forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Magicni vetar br.20 - BEDLAM

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
wizardbg Posted - 25/07/2009 : 16:31:06
Od danas u strip klubu Darkwood a od srede 29.07. na svim kioscima. Epizoda Bedlam, koju je nacrtao legendarni crtac Dylana Doga - Roi !
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
REJS Posted - 15/11/2010 : 12:55:27
Magicni bi ga sigurno,on je savremen junak,cim se vuce sa onim pacovcicem Po-om.Nikada necu zaboraviti recenicu iz price Blizard,kada kaze duhu vrati ti meni moga Poa.A i za Dilana je pitanje kada ce nekog tipa da privede,to su bre moderni junaci koji sve danasnje vrednosti prihvataju.
Pajtos Posted - 14/11/2010 : 08:09:08
quote:
Originally posted by teller

mi ga vidimo, to je samo tebi napravio,ja bi ga......

...ja ga ne bi,drugacije sam opredeljen...
Poli Posted - 13/11/2010 : 23:46:42
E, i ja sam se to vec par puta pitao. Prvo pomislio da je greska, pa onda opet... Moguce da misli na mumlja?

Opusteno telleru.
Magico_Vento Posted - 13/11/2010 : 23:34:53
quote:

hmmm.klasa optimist a?
ako jim i krene sumljam u više od 5-6 brojeva godišnje, a i sumljam da bi uz tolike neobjavljene vratili serijal na brojeve koji su več izdati od drugog izdavača i još danas relativno lako nabavljivi(System Comics)....jedno su želje,drugo realnost...prije če ustati od mrtvih njihov Blek nego....ali nema veze,ljudski se nadati i ja jim želim sve najbolje, ako ne zbog drugog jer su izabrali odličan serial znajući za loše izkustvo izdavača pre njih na Magičnom...
ako jim stvarno krene i na dva mjeseca izbace po broj, tim tempom za nekih 18 godina izguraju serijal....
meni je prevelika neznanka tej Wizard da bi jim vjerovao da su to sposobni...nadam se da opravdaju povjerenje....
šteta da je Libellusov Magični dosta skup za večino ljubitelja tog junaka,kad se setim da je Magični več na 84 objavljene
epizode i da za 2-3 godine privodi serijal do kraja....šteta što se Libellus fokusirao samo na HC izdanja, da je bar pararelno objavljivao Magičnog sa mehkim uvezom sa mnogo prihvatljivijom cijenom...no što je tu je, kad več se toga posla uhvatio Wizard ostaje da držimo palčeve iako ja u izdavaća koji ima samo jedno izdanje ne polažem velike nade.

samo ispravka da nije sumlja vec sumnja
teller Posted - 13/11/2010 : 19:08:32
mi ga vidimo, to je samo tebi napravio,ja bi ga......
Pajtos Posted - 13/11/2010 : 18:51:12
Culfise,sto maknu sken naslovnice?
Pajtos Posted - 13/11/2010 : 18:12:33
quote:

....šteta što se Libellus fokusirao samo na HC izdanja, da je bar pararelno objavljivao Magičnog sa mehkim uvezom sa mnogo prihvatljivijom cijenom...no što je tu je...

Pih!Sto bi to oni radili?Oni rade stripove za kolekcionare sa posebnim ukusom.Batali te price o stripovima za bogatune i siromahe.Nekima je jednostavno bitan samo STRIP...meni recimo.
ned_lynx Posted - 13/11/2010 : 00:36:33
@teller: Izdavač uvek može da pokrene više izdanja, i da popuca po svim šavovima. Može i da pokrene jedno, pa da uspe; nema tu pravila - videćemo. Ako im krene, odlično.

@all: Čak i u ovom, veoma dobrom broju, likovi, njihovi postupci i razmišljanja su metiljavi a njihove odluke predvidljive, iz aviona ili žablje perspektive, svejedno. Sva sreća da je strip;)
A još veća, da ga je crto Parlov:)
teller Posted - 12/11/2010 : 23:37:16
hmmm.klasa optimist a?
ako jim i krene sumljam u više od 5-6 brojeva godišnje, a i sumljam da bi uz tolike neobjavljene vratili serijal na brojeve koji su več izdati od drugog izdavača i još danas relativno lako nabavljivi(System Comics)....jedno su želje,drugo realnost...prije če ustati od mrtvih njihov Blek nego....ali nema veze,ljudski se nadati i ja jim želim sve najbolje, ako ne zbog drugog jer su izabrali odličan serial znajući za loše izkustvo izdavača pre njih na Magičnom...
ako jim stvarno krene i na dva mjeseca izbace po broj, tim tempom za nekih 18 godina izguraju serijal....
meni je prevelika neznanka tej Wizard da bi jim vjerovao da su to sposobni...nadam se da opravdaju povjerenje....
šteta da je Libellusov Magični dosta skup za večino ljubitelja tog junaka,kad se setim da je Magični več na 84 objavljene
epizode i da za 2-3 godine privodi serijal do kraja....šteta što se Libellus fokusirao samo na HC izdanja, da je bar pararelno objavljivao Magičnog sa mehkim uvezom sa mnogo prihvatljivijom cijenom...no što je tu je, kad več se toga posla uhvatio Wizard ostaje da držimo palčeve iako ja u izdavaća koji ima samo jedno izdanje ne polažem velike nade.
varaga Posted - 12/11/2010 : 22:31:48
quote:
Originally posted by Obi-wan

Bonelli i jest za kiosk izdanje, a Magični je možda najbolji Bonelli strip. Da su išli od prvog broja, sigurno bih kupovao.

Ako im krene, objavice oni prve brojeve sigurno. Ionako im je numeracija od broja 19, tako da mogu da objave retrogradno sve od broja 1-18 i tako da se dobije kompletna kolekcija.
anto Posted - 12/11/2010 : 20:02:48
Wizard rules !!!
Obi-wan Posted - 12/11/2010 : 17:34:22
Bonelli i jest za kiosk izdanje, a Magični je možda najbolji Bonelli strip. Da su išli od prvog broja, sigurno bih kupovao.
masni Posted - 12/11/2010 : 17:31:02
Procitao novog magicnog i pazario ga na trafici , ovaj put svi primerci su bili solidno ocuvani.
feka82 Posted - 12/11/2010 : 09:52:22
bas mi je drago sto izlazi u sc , jer ovaj junak je zasluzio i reprinte . sljedeca epizoda je odlicna , napokon rasplet za covjeka bez lica :)
cronos six Posted - 11/11/2010 : 22:24:56
uzimam libellus,ali moram da pohvalim ovo izdanje,a najvise zbog zuckastog papira,odlicne gramaze!
po meni je ovo najbolji papir za kiosk izdanje!svaka cast wizardu!!!
culfis Posted - 11/11/2010 : 07:25:28

Magico_Vento Posted - 11/11/2010 : 01:04:31
Ima li najave za broj 23
delboj Posted - 10/11/2010 : 23:20:01
Nema ništa bez culfisa. Hvala.
culfis Posted - 10/11/2010 : 23:09:36

delboj Posted - 10/11/2010 : 23:01:30
quote:
Originally posted by C Celtic

quote:
Originally posted by delboj

Ali niko neće da skenira naslovnu. Otkad nema culfisa na forumu, to teško ide.

Sorry Del , nemam skener

Mislio sam uopšteno, neko ima.
C Celtic Posted - 10/11/2010 : 22:18:30
quote:
Originally posted by delboj

Sorry Del , nemam skener
delboj Posted - 10/11/2010 : 17:21:53
quote:
Originally posted by paranoid

Na kioscima je, uzeo danas na banovom brdu. Postavicu naslovnu ako uspem da osposobim skener.

Dobro.
paranoid Posted - 10/11/2010 : 17:16:12
Na kioscima je, uzeo danas na banovom brdu. Postavicu naslovnu ako uspem da osposobim skener.
delboj Posted - 10/11/2010 : 15:22:43
C Celtic Posted - 10/11/2010 : 14:42:04
Uzeo pre pola sata u Petrovaradinu. Nadam se novim brojevima u buduce svakog meseca. Pise unutra tiraz 3000.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000