivono tra noi" by Vlada Tadić & Vlada Kuzmanov. Tumbanje sveta Smitovih počinje ovde! /quote]
Još si zaboravio jednu "sitnicu" da napomeneš da je Pajke iz VRŠCA! |
Le Samourai |
Posted - 17/07/2009 : 20:57:37 quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Le Samourai Nije ti izmakao niti kvadratic vishka.
to je zato shto smo izbacili celu jednu stranu:))
Shtagod ste uradili, it works! :) |