T O P I C R E V I E W |
milan16 |
Posted - 02/12/2011 : 15:26:05 Kasidi broj 4 - Na ulicama Las Vegasa i Kasidi broj 5 - Olovno nebo od sutra u prodaji u striparnicama Darwood i Alan Ford.
Naslovnice ću okačiti naknadno |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Dr. Zistis |
Posted - 27/12/2011 : 14:12:18 Sad zavrsih sa citanjem 4 i 5 -ice Kasidija...iako sve lici na jeftini pulp meni je ovo odlicno...pravi Prljavi Hari...Bravo |
Magic Wind |
Posted - 23/12/2011 : 07:50:37 Kasidi brojevi 4 i 5 u prodaji u knjižarama Delfi, kupio sam juče |
dzoni |
Posted - 21/12/2011 : 18:43:49 i broj 4 i broj 5 su super takodje....cekam nastavke |
Otto Kraus |
Posted - 21/12/2011 : 18:06:49 Pročitao prva tri broja u komadu,čekam ostale kao ozeblo sunce... Ovo i greystorm su osvježenje u fantastičnoj mjeri... bar meni |
dzoni |
Posted - 21/12/2011 : 16:20:42 kasidi je fenomenalan i puno mi se svidja... |
Mairosu |
Posted - 14/12/2011 : 11:02:02 quote: Originally posted by qboy
Također je malo čudno objavljivati samo stripove koji se sviđaju vlasniku izdavačke kuće.
Da, reci to Markosu npr. :D |
qboy |
Posted - 14/12/2011 : 10:26:01 Također je malo čudno objavljivati samo stripove koji se sviđaju vlasniku izdavačke kuće. Zar ne treba pokušati analizirati ukuse i želje potencijalnih čitalaca, odnosno kupaca jer, u suštini od njih i zavisi uspjeh firme. Džaba što ti se sviđa neki junak ako nemaš ciljanu grupu ineteresenata kojima ćeš ga prodati. Stoga, mislim da nije dobro odustajati (ukoliko se imaju uslovi za objavljivanje naravno)od junaka kakav je Napoleone, Jan Dix itd., samo zato što se tebi ne sviđa, naročito ako se stekne dojam da bi se ova izdanja prodavala. |
DeeCay |
Posted - 14/12/2011 : 07:55:49 quote: Originally posted by milan16 1.Da mi se junak svidi - na žalost Brendon,Napoleone,Legs,Jan Dix... nisu na mene ostavili neki pozitivan utisak 2.Da to izdanje do sada nije objavljeno ni u Srbiji ni u Hrvatskoj - Dakle neće biti Demiana iako mi se strip veoma sviđa,Skrivenog Lica...
Onda i nemaš previše serijala na izbor... |
Tornadomaster |
Posted - 14/12/2011 : 07:30:43 Vjerovatno misli na Nik Rajder specijele. P.S. Probaj nesto van Bonelija |
zlatan bihac |
Posted - 13/12/2011 : 16:23:25 pa dobro...ako će iči neki stari junak koji kod nas nije dobio pravu priliku,zašto da ne... a sigurno neće ići ovi junaci šta ih izdaju ludens,SA i VČ. |
qboy |
Posted - 13/12/2011 : 09:56:54 quote: Originally posted by milan16
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by cronos six
cenim i postujem sve izdavace,al pogotovo ove brze ko struja!
@milan 16 ajd obraduj nas s nekom novom najavom,tj novim junakom!
Sto se mene tice, vec me kupio ovim tempom,kvalitetom, cenom... Sta god da krene od neobjavljenih (Brendon, Napoleone, Legs, Jan Dix...) uzimam na nevidjeno
Na sajmu knjiga u Beogradu sam rekao 2 uslova kojih se držim za biranje novih izdanja 1.Da mi se junak svidi - na žalost Brendon,Napoleone,Legs,Jan Dix... nisu na mene ostavili neki pozitivan utisak 2.Da to izdanje do sada nije objavljeno ni u Srbiji ni u Hrvatskoj - Dakle neće biti Demiana iako mi se strip veoma sviđa,Skrivenog Lica...
Moja ideja je - stari junak ali izdanje(edicija) koja nije objavljena uošte ili do kraja na ovim prostorima. Čekam odgovor od Paninija,doduše već 2 meseca, pa ćemo videti.
Svaka čast na Cassidiju - uzeo sam svih pet brojeva ali moram reći da mi je malo žao što ovako razmišljate. Nemam ništa protiv starih junaka, ali mislio sam da će vaša izdavačka kuća objavljivati upravo nove junake i tako nama svima pričiniti veliko zadovoljstvo i biti svojevrsno osvježenje. Ove "velike" kuće su se orijentisale na stare junake i njih ima zaista na tone. Oni, zbog starih junaka ne mogu stići da objave nešto novo, jer im se ne isplati. I upravo zbog toga je "spas" u kućama poput vaše. Mislim da mnogi - a to se i vidi na forumu - žele pročitati i nešto novo od Bonellija. Naravno vaša izdavačka kuća je vaša stvar i vi znate najbolje - moje je samo da kažem svoj stav i izrazim zadovoljstvo ili nslaganje. |
teller |
Posted - 09/12/2011 : 23:59:08 odlično, ko šljivi romantiku, za romantiku su ljubič romani, ne stripovi. |
night |
Posted - 09/12/2011 : 22:24:11 Odlicno-uzeo sam svih pet i procitao za jedno popodne. Bolji i siroviji od Demijana, nema romantike, samo crnjak. |
vronski 2 |
Posted - 07/12/2011 : 19:10:55 A u stvari je isti Bata Živojinović iz "Valter brani Sarajevo"! :)))))))) |
cerichus |
Posted - 07/12/2011 : 19:04:45 Meni malo tukne, naročito u prvoj epizodi, na Vilijema Defoa. |
Mairosu |
Posted - 07/12/2011 : 18:41:34 Lee Marvin iz Point Blank.
|
vronski 2 |
Posted - 07/12/2011 : 18:29:32 quote: Originally posted by Mhejl
Svaka čast izdavaču, no ne mogu da ne primjetim "originalnost" fizičkog izgleda lika.
A na koga ti liči? Mene malo podseća na Nicka Noltyja iz mlađih dana. |
Mhejl |
Posted - 07/12/2011 : 17:17:57 Svaka čast izdavaču, no ne mogu da ne primjetim "originalnost" fizičkog izgleda lika.
|
vronski 2 |
Posted - 07/12/2011 : 16:43:05 Glas za Đila! |
zlatan bihac |
Posted - 07/12/2011 : 14:39:31 osim misterioznog alana koji ide sa markom u izdanju if edizioni i kojeg će vjerovatno i ludens da vremenom izda,tim i dasti,bela i bronko su u if edizioni izdanju u sklopu ''priče sa divljeg zapada predstavljaju'',tako da je pitanje da li će strip agent nakon što završi sa PSDZ nastaviti sa ova dva izdanja...usput da spomenem da i kinowa izlazi u if edizioni sa velikim blekom. |
teller |
Posted - 06/12/2011 : 12:59:38 za Alana ne brini, Mark redovni je sada na 39 broju(plus 9 specijala) je skupa 48 objavljenih u Ludensu a Alan Misteriozo počinje sa 83 brojem, bit češ obavešten na vrijeme...BB su sasvim dobar serijal ali od navedenih ja bi sve drugo prije, samo to.... simpatičan kratak serijalčič, imao sam ga pa ne cijenio dovoljno i razštrkao ko zna kamo....naravno i Belu i Bronko hočemo. |
cerichus |
Posted - 06/12/2011 : 12:31:27 Nisam znao da će Tajanstveni Alan ići kao dodatak KM - ne uzimam KM već duže vrijeme. Valjda će neko javiti ovdje kad to krene da pođem kupovati KM. Meni su opet Bela i Bronko bili sasvim OK, ali to je stara stvar o pitanju ukusa. U svakom slučaju ako Padora bude izdavala bilo šta od pomenutog ja to kanim uzimati. |
teller |
Posted - 06/12/2011 : 12:20:51 i oni iako.... Tajanstveni Alan uskoro ide kao dodatak u Komandantu Marku Ludens,Bela i Bronko me nisu oduševili... ajmo reč za moj ukus ovim redom:
TIM I DASTI MET MERIOT DŽUDAS ĐIL TAJANSTVENI ALAN BELA I BRONKO |
cerichus |
Posted - 06/12/2011 : 12:12:26 A Džil, Bela i Bronko, Met Meriot, Tajanstveni Alan ... |
teller |
Posted - 06/12/2011 : 12:08:55 šta če ti Panini, pitaj nas......Džudas ili Tim i Dasti, sve je to zbrda zdola objavljeno pre 40 godina... junaci stari kao i večina čitatelja...ovo ne može kiksat. |