T O P I C R E V I E W |
Djole |
Posted - 29/07/2011 : 19:04:11 Od 26. jula u Darkwoodu, tokom naredne nedelje i po ostalim lokalnim striparnicama i Trafikama. U HR striparnicama se očekuje tamo negde između 3. i 8. avgusta, u zavisnosti od striparnice.
130 strana, c/b, 150x210 mm, papir 100 gramski beli, korice 300 gramski kunzdruk, plastificirane. Puna cena 300 dinara, a do 26.9. u striparnici Darkwood - 250 dinara.
Julija #15: OSIGURANA SMRT
Noćne more progone Virdžiniju Fild, sećanja na njenog prvog muža koji je nestao tokom oluje na pučini ne daju joj mira. Ali, kada i drugi muž gospođe Fild pogine u nesrećnom slučaju, Julija i Leo Bakster su unajmljeni da otkriju koliko može biti isplativa jedna „Osigurana smrt“.
Privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/Julija15.pdf
Julija #16: SENKA VREMENA
Izgleda kao Melani Makgrat ima srećan život: okružena porodicom koju obožava, kraj oca koga voli, sve je na mestu. Zašto je onda opsedaju sećanja na devojčicu oblivenu krvlju? Kakav je to užas sakrila duboko u svojoj psihi? I može li joj Julija pomoći da otkrije zločin koji je prekrila „Senka vremena“?
Privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/Julija16.pdf
Julija #17: NEPRIZNATI ZLOČIN
Zahvaljujući Juliji i poručniku Vebu, serijski ubica koji je napadao nezaštićene žene konačno je završio iza rešetaka, i priznao sve svoje zločine... sve osim jednog, osim ubistva Dženifer Sisli. Da li se to ubica poigrava sa policijom, ili je u pitanju nešto mnogo složenije? Na Juliji je da otkrije ko je u stvari odgovoran za „Nepriznati zločin“.
Privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/Julija17.pdf
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli oko ovog izdanja. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dessa |
Posted - 28/09/2011 : 00:59:24 quote: Originally posted by Lex No1
Kada ce biti objavljeni brojevi 4-8?
U oktobru bi trebali. |
Lex No1 |
Posted - 27/09/2011 : 23:54:40 Kada ce biti objavljeni brojevi 4-8? |
Imrahil |
Posted - 25/09/2011 : 12:41:28 quote: Originally posted by King Warrior
Da li bi bilo moguce da se uvodni tekstovi stave na kraj sveske? Cesto se desi da se naznaci tok radnje, mada se ne otkriva sam kraj, ali ipak u nekim epizodama vec od prve stranice moze da se pretpostavi kojim pravcem ide prica. Mislim da je interesantnije ako se bez ikakvog predznanja uleti u epizodu, a onda na kraju stripa moze i tekst o slicnim realisticnim slucajevima.
O tome sam i ja razmišljao |
dzoni |
Posted - 25/09/2011 : 09:59:52 tako stoji i u originalu i zato netreba nista menjati...ali zato ja te tekstove nikad ne citam pre samog stripa..vec prvo procitam strip pa tek onda tekst |
King Warrior |
Posted - 25/09/2011 : 01:33:18 Da li bi bilo moguce da se uvodni tekstovi stave na kraj sveske? Cesto se desi da se naznaci tok radnje, mada se ne otkriva sam kraj, ali ipak u nekim epizodama vec od prve stranice moze da se pretpostavi kojim pravcem ide prica. Mislim da je interesantnije ako se bez ikakvog predznanja uleti u epizodu, a onda na kraju stripa moze i tekst o slicnim realisticnim slucajevima.
|
Kit Carson |
Posted - 14/08/2011 : 10:19:27 quote: Originally posted by kasper
Procitao Juliju 17, prosto neverovatno koliko je ovo dobar serijal. Svaka, al svaka epizoda je ako nista drugo onda veoma dobra. Bas me zanima do koje ce epizode ovako. Jedva cekam sledece epizode i popunjavanje rupe.
Ja procitao juce sva tri u cugu i apsolutno se slazem. I za "rupu" se slazem. |
hua |
Posted - 14/08/2011 : 05:37:56 Julia je super serijal. Priča, crtež, korica, likovi, štampa, dizajn... sve je pravo zadovoljstvo. |
Ciko Strašni |
Posted - 07/08/2011 : 17:25:55 Mora da je taj Poli mnogo lep čovek... |
pravedni |
Posted - 07/08/2011 : 16:38:12 quote: Originally posted by Poli
dr. dzekil i mr. hajd???
...Reče Poli,alias Frankeštajn! |
Poli |
Posted - 06/08/2011 : 22:19:34 dr. dzekil i mr. hajd??? |
pravedni |
Posted - 06/08/2011 : 21:21:30 Hvala,drugar! |
Kutuzov |
Posted - 06/08/2011 : 21:20:30 quote: Originally posted by pravedni
Kada su Kutuzova pitali - "Možete li da pobedite Napoleona"? on je odgovorio - "ne verujem da mogu da ga pobedim,ali se nadam da ću ga nadmudriti"...Lukavi stari lisac!
Odlično isrtoričaru |
pravedni |
Posted - 06/08/2011 : 20:16:30 quote: Originally posted by kasper
Procitao Juliju 17, prosto neverovatno koliko je ovo dobar serijal. Svaka, al svaka epizoda je ako nista drugo onda veoma dobra. Bas me zanima do koje ce epizode ovako. Jedva cekam sledece epizode i popunjavanje rupe.
Super! Ja sam danas kupio brojeve 16. i 17. |
pravedni |
Posted - 06/08/2011 : 20:15:03 Kada su Kutuzova pitali - "Možete li da pobedite Napoleona"? on je odgovorio - "ne verujem da mogu da ga pobedim,ali se nadam da ću ga nadmudriti"...Lukavi stari lisac! |
pravedni |
Posted - 06/08/2011 : 20:12:28 quote: Originally posted by Pajtos
Da covek ne poveruje gde je Napoleon zakazao
Rusija,Bato...prevelik zalogaj za sve osvajače... |
Poli |
Posted - 04/08/2011 : 20:14:05 Koliko vidim od danas u SNK, mi u Dezeli jos cekamo Buha. ):
U prosloj rundi mi je Lovac najbolje sjeo. :)) |
okiboki |
Posted - 04/08/2011 : 15:40:46 quote: Originally posted by kasper
Slazem se.Zaista nema lose epizode i bas i mene zanima da li se taj trend nastavlja i u kasnijim brojevima. |
kasper |
Posted - 04/08/2011 : 14:17:05 Procitao Juliju 17, prosto neverovatno koliko je ovo dobar serijal. Svaka, al svaka epizoda je ako nista drugo onda veoma dobra. Bas me zanima do koje ce epizode ovako. Jedva cekam sledece epizode i popunjavanje rupe. |
Snake Plissken |
Posted - 31/07/2011 : 10:57:22 Magicni bi verovatno imao dobru prodju, ali je vec nekoliko puta pokusano s njim i nije uspelo. Mislim da bi DW ipak rizikovao da krene s njim, ovako sa strane deluje kao verovatan uspeh, ali da moram svoju lovu da ulozim u to, ne bih bio bas tako siguran. |
Pajtos |
Posted - 31/07/2011 : 10:27:47 Da covek ne poveruje gde je Napoleon zakazao |
Kutuzov |
Posted - 31/07/2011 : 10:16:56 Bez daljnjeg, Magični vetar je sigurno najatraktivnije preostalo izdanje za eventualne izdavače u Srbiji kao i najpoželjnije preostalo izdanje za kupce.
Drugih u ovom času nema, voleo bi da me neko demantuje.
Kiosk izdanja su prava stvar po ceni od 200-300 dinara. I sam sam ljubitelj sve većeg broja stripova i voleo bih da su mi dostupni. Protiv sam velikog broja kolekcionarskih izdanja ako nisu naišla posle onih kiosk izdanja. Na žalost to je slučaj sa Magičnim. |
Kit Carson |
Posted - 31/07/2011 : 10:13:29 quote: Originally posted by cronos six
a ne bi bilo lose da darkwood izbaci i ovaj godisnji tex colorac,posto od v.c slaba vajda.
Pa kako bre crni Cronose? Odakle DW prava za Texa? |
cronos six |
Posted - 31/07/2011 : 09:57:34 quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by Poli
Da, publika u Srbiji je vec pokazala koliko ceni MV, razna kiosk izdanja a prodaja....... naustrb iznimni kvaliteti serijala. I ti bi sad da jos i DW krene sa MV, po mogucnosti od 1. broja. *jao jao* Samo hvala Q da je tu LL sto se MV tice.
To što je Srbija pokazala koliko ceni MV nema veze sa kupcima. Prvo su išli sa 7 brojeva na trafici, pa su prestali onda su krenuli sa tvrdim povezom koji niko živ nije znao gde ima da se kupi, pa su prestali(ovo se odnosi na System Comic) e onda je to preuzeo debilni Wizard koji je objavio 4 broja, pjavljivali su na trafici bez ikakvog reda izlaska(a i to nije bilo na svakoj trafici). Sve u svemu ne zna se koji izdavač je bio neozbiljniji. Sada kada bi DW do krenuo verujem da bi to bilo odlično.
potpisujem 10x!!!! a ne bi bilo lose da darkwood izbaci i ovaj godisnji tex colorac,posto od v.c slaba vajda. |
legaz |
Posted - 31/07/2011 : 09:17:21 quote: Originally posted by Poli
Da, publika u Srbiji je vec pokazala koliko ceni MV, razna kiosk izdanja a prodaja....... naustrb iznimni kvaliteti serijala. I ti bi sad da jos i DW krene sa MV, po mogucnosti od 1. broja. *jao jao* Samo hvala Q da je tu LL sto se MV tice.
To što je Srbija pokazala koliko ceni MV nema veze sa kupcima. Prvo su išli sa 7 brojeva na trafici, pa su prestali onda su krenuli sa tvrdim povezom koji niko živ nije znao gde ima da se kupi, pa su prestali(ovo se odnosi na System Comic) e onda je to preuzeo debilni Wizard koji je objavio 4 broja, pjavljivali su na trafici bez ikakvog reda izlaska(a i to nije bilo na svakoj trafici). Sve u svemu ne zna se koji izdavač je bio neozbiljniji. Sada kada bi DW do krenuo verujem da bi to bilo odlično. |
alterdm |
Posted - 31/07/2011 : 02:23:20 quote: Originally posted by Kutuzov Da ne pomisle ovi iz Darkwooda da imam nešto protiv njih, Julija je izuzetan serijal, a oni ozbiljna izdavačka kuća sa pogrešnim izdavačkim izborom.
Ako je Darkwood pogrešio, zašto se onda Gea prodaje čak i nešto bolje od Julije, koja odlično ide, a Konan je verovatno oborio sve rekorde po brzini prodaje na ovim prostorima.
OK, već je konstantovano, stara boljka forumašenja, da ljudi svoje mišljenje iznose kao da je neoboriva činjenica. |