T O P I C R E V I E W |
Djole |
Posted - 22/10/2012 : 18:09:23 U prodaji na Sajmu knjiga u Beogradu, a od naredne nedelje i u striparnici!
Nije lako stvoriti strip vredan pažnje. Originalan. Još je teže učiniti da on pri okretanju svake strane, i uranjanjem u njegov crno-beli svet , počne da svira muziku. Pravi literarni bluz, sveprožimajući grafički džez. Da se pri tome ispriča jedan život i ponovo začuje njegov glas. Glas Bili Holidej, neverovatne pevačice, koji nije utihnuo ni posle toliko godina od njene smrti, koji i danas odzvanja sa gramofona, kasetofona i raznoraznih digitalnih uređaja. A zahvaljujući brilijantnim Hoseu Munjozu i Karlosu Sampaju dobli smo nešto jedinstveno u svetu stripa. Dobili smo bio- stripovski džez.
Poslušajte ga.
60 strana, crno-belo, HC, Supernova format.
Džezerski privju:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/BiliHolidejprivju.pdf
Cena je sledeća:
* sajamska - 750 dinara * promotivna - 800 dinara * konačna - 950 dinara
Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli prilikom izrade ovog izdanja. |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Shaner |
Posted - 04/04/2016 : 09:01:58 Munoz i Sampayo ovdje odaju počast jednoj od najvećih svjetskih pjevačica i njenom tragičnom životu. Čine to, naravno, na sebi svojstven način: Munozovim ekspresivnim i pomalo nadrealnim crno-bijelim crtežom i Sampayovom fragmentarnom naracijom. Paralelno pratimo događaje iz Billienog života i one iz života ljudi koje je na neki način dotakla 30 godina nakon njene smrti. Među njima su i neki otprije poznati likovi ovog autorskog dvojca, čime se njihov stripovski svijet, mračan i sam po sebi vrlo uvjerljiv, još više stapa s onim stvarnim. Iako nije na razini njihovih najboljih radova, ova posveta Billie Holiday nezaobilazno je štivo za sve ljubitelje, kako legendarne pjevačice, tako i možda još ne legendarnih, ali zato ništa lošijih autora.
6/10
|
Babilon |
Posted - 16/12/2012 : 18:30:01 BIBLIOTEKA TRAG, KNJIGA 1: BILI HOLIDEJ Darkwood
Akcijska cijena 50,00 kn
Više informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=3217&category_id=210&option=com_virtuemart&Itemid=53
Pozdrav iz Babilona! |
pravedni |
Posted - 30/10/2012 : 23:03:19 Imam već obe knjige Hogartovog "Tarzana",a sada ću uzeti i Fostera. Posle toga prva kupovina će biti "Bili Holidej"...Četvrtu knjigu "Konana" sam uzeo pre dvadesetak dana. Darkwood ima fantastična izdanja! |
alexts |
Posted - 30/10/2012 : 21:53:18 Kupiće se i ovo. Samo polako. |
pravedni |
Posted - 30/10/2012 : 21:41:07 Zanimljiva izdanja! Trebalo bi ovo kupiti. Ipak,"Tarzan" Hala Fostera je prioritet! |
dessa |
Posted - 30/10/2012 : 10:07:45 Tekst iz novog "Vremena".
|
Poli |
Posted - 23/10/2012 : 09:29:22 Primamljivo, vabi me. :))
|
|
|