T O P I C R E V I E W |
manhunter |
Posted - 25/09/2011 : 22:40:18 
Drugi broj naše i vaše revije dobrog stripa će biti u prodaji na Sajmu Stripa u Beogradu, kao i u striparnici Darkwood.
Od ovog broja će revija ići na 76 str., na bezdrvnom papiru. Predstavićemo i nešto izmenjeni dizajn i nove rubrike, a 16 stranice revije će biti u boji.
Tačna prodajna mesta posle Salona će biti naknadno objavljena. Očekujemo da revija Kiša bude dostupna u svim stiparnicama zemalja bivše YU.
Hvala na dosadašnjoj podršci. Sve kritike, sugestije, pa i pohvale (valjda će i njih biti) ćemo rado saslušati/pročitati.
I jedno veliko hvala svima koji su omogućili i pomogli objavljivanje ovog broja! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Svet stripa |
Posted - 22/07/2012 : 22:33:20
Prvi post Sveta stripa na stripovi.com 
Lepa vest iz naseg nevelikog skladisnog prostora: BROJ 2 VISE NEMAMO NA LAGERU!!!
Kada nam neko od nasih saradnika vrati remitendu moci ce i preko naseg sajta da se kupi dvojka - do tada pohodite uobicajena prodajna mesta.

|
Babilon |
Posted - 17/12/2011 : 15:39:09 KIŠA 2 Svet stripa

Cijena = 18,00 kn
Više informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2579&category_id=210&keyword=ki%C5%A1a&option=com_virtuemart&Itemid=53
Pozdrav iz Babilona!  |
manhunter |
Posted - 24/10/2011 : 13:19:17 A posle predstavljanja u Kragujevcu, evo još par stranica iz revije:

|
Ultras |
Posted - 23/10/2011 : 00:58:43 Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali predstavljanje naše revije. Pre svega direktoru Narodne Biblioteke Vuk Karadžić - Mirku Demiću koji nam je izašao u susret i dozvolio promociju.
Posebnu zahvalnost dugujemo strip autoru i uredniku kultnih magazina Tron i MegaTron - Draganu Saviću. Hvala Dragane, radujem se budućoj saradnji
Na žalost, ovoga puta sa nama, iz opravdanih razloga, nisu mogli da budu čačani Miroslav Marić i Branko Antić
Sledeće okupljanje u Biblioteci zakazali smo za januar, najverovatnije ponovo u četvrtak :approve (12. januar 2012.) kada ćemo promovisati treći broj naše revije  |
Ultras |
Posted - 23/10/2011 : 00:56:46 

|
Ultras |
Posted - 23/10/2011 : 00:56:13 

|
Ultras |
Posted - 23/10/2011 : 00:55:29 

|
Ultras |
Posted - 23/10/2011 : 00:50:06 

|
Ultras |
Posted - 19/10/2011 : 01:27:46  |
Ultras |
Posted - 15/10/2011 : 13:58:03 Naš skroman doprinos akciji:
VRATIMO STRIPOVE U BIBLIOTEKE !!!
Četvrtak 20. oktobar u 18.00
Narodna Biblioteka Vuk Karadžić Dr Zorana Đinđica 10 Kragujevac
Stripovi ponovo u Biblioteci !!!

Zvanična najava događaja:
 |
cronos six |
Posted - 13/10/2011 : 16:41:40 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by manhunter
Sad bih ti ja rekao: "Majstore, imaš pivo! Ma šta pivo, gajbu!".
Cu te navatam kad sledeci put budes dolazio u KG Sad nema izvlacenje, nema vise lekovi samo pivo[^]
kod mene obrnuto.resio sam da ne konzumiram opijate. |
Tex Willer |
Posted - 13/10/2011 : 00:28:18 quote: Originally posted by manhunter
Cu te navatam kad sledeci put budes dolazio u KG Sad nema izvlacenje, nema vise lekovi samo pivo |
Tex Willer |
Posted - 13/10/2011 : 00:26:25 quote: Originally posted by Ultras
Tek sada sam ovo snimio 
Prva revija  Hvala na poverenju 
Cekaj da procitam pa kad krenem s kritikama    |
Ultras |
Posted - 11/10/2011 : 00:44:08 
У Србији Киша пада на следећим продајним местима:
Београд - стрипотека "Дарквуд" - књижара "Алан Форд" - књижара "Делфи"
Крагујевац - књижара "Делфи" (центар града, пешачка зона) - новинарница код Данка (паркић испред суда)
Нови Сад - стрипарница "Максимово ћоше"
Generalni distributer revije Kiša za region je stripoteka Darkwood. Kiša Vas može obradovati u sledećim gradovima van Srbije:
Slovenija - Ljubljana, striparnica "Buch"
Hrvatska - Zagreb, "SKAB 612" (bivsi Libellus) - Zagreb, "Stripovi na kvadrat" - Djakovo, "Babilon" - Rijeka, "Palach"
Bosna - Travnik, striparnica "Hogar" - Banja Luka, "Udruzenje autora i obozavalaca stripa iz Banja Luke"
Crna Gora - Podgorica, strip klub "Mister No"
Makedonija - Skoplje, striparnica "Bunker"
|
Ultras |
Posted - 11/10/2011 : 00:41:08 quote: Originally posted by alexts
Iako sam član udruženja Svet Stripa, platih punu cenu, jer mi kupio prijatelj na salonu, ali nema veze jer Kiša br.2 vredi svaki dinar i izgleda fenomenalno!
Alexts, hvala i ovde 
|
alexts |
Posted - 07/10/2011 : 00:46:50 Iako sam član udruženja Svet Stripa, platih punu cenu, jer mi kupio prijatelj na salonu, ali nema veze jer Kiša br.2 vredi svaki dinar i izgleda fenomenalno! |
Ultras |
Posted - 07/10/2011 : 00:24:32 quote: Originally posted by Grujah.
Sto su dva stripa na Engleskom? Inace naravno da se uzima :)
To treba pitati autore  Uzeo si reviju, komentar ? 
quote: Originally posted by Gil-galad Tekstove još uvek nisam pročitao, ali su stripovi sjajni.
A sada kada si ih pročitao? 
quote: Originally posted by srdjandj Uh, nestrpljiv sam, jedva čekam da se dokopam drugog broja!!!
I pored dobre volje, tek sutra ću stići da ti pošaljem druže.
quote: Originally posted by DeeCay
Sudeći prema tablama gore, bilo je dobrih radova na konkursu... Lijepo!
I mi smo prijatno iznenađeni koliko je dobrih radova pristiglo na konkurs. Nadamo se da će se taj trend nastaviti i na sledećem konkursu koji planiramo da raspišemo.
quote: Originally posted by all_ba
Sve čestitke ekipi, nisam nabavio ni prvi broj, ali vidim da to jako dobro radite; nabaviću oba broja pa se javim. Sve najbolje u daljnjem radu.:)
Hvala.
quote: Originally posted by KGB fenomenalno :D
Hvala, delijo!
quote: Originally posted by DzekDenijels Bravo Veso !!! 
Bravo za tebe, što si prevezao reviju do Darkwooda 
quote: Originally posted by Tex Willer @Ultras Sacuvaj mi oba broja, pa cemo to zajedno s nekim KI od VC I da znas, ovo ce mi biti prva strip revija koju uzimam Nisam ljubitelj strip revija, al' moram da ispostujem ovoliki entuzijazam cele ekipe koja je angazovana na festivalu i samoj reviji
Tek sada sam ovo snimio 
Prva revija  Hvala na poverenju 
|
Sloba |
Posted - 07/10/2011 : 00:14:48 quote: Originally posted by manhunter
Znao sam da sam nešto zaboravio..   
Hvala!
Nema na cemu  |
manhunter |
Posted - 06/10/2011 : 10:01:38 Znao sam da sam nešto zaboravio..   
Hvala! |
Sloba |
Posted - 06/10/2011 : 02:31:55 quote: Originally posted by manhunter
Inače, Kiša se prodaje u:
Crna Gora - strip klub Mister No
Bosna - internet striparnica Hogar u Travniku -Udruzenje autora i obozavalaca stripa iz Banja Luke
Slovenija - striparnica Buch
Hrvatska - Zagreb SKAB 612 (bivsi Libellus) i Stripovi na kvadrat - Djakovo Babilon - Rijeka Palach
Ove striparnice će do kraja meseca dobiti drugi broj revije, pa bacite pogled.
Bice i u
Makedoniji - Skoplje, striparnica Bunker |
manhunter |
Posted - 05/10/2011 : 00:33:01 Inače, Kiša se prodaje u:
Crna Gora - strip klub Mister No
Bosna - internet striparnica Hogar u Travniku -Udruzenje autora i obozavalaca stripa iz Banja Luke
Slovenija - striparnica Buch
Hrvatska - Zagreb SKAB 612 (bivsi Libellus) i Stripovi na kvadrat - Djakovo Babilon - Rijeka Palach
Ove striparnice će do kraja meseca dobiti drugi broj revije, pa bacite pogled. |
manhunter |
Posted - 29/09/2011 : 19:43:48 quote: Originally posted by Tex Willer
I da znas, ovo ce mi biti prva strip revija koju uzimam Nisam ljubitelj strip revija, al' moram da ispostujem ovoliki entuzijazam cele ekipe koja je angazovana na festivalu i samoj reviji
Ali neću, pošto sam čuo da ne piješ više...
a ni manje...   |
cronos six |
Posted - 29/09/2011 : 19:17:27 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by cronos six
isti si ko curson.
Pa krv nije pivo, inace bi mu iseko vene i postavio kriglu ispod
sve mu ga turas ispod. |
Tex Willer |
Posted - 29/09/2011 : 19:14:13 quote: Originally posted by cronos six
isti si ko curson.
Pa krv nije pivo, inace bi mu iseko vene i postavio kriglu ispod |
cronos six |
Posted - 29/09/2011 : 19:01:38 quote: Originally posted by Tex Willer
@Ultras Sacuvaj mi oba broja, pa cemo to zajedno s nekim KI od VC I da znas, ovo ce mi biti prva strip revija koju uzimam Nisam ljubitelj strip revija, al' moram da ispostujem ovoliki entuzijazam cele ekipe koja je angazovana na festivalu i samoj reviji
isti si ko curson. |