T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 29/11/2009 : 02:13:28 Evo konacno i najava za drugu knjigu iz kolor biblioteke Texa. Izmedju ostalog knjiga sadrzi i do sad neobjavljenu pricu u kojoj se prvi put susrecu Tex i Mefistu, a tu je po prvi put i Montales...
TEX WILLER kolor biblioteka, knjiga 2 - ODMETNIK Tvrdi uvez Scenarij: G. L. Bonelli Crtez: A. Galeppini 304 stranice (od cega ukupno 15 stranica teksta i ilustracija), knjiga sadrzi kompletne price Naklada 500 primjeraka Cijena 250 kuna u Libellus ducanu Ako bude sve po planu, sredinom iduceg mjeseca u prodaji
Veliko hvala Doku, Zlaji, Josipu, Mirni, Melini na izvrsnoj suradnji tijekom pripreme i rada na ovom izdanju...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Sekta |
Posted - 28/04/2010 : 01:08:57 quote: Originally posted by Porter
Color super,Tex osim sto upucava redom postao je i bezobrazan ,,Narucuje pice u baru za cijeli salon,sankista pita da mu pokaze lovu,iste sekunde ga izmlati kao zadnjeg papka,, Doduse malcice ima oprosta kod kajanja prilikom smaknuca 2 meksicka vojnika,razmisljajuci da su to vojnici i da su primili naredbe od nadredjenih.Ovo je prvi put da se pokajao poslije tolikih smaknuca pa i vrijeme mu je [B)
Taj Teks je baš težak manijak! |
Porter |
Posted - 28/04/2010 : 00:53:11 Zavrsio sa 2.knjigom primjecuje se mali napredak kod razvoja radnje u odnosu na 1.knjigu nista specijalno ali ide nabolje. Poceo sam se navikavati i na format,to je vjerovatno da se na nesto dobro lako naviknuti,iako cu uvijek vise cijeniti A4 i Bonelli format. Malo mi upadaju u oci pistolji kako su lose nacrtani,nekad su tako neproporcionalni da ne znas da li je pistolj ili lula mira. Color super,Tex osim sto upucava redom postao je i bezobrazan ,,Narucuje pice u baru za cijeli salon,sankista pita da mu pokaze lovu,iste sekunde ga izmlati kao zadnjeg papka,, Doduse malcice ima oprosta kod kajanja prilikom smaknuca 2 meksicka vojnika,razmisljajuci da su to vojnici i da su primili naredbe od nadredjenih.Ovo je prvi put da se pokajao poslije tolikih smaknuca pa i vrijeme mu je Bas me interesuje razvoj 3.knjige. |
REJS |
Posted - 13/03/2010 : 21:55:47 Samo da ovaj serijal zazivi i ne pretrpi neke promene u broju strana i dimenzija na stetu citaoca. Kod nas tesko nesto izgura do kraja, narocito ovako kompleksno i kvalitetno izdanje. Tekstualni dodatak je pun pogodak, samo jos kada bi bio vise vezan za teksa i za samu pricu. Neprijatelje, prijatelje, premijeru samog broja, slike originalnih izdanja i tako to. |
Tex Willer |
Posted - 09/03/2010 : 01:05:52 quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by teller
i, jel netko brojio,koliko je probisveta Tex poslao pod zemlju u ovom broju...jel nadmašio samog sebe iz 1 broja ili je oborio rekord? ako jih je smaknuo manje od 100 razmisliću u kupovini.
Tesko da ce obori rekord. Evo citam trnutno i prvi mrtav od Texovog pistolja tek na 28. strani.
Cu preskocim onda prve 27 strane |
Kit Carson |
Posted - 09/03/2010 : 00:15:47 quote: Originally posted by teller
i, jel netko brojio,koliko je probisveta Tex poslao pod zemlju u ovom broju...jel nadmašio samog sebe iz 1 broja ili je oborio rekord? ako jih je smaknuo manje od 100 razmisliću u kupovini.
Tesko da ce obori rekord. Evo citam trnutno i prvi mrtav od Texovog pistolja tek na 28. strani. |
REJS |
Posted - 08/03/2010 : 17:23:27 Fala fala!Eto tako. |
cronos six |
Posted - 07/03/2010 : 23:23:22 quote: Originally posted by REJS
Ali ipak sam ja prvi dodirnuo Tex 1 u boji ili je to bio skviki,znam da smo zajedno stajali kraj pristiglih paketa u darkwoodu. Svaka mi cast.
svaka cast!to se zove magic touch. |
Tex Willer |
Posted - 07/03/2010 : 23:18:18 quote: Originally posted by REJS
Ali ipak sam ja prvi dodirnuo Tex 1 u boji ili je to bio skviki,znam da smo zajedno stajali kraj pristiglih paketa u darkwoodu. Svaka mi cast.
Sto jes jes Ma samo nek krene malo brze dogodine,bice ih dovoljno za sve |
REJS |
Posted - 07/03/2010 : 23:03:54 Ali ipak sam ja prvi dodirnuo Tex 1 u boji ili je to bio skviki,znam da smo zajedno stajali kraj pristiglih paketa u darkwoodu. Svaka mi cast. |
sawitch |
Posted - 06/03/2010 : 23:07:49 Jeste, moglo bi malko brze... Ja to nabavio pre vas dva glavna aktera.. |
Tex Willer |
Posted - 06/03/2010 : 22:58:07 Evo Carsone,ovde obavesti da si kupio dvojku Trebao sam ranije da se pohvalim da je imam dok tebi jos nije stigla Jedva cekam da se ubrza malo,sporo je ovo |
REJS |
Posted - 06/02/2010 : 02:46:02 Tex je vise puta spasao Kineze od nevolja,u tom periodu broj Kineza se naglo i uvecava i oni zahvaljuci Texu postaju najbrojnija nacija(Podatak je uzet sa History Chanela) |
Curunir |
Posted - 03/02/2010 : 19:07:53 po stranici eh, da je tex kinez kina bi danas imala 2 i po milijuna duša... |
rommel |
Posted - 03/02/2010 : 18:35:00 quote: Originally posted by teller
misliš manje od 100 po epizodi? |
Curunir |
Posted - 03/02/2010 : 18:30:42 da, to su odlcne stvari dok jos nije bio profiliran kao totalni pozitivac! steta sto je poslije ukalupljen u crno-bijelo... |
REJS |
Posted - 03/02/2010 : 18:05:35 Pouzdano se zna da je Tex ubio par nevinih ljudi,u tolikoj guzvi i akciji ponekad najebu i neduzni.Sto je i normalno,pa i sam Tex u jednom stripu navodi sledece:Pa sta i ako nije kriv na kraju se uvek dokaze da jeste.Odgovora serifu dok prebija lika na koga se samo sumnja da je zlocinac.Brutalno!!!!! |
teller |
Posted - 01/02/2010 : 12:11:51 i, jel netko brojio,koliko je probisveta Tex poslao pod zemlju u ovom broju...jel nadmašio samog sebe iz 1 broja ili je oborio rekord? ako jih je smaknuo manje od 100 razmisliću u kupovini. |
Tex Willer |
Posted - 21/01/2010 : 01:07:05 quote: Originally posted by lwood
ne daj se Texe!!
Pa mora se branim od ovu prosvetarsku srpsko-hrvatsku muchachosku organizaciju sto se navrzla na mene na povise topiki koristeci moje slabije prisustvo na forumu iz zdravstvenih razloga |
lwood |
Posted - 20/01/2010 : 23:13:39 ne daj se Texe!!
|
Tex Willer |
Posted - 20/01/2010 : 22:57:00 quote: Originally posted by Curunir
meni je posebno draga ta izravnost i okrutnost u prvim brojevima. da je to ostalo, tex danas ne bi bio mlakonja nego izvrstan strip sad cekam reakciju iz niš...
Reakcija stize u paketic s masnicom a iznutra se cuje kako kuca tik-tak |
Curunir |
Posted - 20/01/2010 : 22:12:54
|
Kit Carson |
Posted - 20/01/2010 : 22:00:53 quote: Originally posted by Curunir
meni je posebno draga ta izravnost i okrutnost u prvim brojevima. da je to ostalo, tex danas ne bi bio mlakonja nego izvrstan strip sad cekam reakciju iz niš...
Nemoj tako, ipak mi je on roJak. A i imao je tu operaciju. |
Curunir |
Posted - 20/01/2010 : 21:53:48 meni je posebno draga ta izravnost i okrutnost u prvim brojevima. da je to ostalo, tex danas ne bi bio mlakonja nego izvrstan strip sad cekam reakciju iz niš... |
Porter |
Posted - 20/01/2010 : 21:33:32 Stvarno je dugovjecan,interesantno je da je Tex i kao momcic imao danasnje karakteristike,postao je za nijansu blazi prvo pita pa onda puca. |
Curunir |
Posted - 20/01/2010 : 18:17:52 62 godine... ponovno je pokrenut u novom ruhu 1958., ali izasao je u striscii 1948. |