T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 04/05/2010 : 13:29:08 U petoj knjizi Libellus biblioteke ocekuju vas kratke price koje je napisao Enrique Sanchez Abuli, a nacrtali su ih Darko Perovic i Oswal. To su mracne, zastrasujuce hladne, neumoljive, zabavne, smijesne i krvave price. Jednostavnije receno to su
OPAKE PRIČE
A4 format, 228 stranica, c/b
cijena 140 kn / posebna cijena 130 kn
cijena za MaFest 120 kn
Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 24.07.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Zahvaljujemo se Darku, Ireni, Ivi, Melini, Dekari i Zlaji na sudjelovanju i pomoci u izradi ovog sjajnog izdanja. Ljudi, najbolji ste!
Dvije price mozete procitati ovdje: http://www.libellus.hr/libellus_najava/Opake_price_Preview.pdf
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Shaner |
Posted - 06/11/2016 : 23:35:13 quote: Originally posted by supermark
Istina, ali u mom slucaju je to i ocekivano Sam samcat je remek djelo, tesko jedna osoba dvaput moze takvo nesto napraviti
Slazem se, iako su i ostali Chabouteovi radovi u najmanju ruku dobri.
|
supermark |
Posted - 06/11/2016 : 21:35:39 Istina, ali u mom slucaju je to i ocekivano Sam samcat je remek djelo, tesko jedna osoba dvaput moze takvo nesto napraviti |
split85 |
Posted - 06/11/2016 : 20:54:56 quote: Originally posted by supermark kupio Omnibus nakon "Sam Samcat" sve od Chabutea mi je obvezno štivo
Ovime san se i ja vodija, ali nakon Sam Samcat, ništa nije ni približno tome. |
supermark |
Posted - 06/11/2016 : 20:12:55 quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by supermark
ja ga nesto mjerkam na aukcijama ali cini mi se da kupovina i nije bas neki potez... barem po dozivljajima drugih čitaoca
Ako ti je do crnih i crnohumornih prica puno bolji izbor je Chabouteov Omnibus.
kupio Omnibus nakon "Sam Samcat" sve od Chabutea mi je obvezno štivo
a čini se da sam se zeznuo pa na aukcijama ponudio 80kn za Opake priče, nisam se sjetio pogledati u ovaj topic doživljaje ostalih forumaša inače mi je Biblioteka Libellus jedan od najdražih serijala Libellusa pa sam zato i na neviđeno odlučio se na kupovinu |
izivko |
Posted - 06/11/2016 : 19:41:48 Crne misli su po meni jako dobre. Ove Opake nisam čitao |
Shaner |
Posted - 06/11/2016 : 19:23:55 quote: Originally posted by Opti
Jesi li čitao Franquinove Crne misli?
Dobro si me podsjetio. Koliko se sjecam dojma takodjer puno bolje od Opakih prica.
|
Opti |
Posted - 06/11/2016 : 18:17:18 Jesi li čitao Franquinove Crne misli? |
Shaner |
Posted - 06/11/2016 : 18:00:33 quote: Originally posted by supermark
ja ga nesto mjerkam na aukcijama ali cini mi se da kupovina i nije bas neki potez... barem po dozivljajima drugih čitaoca
Ako ti je do crnih i crnohumornih prica puno bolji izbor je Chabouteov Omnibus.
|
supermark |
Posted - 06/11/2016 : 17:35:32 ja ga nesto mjerkam na aukcijama ali cini mi se da kupovina i nije bas neki potez... barem po dozivljajima drugih čitaoca |
Mrkva |
Posted - 06/11/2016 : 16:55:33 quote: Originally posted by Shaner
Skup kratkih, crnohumornih priča od kojih tek rijetke uspijevaju u svom naumu, pa većina ostaje bez imalo humora te ne čak ni crna u pravom smislu, već jednostavno nezanimljiva. Na pričama su radila dva crtača: Perović s dobrim crtežom i Oswal s lošim. Samim time priče koje je nacrtao Perović na prvu ostavljaju malo bolji dojam, no zapravo je to sve jako slabo.
3/10
Hvala na mišljenju, pročitala sam previše istih.
EDIT: Ne na ovom topicu, očito, nego od prijatelja. |
Shaner |
Posted - 06/11/2016 : 15:54:36 Skup kratkih, crnohumornih priča od kojih tek rijetke uspijevaju u svom naumu, pa većina ostaje bez imalo humora te ne čak ni crna u pravom smislu, već jednostavno nezanimljiva. Na pričama su radila dva crtača: Perović s dobrim crtežom i Oswal s lošim. Samim time priče koje je nacrtao Perović na prvu ostavljaju malo bolji dojam, no zapravo je to sve jako slabo.
3/10
|
Mord |
Posted - 25/02/2013 : 21:38:13 Evo da se i ja slozim. Miljama daleko od ostatka biblioteke. Ne bi nikad kupio da ostali naslovi nisu tako dobri. |
Poli |
Posted - 25/02/2013 : 21:05:36 Na svu moju srecu (izgleda), jedina LL biblioteka koju nisam kupio. Nekako me nije pritegla, mada i ja mislim da su neke price sasvim ok.
|
NESVRSTANI |
Posted - 25/02/2013 : 20:56:48 quote: Originally posted by anto
Opake priče će mi zauzimati jedno od visokih mesta na listi "najgori pročitani strip".
Još jedan put se moran s tobon složit. Izrazito loš strip. |
anto |
Posted - 25/02/2013 : 11:54:29 Nakon pet odličnih stripova iz biblioteke libelus, koje sam pročitao u dahu, Opake priče su mi došle kao šamarčina na kraju. I to ona u negativnom kontekstu.
U ovom albumu pored sjajnog Darkovog crteža, jedne odlične (Šta se događa kad se ništa ne događa) i tri dobre priče (Krvne veze,U poteri za razularenom pičkom i Zločesta voda), ništa mi više nije vredno ni spomena.
Abulijeve pričice koje crta Darko su mi bez imalo humora (osim ovih koje sam nabrojao) i potpuno su me ostale ravnodušnim. A priče koje je naškrabao ovaj Oswal su meni lično ravne katastrofi.
Opake priče će mi zauzimati jedno od visokih mesta na listi "najgori pročitani strip". |
Oki |
Posted - 22/07/2012 : 19:47:31 Dosta slabije od "Crnjaka",ali ima tog Abulijevog krvavog crnog humora koji otkriva da se radi o istom autoru iako su ovdje prisutni drugi crtači umjesto Berneta.. Nažalost, Opake priče me nisu uspjele nasmijati poput Crnjaka,ali scene su jednako šokantne,krvave i zanimljive,a kada počnete čitati priču za pričom,ne stajete dok ne dođete do kraja knjige.... |
Babilon |
Posted - 16/02/2012 : 16:17:59 OPAKE PRIČE Libellus
Cijena 140,00 kn
Više informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2868&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53
Pozdrav iz Babilona! |
Porter |
Posted - 08/12/2010 : 00:35:55 Malim zakasnjenjem sam nabavio ovih 6.albuma / Biblioteka Libellus,ali sam ih zato procitao u sekundi svi su odlicni. Opake price poslije dvije opake pricice pomislio sam kakva je ovo perverzija svi ostadose bez ruku i nogu,ali u drugoj prici kad su dva zarobljenika poceli hrabro da odbijaju urodjenike pisajuci po njima prihvacen je crni humor. Kasnije sam se sve vise i vise radovao kad neko najebe |
Raspucin |
Posted - 16/08/2010 : 16:08:23 Odlicna knjizurina. Crtaci su mi se dopali. Ne bi rekao da su se prilagodjavali Bernetu. Najbolja mi je bila kad onaj frajer uci urodjenike da pecaju. Za mene je naslovna strana ovog stripa nesto najludje sto sam video. Pohvale za izdanje. |
Tex Willer |
Posted - 01/08/2010 : 19:36:08 quote: Originally posted by Curunir
ja tek danas, i to samo Darkov dio. apsolutno genijalno!! "album" godine bez premca.
Pa Abuli, nista cudno. Sve sto napise je malo remek delo - Torpedo, Crnjaci...ne sumnjam da je i ovo genijalno Najbolji scenarista od svih, ludak |
Curunir |
Posted - 01/08/2010 : 18:18:54 ja tek danas, i to samo Darkov dio. apsolutno genijalno!! "album" godine bez premca. |
Tex Willer |
Posted - 01/08/2010 : 13:57:01 quote: Originally posted by Raspucin
Darko Perovic mi je na proslom Mafestu pricao o ovome. Kupuje se pod obavezno. Obozavama biblioteku Libelus.
Procitao sam jednu pricu u Strip Pressingu, izgleda da je ludilo |
Babilon |
Posted - 10/06/2010 : 23:55:53 Ako još niste, kupite ovaj strip u Babilonu po akcijskoj cijeni ...
PRIMAMO KARTICE: DINERS, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMEX, ...
Za narudžbe iznad 500,oo kn, koje šaljemo poštom na području RH, besplatna poštarina*
Kontaktirajte nas na info@babilon-strip.hr 031/813-131, 098/776-766 Radno vrijeme od 10h - 13h i 17h - 22h
Pozdrav iz Babilona!
*poštarina gratis za slanje tiskanice ili paketa 'obično'.
|
Raspucin |
Posted - 29/05/2010 : 09:54:36 Darko Perovic mi je na proslom Mafestu pricao o ovome. Kupuje se pod obavezno. Obozavama biblioteku Libelus. |
risbozg |
Posted - 29/05/2010 : 09:50:05 pročitao...koje uvrnute priče...lđaci totalni....svakako pročitat crtež super a priča ima od vrhunskih do PAR osrednjih...preporuka 100% |