T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 17/12/2011 : 21:54:39 http://www.darkomacan.com/dnn/Home/tabid/36/EntryID/1213/Default.aspx
(mcn) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
D.J. |
Posted - 05/01/2013 : 00:56:46 Istina je, ali ti mogu reci da mi je ovu srijedu stigla velika paketcina sa stripovima jedan od kojih je bio upravo LBN i prvi je kojeg sam procitao. |
Deers |
Posted - 04/01/2013 : 23:02:13 Svakako je jedan od najboljih i sada ti može biti žao da ti je trebalo godinu dana da ga pročitaš |
D.J. |
Posted - 04/01/2013 : 22:49:15 Sinoc sam i ja procitao La Bete Noire i mislim da mi je jedan od najboljih stripova koje sam ikada procitao!
Kazem "mislim" jer ga moram jos jednom procitati da vidim da li sam dobro sve pohvatao posto nije najlaksi strip za citati, ali da je jedan od najtoplijih, najzanimljivih i najsarmantnijih to sigurno! Poslije prvih par strana bilo je , ali stvari su jako brzo dosle na svoje. Drago mi je da nema nastavaka jer mislim da je sve receno. |
Deers |
Posted - 02/01/2013 : 17:21:12 Adenauer. Ne sviđa mi se. Arana je stvarno specifičan i priča nije loša iako nije nešto što bih čitao. Scenarij je malo prekonfuzan. Ili moraš bit u Araninoj glavi za sve shvatit. Crtež nije loš, na momente odličan ali ipak mislim da su mu radovi na blogu bolji. Možda zbog boje. |
Tonto |
Posted - 31/05/2012 : 16:22:49 Progutao LBN danas. Meni daleko najbolji Darkov strip koji sam pročitao...fantastično. Prešišao je prvu epizodu Patmana. |
Shuckey |
Posted - 26/01/2012 : 19:40:13 quote: Originally posted by Mord
Procitao Adenauera jos jednom, ali ne idje.
S druge strane, La Bete Noire mi se svidja. Nisam uhvatio poantu citavog stripa, ali ima nesto u stripu radi cega sam ga citao s gustom.
La Bete Noire je brainf*ck, ali lagan i lijep, sa predigrom, pusama i duuuugim maženjem poslije.
[-]>[-]<
>++++++++[<++++++++>-]<------.
>++++[<---->-]<+++.
>++++++[<++++++>-]<-.
I krasan strip, meni vrlo drag! |
Mord |
Posted - 26/01/2012 : 18:13:17 Procitao Adenauera jos jednom, ali ne idje.
S druge strane, La Bete Noire mi se svidja. Nisam uhvatio poantu citavog stripa, ali ima nesto u stripu radi cega sam ga citao s gustom. |
mcn |
Posted - 25/01/2012 : 01:45:09 >sto je ovo?
Alternativno povijesni SF.
mcn |
Mord |
Posted - 24/01/2012 : 23:29:41 quote: Originally posted by mcn
quote: Originally posted by Mord
Pokusao procitati Adenauera. Wtf!? Nista nisam skuzio?
Vidim, jer inače ne bi napisao Adenauer u muškom rodu.
Ostav, ponovo!
Ako ni tad ne uspije, objasnit će ti Tony Starks, on ga je pročitao 4 puta.
(mcn)
Razmisljam ovako. Ako je mcn bio toliko lud da ovo objavi onda valjda sve skupa ipak ima nekog smisla. Samo se pitam o kojem smislu se radi. Da li se radi o stripu koji je totalno nezanimljivo ispripovjedan i nezanimljiv nekome tko trazi neku iole razumnu i konvencionalnu pricu ili se radi o stripu koji bez obzira na osjecaj tijekom citanja ima poantu koja ima smisla. Meni je strip bio toliko naporan i nerazumljiv da ne mogu razumjeti sto sam procitao. Poantu, priznajem, nisam pronasao. Nemam nikakvih vjerskih, higijenskih ili nekih drugih blokada koje bi bili povrijedjene ovom pricom. Samo se pitam ima li ovaj strip nekog smisla. Dakle, mcn, retoricko pitanje, sto je ovo?
|
D.J. |
Posted - 24/01/2012 : 22:57:59 Procitao sam Djoletov tekst, vidim sve ove preporuke i sto mi drugo preostaje nego kupiti integral. Kazem ja, reklama je bitna, kao i preporuke. |
mcn |
Posted - 24/01/2012 : 22:20:33 quote: Originally posted by D.J.
Stvarno Macane, trebas malo vise reklamirati stvari. Ja nikad prije nisam cuo za La Bête Noire.
Ali sad si čuo i - što ćeš poduzeti?!
(mcn) |
D.J. |
Posted - 24/01/2012 : 19:46:30 Stvarno Macane, trebas malo vise reklamirati stvari. Ja nikad prije nisam cuo za La Bête Noire. |
mcn |
Posted - 24/01/2012 : 16:56:20 >Kao i Deers, ni ja se ne mogu načuditi kako se tih 200 primjeraka nije rasprodalo.
Zapravo ih je tiskano 500.
mcn |
mcn |
Posted - 24/01/2012 : 16:55:52 quote: Originally posted by Mord
Pokusao procitati Adenauera. Wtf!? Nista nisam skuzio?
Vidim, jer inače ne bi napisao Adenauer u muškom rodu.
Ostav, ponovo!
Ako ni tad ne uspije, objasnit će ti Tony Starks, on ga je pročitao 4 puta.
(mcn) |
Mord |
Posted - 24/01/2012 : 16:16:27 Pokusao procitati Adenauera. Wtf!? Nista nisam skuzio? |
Imrahil |
Posted - 28/12/2011 : 10:57:43 Pročitao LBN, odlično, posebno sveske 1, 2 i 5 |
zorglub |
Posted - 26/12/2011 : 15:25:46 Izgleda da ne vole ljudi sveščice, draže im je lepo pakovanje. Mada šta kenjam kad sam i ja tek sad kupio kompletić.
I stvarno mi se dopao. Kompleksna i lepo nacrtana priča, koja postavlja zanimljiva pitanja. I sve to na svega našto više od sto stranica. I ko kaže da ozbiljne teme ne mogu da se obrađuju na duhovit i šarmantan način? E pa mogu! Ko ne veruje, neka ga razuveri La Bete Noire.
Zanimljivo mi je bilo i preplitanje motiva i likova iz književnih predložaka sa stripom. Za Londona sam još kao klinac (opravdano) sumnjao da je ludak, ali me je zato Mann baš zaintrigirao. Imam nekoliko njegovih knjiga, ali nikako da dođu na red. Pomiče se naviše na listi za čitanje. Neverovatno sa kojom lakoćom vlada rečenicom.
Sve u svemu, od mene najtoplije preporuke za ovaj strip. Sigurno ću ga čitati još dosta puta, a u planu je i nabavka integrala radi većeg uživanja u crtežu.
|
Sekta |
Posted - 25/12/2011 : 19:03:21 Kao i Deers, ni ja se ne mogu načuditi kako se tih 200 primjeraka nije rasprodalo. Kad razmislim, možda je pravo pitanje koliko ih se uopšte prodalo? |
Imrahil |
Posted - 24/12/2011 : 23:58:41 nabavih komplet u alan fordu (LBN), pa se bacam na čitanje |
Deers |
Posted - 22/12/2011 : 23:02:49 Pročitao ponovno LBN i to sa u ovom integralnom izdanju. Strip super izgleda na ovako velikom formatu - tako da sam se mogao još više uvjerit o kako se odličnom stripu radi koji je iz meni nepoznatih razloga nepravedno zapostavljen (još ne mogu vjerovat da se do sada nije uspjelo rasprodat onih 200 komada sveščica )
Preporučam strip svima jer se radi o jednom od najboljih domaćih stripova, zaniljivog toka radnje gdje uz razvoj priče možete promatrat i razvoj crteža
primjetio sam razliku između ovog izdanja i sveščica - u prvom poglavlju tekst vam oblačića koji uzvikuje bete je na engleskom dok je u sveščicama preveden |
kreŠa |
Posted - 21/12/2011 : 09:55:01 quote: Originally posted by austin
quote: Originally posted by kreŠa
Jedva čekam LBN, čitam ga minimum jednom mesečno. :3
a zato ti malo malo do AF-a po jos jedan komplet :P
i ja neki dan uzeh jos 3 kompletica da imam za poklon :)
A uvek mi ostane samo jedan (potpisan i iscrtan, ako smem da se pohvalim), uvek prosledim dalje. :D |
austin |
Posted - 20/12/2011 : 23:27:29 quote: Originally posted by kreŠa
Jedva čekam LBN, čitam ga minimum jednom mesečno. :3
a zato ti malo malo do AF-a po jos jedan komplet :P
i ja neki dan uzeh jos 3 kompletica da imam za poklon :) |
mcn |
Posted - 20/12/2011 : 10:15:58 > Pretpostavljam da je na tom 24-satnom crtanju rok za izradu bio kratak
Pa bio je 24h. :) I joss je Dario zakasnio, otissao na neki rodjendan, vratio se i nastavio crtati.
Po dotjeranosti je Gertrud kao stvari s bloga, samo ne u koloru nego lavirano crno-bijelo-sivo. Po opsesijama je kao stvari s bloga.
mcn |
Luca_Torelli |
Posted - 20/12/2011 : 10:01:24 Naslovnica podsjeća na Maxipesa, Fika |
zmcomics |
Posted - 20/12/2011 : 08:52:53 Džaba sveščice, moraš imati i ovo...;) kada to kaže izdavač svešcica, onda mora da se veruje...
|