forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Iz inata: ZZCP#22

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Lavirinat! Posted - 29/09/2011 : 10:21:38

NOVI ZZCP(#22!) NAPOKON VANI!

A u njemu:

Noćnici!

Mutanti!

Duhovi!

Čuda!

Naravno, kao i obično prožeto dobrim fazonima...

...preteranim oružjem...

...akcijom!...

...metafizikom...

...intrigom...

...i naravno - sa još humora!

Zvuči interesantno?

A možda ne?

Ne?

Šta da se radi... ne uzimamo vam to za zlo...

Privju možete overiti ovde:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40421&whichpage=3

U prodaji(Cena:150din)od večeras na Lavirint Stočiću pri Salonu Stripa a od sutra po mnogobrojnim srBskim striparnicama.
U hrvaCkim, slovenačkim, bosanskim, makedonskim i slično - čim neko od vlasnika im ovo i naruči.
Ponuda i potražnja, ne?
Stoga - potražite.

Hvala.

23   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Deers Posted - 22/01/2012 : 12:35:15
Napokon pročitao, jest da je ritam furiozan al kako nema previše stranica nije bilo problema pratiti paralelna događanja dok se na kraju nije sve posložilo. Odlični su mi ovi uvodi u priču o velikim starcima.

Zanimljivo kako se borba s čudovištima ne odvija samo generacijama nego i SPOILER

a da, i Mofatova fabrika
Dr. Zistis Posted - 21/01/2012 : 15:30:06
quote:
Originally posted by Raven84

Imao sam jedan provokativan potpis dok nisam upozoren na njega. Sad imam novi koji vise odgovara mom karakteru i osobnosti.

Gledao sam sinoc slucajno dnevnik na HTV-u i saznao sta je 22.01...pa samo lud ne bi reka DA
Lavirinat! Posted - 20/01/2012 : 16:29:22
Ponuda dana za sve Radoznale Forumaše:
Naručite komplet ZZCP 00-23+NGdišnjak (samo 375kn!) i odma po primitku Vaše uplate na PM ćemo Vam poslati pun sadržaj te mrske politkštine koju je kolega Raven84 promicao po forumu:)
Trenutno na lageru imamo samo 5(pet) ovakvih paketa pa molimo Radoznale i Zainteresovane da budu brzi.
Hvala.

Nova ponuda(sasvim sigurno) - vrlo brzo!:)
Dr. Zistis Posted - 20/01/2012 : 10:14:33
quote:

Imao sam jedan provokativan potpis dok nisam upozoren na njega. Sad imam novi koji vise odgovara mom karakteru i osobnosti.

Radoznalost je ubila macku,sad bi i ja da znam
Raven84 Posted - 19/01/2012 : 22:35:44
Dr. Zistis Posted - 19/01/2012 : 21:04:06
quote:
Originally posted by paro

quote:

Jučer sam pročitao i broj je jako dobar, meni jedan od najboljih. Jedina zamjerka koju imam je mala nejasnoća pri izmjeni dimenzija, dobro, Đženina odjeća je drugčija ali su izmjene dosta brze pa ne znaš u kojoj dimenziji se što događa. Ali pri drugom čitanju mi je sve bilo jasno. Uglavnom, jako dobar strip.

Molio bih kolegu Ravena da ugasi taj očito politički potpis, jer realno gledajući neće baš svi 22.1. zaokužit DA.. Unaprijed zahvaljujem

Ne kapiram o cemu se radi
globinjo Posted - 18/01/2012 : 21:08:41
ajde raven,ukloni ga...poslana ti je i pp glede toga...
paro Posted - 18/01/2012 : 21:01:56
quote:

Jučer sam pročitao i broj je jako dobar, meni jedan od najboljih. Jedina zamjerka koju imam je mala nejasnoća pri izmjeni dimenzija, dobro, Đženina odjeća je drugčija ali su izmjene dosta brze pa ne znaš u kojoj dimenziji se što događa. Ali pri drugom čitanju mi je sve bilo jasno. Uglavnom, jako dobar strip.

Molio bih kolegu Ravena da ugasi taj očito politički potpis, jer realno gledajući neće baš svi 22.1. zaokužit DA.. Unaprijed zahvaljujem
Lavirinat! Posted - 18/01/2012 : 16:06:36
Fala R.(odnosno B.:)
U startu je ova pričica bila planirana da ide u tri broja pa bi sva ova skakutanja i rezovi između Dženi(množina) bili blaži i jasniji ali zgroženi te sablažNJeni bezobraznom dekompresijom u(referentnom/referencnom nam) američkom stripu novijeg datuma - odlučili se da sve sabijemo u jednu.
Drago mi je da, uprkos tome, nije iziskivalo PREVIŠE truda da se sve pohvata.
I fala svima koji su do sada komentarisali pročitane Zabave.
Zvuči smešno ali - lepo je videti da neko stripove(pogotovo laBirintaške:) još uvek čita i komentariše namesto što samo slaže na gomilu i/ili u vrećice/na policu.
Raven84 Posted - 18/01/2012 : 10:28:38
Imrahil Posted - 02/10/2011 : 12:24:43
Odličan broj, bez ikakve zamerke
Tex Willer Posted - 29/09/2011 : 18:16:18
Jedva sakupih pare za ZZCP 21, kad ono vec i 22
Samo napred majstori

Djole, mogo bi konacno i neku Karmu da prevedes
Lavirinat! Posted - 29/09/2011 : 12:43:31
quote:
Originally posted by Grujah.
A ova cura ko ona iz Flashpointa.. hmm...

Lavirint je uvek bio poznat po tome da prati stripske trendove.

ZZCP 22 je ustvari prva sveska 53. serijala DC-52 ributa - kupite danas, obogatite se na ebayu sutra - kad to i Rich Johnston otkrije:)))
Deers Posted - 29/09/2011 : 12:36:01
dobra najava

sada trebam i ja nadoknadit zaostatke, odma šaljem brata da vidi jel ima svega u zg striparnicama
Lavirinat! Posted - 29/09/2011 : 12:33:29
quote:
Originally posted by King Warrior
To nam sigurno stavljaju do znanja da uskoro izlazi(dugo, dugo, dugo ocekivani) integral.

ma jok, time samo slikovito prikazujemo kako smatramo da 26 strana taze napravljenog i premijerno objavljenog stripa vredi ko 500 strana reprinta.
ustvari, vredi znatno više al nažalost u programu koji pravi ove 3D džidža-bidže nismo uspeli da nađemo model za 1000+ strana:))
King Warrior Posted - 29/09/2011 : 12:25:03
quote:
Originally posted by Grujah.

Napisu iz inata i stave sliku ZZCP od 500 stranica! I onda - malo sutra :( Najgori ste.

To nam sigurno stavljaju do znanja da uskoro izlazi(dugo, dugo, dugo ocekivani) integral.
Grujah. Posted - 29/09/2011 : 11:37:56
Napisu iz inata i stave sliku ZZCP od 500 stranica! I onda - malo sutra :( Najgori ste.

A ova cura ko ona iz Flashpointa.. hmm...
delboj Posted - 29/09/2011 : 11:31:06
Hvala.
Lavirinat! Posted - 29/09/2011 : 11:26:52
quote:
Originally posted by delboj

Koliko ovo ima stranica

26

quote:
ko je crtao naslovnu?

Vladimir Kuzmanov iscrtao, Vladimir Popow iskolorisao.
Markos Posted - 29/09/2011 : 11:17:15
Sjajno izgleda. Sutra ćemo nadoknaditi zaostatke!;)
delboj Posted - 29/09/2011 : 11:15:14
Koliko ovo ima stranica i ko je crtao naslovnu?
Imrahil Posted - 29/09/2011 : 10:53:53
Fantastična najava, uzima se na salonu.
cat claw Posted - 29/09/2011 : 10:37:39
Redakcija vašeg kalibra ne bi smela da sebi dozvoli gramatičke greške čak ni u postovima za forume.
Ako niste znali
slovenačkim, bosanskim, makedonskim i slično
piše se kao
slovEnačkim, bosanSkim, maKedonskim i sliČno.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000