T O P I C R E V I E W |
Shuckey |
Posted - 19/10/2011 : 18:33:51 Jack Seaborn 1: Mirna jesen u Coloradu

215x285mm (A4), 48 stranica, tvrdi uvez, crno-bijelo / boja, cijena 69 kuna
Kliknite ovdje kako biste skinuli bogati preview od čak tri cijele epizode (26.4 MB).
Veliko mi je zadovoljstvo obavijestiti drage forumske prijatelje o izlasku prvog albuma Jacka Seaborna. Album Mirna jesen u Coloradu prati doživljaje prikrivenog Indijanca Jacka Seaborna i cijele galerije popratnih likova. Vrijeme radnje: jesen 1878.. Mjesto radnje: Divlji zapad. Prva doza ovog slasnog kaubojca podijeljena je u devet priča za lakšu konzumaciju:
1. Mirna jesen u Coloradu Scenarij: Darko Macan Crtež: Bane Kerac; Kolor: Ive Svorcina 2. Dva dolara, druže! Scenarij: Darko Macan Crtež: Bane Kerac 3. Lovac na skalpove Scenarij: Svetozar Toza Obradović Olovka: Predrag Ivanović - Peka; Tuš: Branko Plavšić 4. Prošlost kuca na vrata Scenarij: Darko Macan Crtež: Igor Jovčevski (Игор Јовчевски) 5. Mjesec dana u pustinji Scenarij: Darko Macan Crtež: Igor Jovčevski (Игор Јовчевски) 6. Poslijepodne na ranču Scenarij: Darko Macan Crtež: Milan Uvrtačev 7. Partija pokera Scenarij: Svetozar Toza Obradović Crtež: Miodrag Ivanović - Mikica 8. Živi u plamenu Scenarij: Darko Macan Crtež: Miodrag Ivanović - Mikica 9. Veliki dan Trevora Brannigana Scenarij: Darko Macan Crtež: Bane Kerac
Prvu, treću i četvrtu priču ste već mogli čitati u Stripgen svesci. Ostatak je premijera. Hvala Melini Mikulić na prekrasnom oblikovanju albuma, hvala Dejanu Đokoviću - Dekari na besprijekornom upisu teksta. Hvala svim autorima na razumijevanju, ljubaznosti i predanosti koja se ne može objasniti samo profesionalizmom. Hvala Darku Macanu i našem poštovanom forumskom prijatelju Ivici Marušiću (Hammer of Hell) na realizaciji ovog projekta.
Igor Jovčevski:

Miodrag Ivanović - Mikica:

Bane Kerac:

Predrag Ivanović - Peka i Branko Plavšić:

Milan Uvrtačev:

Još stignete nabaviti i ostala Stripgen izdanja!
Stripgen sveska:

Ukleti vitez 1: Crna šuma
 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Vlaadisha |
Posted - 31/07/2012 : 18:57:23 quote: Originally posted by Shuckey
drugi album 'Ukletog viteza'
Odlicno! Prvi je zakon. |
Shuckey |
Posted - 31/07/2012 : 16:56:07 quote: Originally posted by bisley Možeš li reći bar u kojoj polovici 2013. godine?
Znam da bi bilo lijepo dati precizniju procjenu, ali to u ovom trenutku nije moguće. Bolje šutjeti nego navesti ljude na krivi trag. Ali nema potrebe da budete nestrpljivi, prije Seaborna će izaći drugi album 'Ukletog viteza', a vrrrlo uskoro izlazi prvi album 'Cat & Ninja' kojeg su ispunili mahom mladi i neafirmirani (ali sjajni) autori! Istina i Bog na prvom 'Cat & Ninja' albumu su samo hrvatski autori, nadam se da ćemo na sljedećim 'Cat & Ninja' epizodama upregnuti cijelu regiju, kontinent, galaksiju! |
bisley |
Posted - 31/07/2012 : 14:06:15 quote: Originally posted by Shuckey
quote: Originally posted by Oki
Ne znam zašto sam čekao više od pola godine da ovo pročitam...a sada nakon čitanja mogu reći samo sve najbolje,odlično,izvrsno,svaka čast!!!
Hvala ti od srca! 
quote: Originally posted by Oki Kada će izaći broj 2? ...Burna zima u Coloradu i obračun sa Trevorom...
Izaći će negdje u 2013. godini, ne mogu za sada reći ništa preciznije. Javit ćemo čim uredništvo detaljnije posloži plan!
Možeš li reći bar u kojoj polovici 2013. godine? |
Shuckey |
Posted - 30/07/2012 : 09:00:12 quote: Originally posted by Oki
Ne znam zašto sam čekao više od pola godine da ovo pročitam...a sada nakon čitanja mogu reći samo sve najbolje,odlično,izvrsno,svaka čast!!!
Hvala ti od srca! 
quote: Originally posted by Oki Kada će izaći broj 2? ...Burna zima u Coloradu i obračun sa Trevorom...
Izaći će negdje u 2013. godini, ne mogu za sada reći ništa preciznije. Javit ćemo čim uredništvo detaljnije posloži plan! |
Oki |
Posted - 30/07/2012 : 08:38:18 Ne znam zašto sam čekao više od pola godine da ovo pročitam...a sada nakon čitanja mogu reći samo sve najbolje,odlično,izvrsno,svaka čast!!! Kada će izaći broj 2? ...Burna zima u Coloradu i obračun sa Trevorom... |
Shuckey |
Posted - 14/05/2012 : 19:04:14 RASPRODANO
Album se još može naći po striparnicama, mcn će odnijeti jednoznamenkasti broj primjeraka na Mafest i to je to. Ura!  |
mcn |
Posted - 15/02/2012 : 14:05:35 Darkwood je odradio uvoz pa bi trebalo biti i ondje.
mcn |
Zlix |
Posted - 15/02/2012 : 13:54:55 quote: Originally posted by Shuckey
Ako kupci iz susjedne države slučano ne znaju, prvi album Jacka Seaborna se može već dulje vrijeme kupiti u strip knjižari 'Alan Ford'. Na webu piše da je cijena 995 dinara.
Nesto mi to puno para za svega 48 strana stripa, pa makar bio i tvrdoukoricen  |
jaki |
Posted - 12/02/2012 : 13:27:49 Mcn ima u svakom drugom domaćem stripu.Kult ličnosti |
petar.pan |
Posted - 12/02/2012 : 12:14:58 jel samo mene ovaj raspucani na drugoj slici i ova mudra očinska figura na posljednjoj podsjećaju na nekoga? mcn od crtača i scenarista prelazi u likove? besmrtnost zajamčena! |
milandj3 |
Posted - 12/02/2012 : 10:24:39 quote: Originally posted by cat claw
Bojim se da je Italijanima dosta komplikovano da po ovom snegu stignu na Novi beograd.       
bogami, ja sam prosli mesec ugostio neke talijane koji su potegli u Srbiju po onom najvecem snegu. Da sam znao da ih uputim na Novi Beograd pa da pokupuju i ponesu zemljacima |
cat claw |
Posted - 12/02/2012 : 09:55:34 Bojim se da je Italijanima dosta komplikovano da po ovom snegu stignu na Novi beograd.        |
Shuckey |
Posted - 11/02/2012 : 17:48:11 Ako kupci iz susjedne države slučano ne znaju, prvi album Jacka Seaborna se može već dulje vrijeme kupiti u strip knjižari 'Alan Ford'. Na webu piše da je cijena 995 dinara. |
HC |
Posted - 23/11/2011 : 13:25:02 Šteta što nije sve u boji. Mene zanima hoće li i idući brojevi izgledati ovako sastavljeni od desetak manjih priča ili ćete probati sastaviti priču na 48 stranica? Ovako mi djeluje sve nekako ispresjecano, malo u boji malo nije. |
mcn |
Posted - 22/11/2011 : 14:48:40 To bi skoro pa udvostručilo prodajnu cijenu.
mcn
PS A ja ionako preferiram c/b. |
Babilon |
Posted - 22/11/2011 : 11:46:07 quote: Originally posted by teller
isto mislim, ovo bi pasalo u boji cijelo....
Da, i meni boja djeluje odlično. Možda bi nam Veliki Mačak mogao reći nešto više o tome?
Pozdrav iz Babilona!  |
teller |
Posted - 22/11/2011 : 10:02:47 isto mislim, ovo bi pasalo u boji cijelo.... |
split85 |
Posted - 22/11/2011 : 09:14:52 Crtež je izvrstan, šteta šta nije cili u boji. |
Babilon |
Posted - 21/11/2011 : 23:17:27 Jack u Babilonu ...
JACK SEABORN 01: Mirna jesen u Coloradu Mentor

Cijena 69,00 kn
Više informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=2560&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53
Pozdrav iz Babilona!  |
cerichus |
Posted - 15/11/2011 : 11:14:26 Nabavio album. Odličan! Naročito epizode koj su radili Kerac i Plavsić. Kad su oni u pitanju potpuno sam subjektivan :)Crtači ostalih epizoda su daleko ispod njihovog nivoa. |
Deers |
Posted - 13/11/2011 : 19:40:30 Dobar album. Priče za sebe su prilično zanimljive i lijepo funkcioniraju kao cjelina. Osobno bi želio veću zaokruženost priče u prvom albumu ali je valjda sada tako u modi.
Napokon da, na tržištu krcatom bijelcima koji se pretvaraju da su indijanci, bude neki indijanac koji se pretvara da je bijelac  |
wendol |
Posted - 10/11/2011 : 10:01:48 Kako se moze doci do albuma?
www.mimicortazar.blogspot.com |
mcn |
Posted - 05/11/2011 : 00:54:19 Album je na CRŠ-u nabavljiv na Fibrinom štandu.
mcn |
cerichus |
Posted - 03/11/2011 : 21:27:38 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by cerichus
quote: Originally posted by Poli
Ljudi, je li ko uspio skinuti ovaj preview? Ja sam pokušavao u više navrata ali bezuspješno. Izgleda da ima neka greška u fajlu. Inače, uzimam ovo obavezno.
meni sve radi ok, ponovno sam pokusao i opet radi
Hvala. Onda je nešto do moga računara.
Jesi išao standardno, desni klik miša i "save link as"?
Probao sam i to. Skine mi pdf fajl a kada ga pokušam otvoriti javlja mi ono: There was an error opening this document. The file is damaged and could not be repaired :( |
Mr. Bushido |
Posted - 03/11/2011 : 21:17:36 quote: Originally posted by cerichus
quote: Originally posted by Poli
Ljudi, je li ko uspio skinuti ovaj preview? Ja sam pokušavao u više navrata ali bezuspješno. Izgleda da ima neka greška u fajlu. Inače, uzimam ovo obavezno.
meni sve radi ok, ponovno sam pokusao i opet radi
Hvala. Onda je nešto do moga računara.
Jesi išao standardno, desni klik miša i "save link as"? |