forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest 2010: SKRIVENO LICE 1-2

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Dado Posted - 04/05/2010 : 13:40:30
SKRIVENO LICE

Čini se apsurdnim da rat može nastati kao posljedica tumačenja
sporazuma o prijateljstvu i suradnji, no upravo to se dogodilo između
Italije i Etiopije 1889. nakon ugovora iz Wuchalea, ugovora o političkom
i komercijalnom savezu dviju zemalja.
Skriveno Lice vodi nas u nezaboravne pustolovine pune velikih bitaka,
napada na konvoje, opsada, otmica i spletki svih vrsta u koje se kao
u velikim epskim melodramama iz devetnaestog stoljeća upleću privatni
ratovi, nepojmljivi zločini, osveta, strast, noćne more i duhovi prošlosti...

PUSTINJSKI PLJAČKAŠI ~ RAZBOJNICI
Scenarij Gianfranco Manfredi
Crtež Goran Parlov ~ Massimo Rotundo

LJUBAV I SMRT ~ AMBA ALAGI
Scenarij Gianfranco Manfredi
Crtež Alessandro Nespolino ~ Ersin Burak

Knjige sadrze po 196 stranica / 2 kolorne naslovnice unutra,
te sjajne naslovnice koje je posebno za nasa izdanja nacrtao Goran Parlov.

cijena knjige 100 kn / posebna cijena 90 kn
cijena za MaFest 80 kn

Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05.
Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca.
Ta akcija trajat ce do 24.07.2010.
Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod:
Strip Klub Libellus - Zagreb
Striparnica Babilon - Djakovo
Strip Knjizara Palach - Rijeka
Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.

Veliko hvala Doku, Goranu, Melini, Dekari, Zlaji i svima ostalima koji su nam pomogli pri izradi ovog sjajnog mini-serijala.

Dizajn je naravno radila Melina i mislimo da je po tko zna koji put napravila nesto zaista prekrasno.
Zato uzivajmo u prve dvije knjige od ukupno njih sedam...

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
npetros2@htnet-dsl Posted - 19/08/2011 : 11:17:36
Sorry Manfredi, ali ako mogu dati mišljenje ja nisam mogao pročitati 4.knjigu do kraja, možda je kasnije i bolje, nadam se da je.. plus,neki crači su ajme majko, neznam zbog čega ali brate Manfredi zna biti napoooran do daske i i dalje se vadi na neke svoje trikove. Ali sjajna ideja za samog lika Skriveno lice-svaka čast!
teller Posted - 01/08/2011 : 12:47:26
..............nego šta.
dzoni Posted - 01/08/2011 : 12:23:25
fenomenalan serijal.................
kasper Posted - 30/07/2011 : 10:26:31
Zavrsih i ja SL. Iznenadjujuce dobar serijal mix pustolovine, ljubavnog trougla/cetvorougla, price o herojima (i njihovom padu). Sjajno je sto je serijal dosta dinamican, lokacije i vreme desavanja, odnosi medju likovima su prilicno jedinstveni i to ne samo u Bonelli svetu. Serijal nema svoju najbolju epizodu (opet nema ni najgoru), odprilike sve su "tu negde". Dvoboj/troboj na kraju je odlican, takva kulminacija na kraju je i bila zeljna sa moje strane. Jedina zamerka ovde ja zadnja strana zadnjeg stripa, koja mi je izrazito debilna, al ne utice na konacne ocene serijala. Sam serijal krasi i mnostvo bocnih desavanja, ljudskih prica i istorijskih svedocanstva iz datog vremenskog razdoblja.
Nesretni Burak zapravo i nije toliko nesretan, al jbg. mnogo odudara od ostalih sto smeta.
Jedva cekam Sangajski nastavak u LL izdanju.
teller Posted - 24/07/2011 : 20:42:41
baš čitam šestu knjigu kad se susreli Vitorio i Ugo i vač sam se malo naviknuo na Buraka, jest neobičan, ali nije loš...
malo odstupa od drugih, možda baš zbog toga što su ostali crtači u Skrivenom odlični...da crta Zagora svi bi ga nahvalili...
meni je to i največa odlika tog serijala, priče standardno odlične i različiti crtači, sumljam da bi mi serijal bio tako dobar
da sve crta Fragieri recimo ili neki drugi.
zagoreni Posted - 24/07/2011 : 18:21:09
Daleko da je on loš, na njega se jednostavno treba priviknit, a napose šta je potpuno druga filozofija od čistoće crteža koju ostali crtači u ovon serijalu gaje.
jaki Posted - 24/07/2011 : 16:57:04
A meni Burak ubjedljivo najbolji od sviju crtača u SL
Major Gruber
zagoreni Posted - 24/07/2011 : 16:43:04
Burakov stil po minimalizmu podsjeća me na Huga Pratta. To je negdi ta škola, makar su Burakove linije dosta 'šporkije'...
Zasad san pročita tek prve dvi knjige, di je naročit šok s Nespolina u trećoj priči skočit na Buraka u četvrtoj, dok pođe onaj period prilagodbe...
kasper Posted - 06/07/2011 : 16:25:12
A jeste odvratan.
split85 Posted - 06/07/2011 : 16:24:31
I to još jedna za drugom

Dok u onoj njegovoj prvoj epizodi, "Amba alagi" , knjiga 2, domoroci su za preplašit se.
Kit Carson Posted - 06/07/2011 : 02:56:02
quote:
Originally posted by split85

U skrivenom licu najslabija karika je Ersin Burak. Nacrta je tri epizode i bilo je puno. Jebemu da ne mogu u ovako malom serijalu stavit dva dobra certača ,tako da kvaliteta crteža ne varira puno.

Ceo dan kukam kad sam video da u poslednjoj turi ima dve njegove epizode.
bisley Posted - 05/07/2011 : 20:27:15
quote:
Originally posted by split85

U skrivenom licu najslabija karika je Ersin Burak. Nacrta je tri epizode i bilo je puno. Jebemu da ne mogu u ovako malom serijalu stavit dva dobra certača ,tako da kvaliteta crteža ne varira puno.

Nije ni Ersin toliko loš kad se analizira crtež. Možda je jedino nezgodno to što su ga ubacili između dva bolja crtača sa drugačijim stilom (dijametralno drugačijim), možda konkretnijim.
split85 Posted - 05/07/2011 : 19:12:07
sawitch Posted - 23/06/2011 : 19:31:30
Demian je meni bolji od SL...
teller Posted - 23/06/2011 : 19:14:27
mike, nadam se da te osvoji Skriveno lice...ja se nadam i Libellus spec. Demiana u dogledno doba.
mike Posted - 23/06/2011 : 17:25:21
Skrivenom licu pruzicu jos jednu sansu. O Demianu jedino, da me Ruju u svih 9 brojeva ni jednom nije iznenadio .
teller Posted - 23/06/2011 : 11:18:30
slažem se...MANFREDI JE CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako mi je Demian bio odličan,Skriveno Lice je FANTASTIČAN SERIJAL!
Preporuka velika!
dcopic Posted - 23/06/2011 : 08:58:38
Pročitao! Odličan serijal, nepredvidljiv završetak, preporučam...
kasper Posted - 22/06/2011 : 21:22:26
quote:
Originally posted by mpavin

Nije valjda, kaspere, da još uvik imaš povjerenja u Manfredija?

A pa ne, ovaj.. Hm, cenim da ce u SL biti OK kada hoce, ima vremena ili sta vec. Definitivno je scenarista koji moze da radi nadahnuto. SL mi niti jednom nije bio odlican strip, recimo tako vrlo dobar, za razliku od MV gde ima par brojeva koji 'pomeraju granice'.
O njegovim zadnjim radovima u MV i dalje mislim skoro pa sve najgore (opet, mozda sledeca LL tura bude dostojna pocetaka serijala).
mpavin Posted - 22/06/2011 : 20:20:25
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by Poli

Za sada samo prejebeno!! Stvarno mi se dopalo sve skupa. Ovo je must have!

Ah, sledece nedelje

Nije valjda, kaspere, da još uvik imaš povjerenja u Manfredija?
Poli Posted - 22/06/2011 : 18:47:11
Sigurno ce ti se dopasti. Kad sam poceo sa prvom knjigom nista drugo nisam ni citao sljedecih par dana dok nisam zavrsio svih sedam. Stvarno vuce.
A i na kraju se moze razbrati zasto sad "kineski nastavak".

Ima i pomalo melanholicno-ljubavne atmosfere pa ce se valjda dopasti i zenama.

kasper Posted - 22/06/2011 : 18:16:57
quote:
Originally posted by Poli

Ah, sledece nedelje
Poli Posted - 22/06/2011 : 18:15:20

Puno, puno bolje od npr. Demiana, ako cemo usporediti sa jos jednim kratkim SBE serijalom izaslim u LL.

Sad me zanima hoce li i ovaj Manfredijev Texone proci. Covjek stvarno zna da pise.

Jedino steta sto nije npr. Perovic preuzeo crtanje naslovnica umjesto Gigija ali sta ces... vazna je unutrasnjost a ne naslovnica.

Babilon Posted - 19/06/2011 : 15:03:39
SKRIVENO LICE, knjige 5, 6 i 7
Libellus

Tri nove knjige:
Skriveno lice 5 = 90,00 kn
Skriveno lice 6 = 90,00 kn
Skriveno lice 7 = 90,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/index.php?option=com_content&view=article&id=232:skriveno-lice-zavretak-serijala&catid=37:zadnje-novosti&Itemid=67

Pozdrav iz Babilona!
kasper Posted - 29/05/2011 : 15:48:06
quote:
Originally posted by dzoni

o tome i nebi trebalo da se pise zbog velike vecine nas koji jos nisu kupili ove zadnje knjige

Nisam trazio da mi neko preprica kraj, tipa Skriveno lice ce postati Odrubljena glava ili snicno. Kakav je kraj, pitanje je kvalitativno. Jel su relacije koje su gradjene medju likovima kulminirale, jez je zavrsnica velicanstvena ili obicna i slicno...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000