forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Qatalog: Q STRIP 17

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mcn Posted - 18/02/2010 : 14:19:18
Da, izašao je novi broj jedinog qrivog strip-časopisa u nas!

Stavit ću sliku i tizere kad uhvatim vremena (zna da nije hića jer nije da će ga netko kupiti, ako nije prethodnih 19, samo zato što vidi par kadrova), a dotad svratite do Stripova na kvadrat i Libellusa pa nabavite svoj žuđeni primjerak.

U ostalim striparnicama,u dogledno vrijeme.

mcn
21   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Renky Posted - 18/03/2010 : 16:07:36
Možda najbolji Q do sada ( hvala Darko, primjerak uredno stigao već prošli tjedan ali tek san ga savlada )!
Petruša je toliko dinamičan a istovremeno neponovljivo jednostavan i maestralan da mi priziva Milazza pri čitanju/gledanju. Papak je ( tek će to vrijeme pokazati ) remek-djelo!!! Uskličnici pa točka.
Zonjić će biti ( jel' već? ) internacionalna zvijezda. Ne znam kako se on osjeća dok crta stripove ali PS odiše lakoćom i zabavom!
Odgovor na pitanje, Do you ever do this?... All the time
Bane is alive!!!!!!!!!!!!!
Ginevski je i dalje za mene najpozitivnije iznenađenje prošle godine. Di se krija do Ukletog viteza? Eto komercijalne, lipo nacrtane, oku ugodne avanture! Natječaj se isplatija makar da je samo Predrag isplivao a po tekstu, bit će još uspješnica. Bravo StripGen!
Sjajno!

To je pročitano, nastavak slijedi.
Porter Posted - 18/03/2010 : 15:05:42
Bas procitao papka,skroz dobar strip pun emocija i ljudske tragedije.
Doduse meni ne djeluje kao papak vec kao samuraj,poklon koji daje prostitutci ali da naglasi od koga je...tu je ispao pravi ratnik.
all_ba Posted - 10/03/2010 : 17:58:17
OK. Hvala ti, kontaktirat će te ovih dana Edvin. Pa ću to preko njega odraditi.
mcn Posted - 10/03/2010 : 16:52:02
quote:
Originally posted by all_ba

@Darko, koliko košta komplet svih brojeva?

23 kn/kom. Za ostalo vrebaj posebne ponude, sajmove ili aukcije.

mcn
all_ba Posted - 10/03/2010 : 15:45:30
@Darko, koliko košta komplet svih brojeva?
david Posted - 01/03/2010 : 11:35:00
quote:

Jedini nedostatak da bi bila odlična strip-revija je frekvencija izlaženja, ali pošto ionako niste kupili prethodne brojeve, a nisu se rasprodali i ima ih kod Darka i po striparnicama, vjerojatno povoljno, to vam i nije nedostatak, jer ih sve možete sakupiti i pročitati.

nedostatak je sta ne ide na kioske ko prvih 15-16 brojeva
Dado Posted - 01/03/2010 : 11:22:13
Darko, Ricardo se zahvaljuje na posveti...
Obecava da ce mu tata kupiti i nekoliko primjeraka za podijeliti.
The Hammer of Hell Posted - 01/03/2010 : 11:05:48
Inače, bez obzira na sve, ovaj broj je odličan. Stalno se kuka na nedostatak revija, nedostatak domaćeg stripa, a Q #17 je po kvalitetu sasvim na nivou najboljih revija iz njihovog zlatnog doba osamdesetih, recimo da nije ništa lošiji od nekog prosječnog broja tadašnjeg Strip-Arta, i to sa većinom domaćim materijalom.
Druga je stvar šta su se vremena promijenila i danas ni takav Strip-Art, ni Stripoteka ni ništa slično se ne bi prodavali.

U ovom broju su vrlo solidni Petrušin Papak, Zonjićev i mcnov Port Silver hvata zalet, Kerac sa vizuelno zanimljivom pričicom, o sg-u neću, ali sve su to stripovi koji su vrlo čitljivi, jedno 40-ak strana vrhunskih domaćih stvari. Ima i par bonus stripova za ljubitelje drugačijih stripova, sve skupa odličan paket. Nema puno i većih zemalja koje mogu složiti tako nešto.

Jedini nedostatak da bi bila odlična strip-revija je frekvencija izlaženja, ali pošto ionako niste kupili prethodne brojeve, a nisu se rasprodali i ima ih kod Darka i po striparnicama, vjerojatno povoljno, to vam i nije nedostatak, jer ih sve možete sakupiti i pročitati.

Dakle, odlično odrađena strip-revija, kvalitetan sadržaj, domaći stripovi. Fale samo kupci.

The Hammer of Hell Posted - 01/03/2010 : 07:31:34
quote:
Originally posted by mcn

quote:
Originally posted by globinjo

a di ćemo ga mi tovari kupit

Na pravnom fakultetu.

mcn

Close enough.

Sada imam na raspolaganju desetak komada Q-a #17, pa koga iz Splita i okolice zanima, neka mi pošalje mail na prodaja.stripgen@gmail.com , pa se možemo dogovoriti kada i gdje.
Duh_koji_hoda Posted - 27/02/2010 : 17:46:59
... do jaja naslovnica...
VJ Posted - 23/02/2010 : 15:23:15
Porter Posted - 23/02/2010 : 13:58:40
Imam dosta veliki Q a ovaj broj nemam,pa sam znatizeljan da vidim naslovnicu.
Beva Posted - 20/02/2010 : 16:15:32
Valjda ću ga zbaviti ako banem na MaFest... Hoće li još koji broj dotad izaći?
mcn Posted - 19/02/2010 : 22:31:12
>Papak. Smije li se pricati o Papku? Ne smije se pricati o Papku.

Smije se priccati o "Papku"! Zassto se ne bi smjelo priccati o "Papku"?

Ili, ako se bojiss da ne ode u politiccku diskusiju, prebaci temu u domachi strip, ondje je ionako nitko neche proccitati! :)

mcn
il cattivo Posted - 19/02/2010 : 21:05:18
To!
Dakle, fale mi samo 5 i 16.
Mislio sam da je više :)
Shuckey Posted - 19/02/2010 : 21:00:43
Bio sam jucer u Libellusu kupiti neki drugi strip i uspio sam ne primijetiti novi Q. To me malo raznjupalo, mislim kakav je to nacin, dodje musterija, a prodavac je ne obavijesti da je stigao novi Q? Zasto nema plakata, zasto studentice ne dijele letke po cesti? Uglavnom kupio sam Q 17 danas poslije posla i upravo sam ga pozderao. Da! Tek sada!

Papak. Smije li se pricati o Papku? Ne smije se pricati o Papku.

Biuk. Pumfi je bio bolji. Bio je koherentan i humor je bio univerzalniji. U Pumfiju je crtez imao pozadinu i detalje. Ovaj novi Biukov strip mi je malo naporan. Ali zadovoljava!

Stripgen. Tijekom silnih lamentacija o domacem komercijalnom stripu na ovom i drugim forumima Shuckey se grcevito borio sam sa sobom (naravno, bezuspjesno) da ne bi isprdio svoje suvisne, neinformirane komentare. Neki nisu samo kontemplirali, mahali rukama i sjedili na guzicama pa smo tako dobili dvije epizode stripa koji hoce biti komercijalan. Poceo sam ga citati sa zeljom da mi se svidi, nakon citanja sam bio bijesan jer se prekida kad se stvari tek trebaju poceti dogadjati! Da postoji nastavak, sutra bih ga kupio. Eureka! Uspjeh! Prepustam govornicu kolegama i idem uzgajati organsku ciklu.

Belch. Svi strani stripovi u Q-u su mi izvrsni pa tako i ovaj.

Jambrisak - Kerac. Vic! Forica. Zombiji.

Port Silver. Najbolji nastavak do sada. Kuzio sam beznadje, grubost i sirovost i prije, ali tek me se sada dojmilo. Nije lose, nije!

Zogar. Hahaha! Kad ce integral?

Idem saditi ciklu. Kupujte Q.
mcn Posted - 19/02/2010 : 09:02:11
quote:
Originally posted by globinjo

Na pravnom fakultetu.

mcn
globinjo Posted - 19/02/2010 : 01:19:05
Duh_koji_hoda Posted - 18/02/2010 : 23:15:50
... jeeeeeeej... VELIKI Q.....
Emir Pasanovic Posted - 18/02/2010 : 20:51:55
Bought it, read it, loved it, najbolji Q do sada.
Samo da su umjesto onih stripgen stripova bili neki drugi, bolji...
The Hammer of Hell Posted - 18/02/2010 : 19:22:06
quote:
Originally posted by mcn
(zna da nije hića jer nije da će ga netko kupiti, ako nije prethodnih 19, samo zato što vidi par kadrova)

"every issue is someone's first issue"

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000