T O P I C R E V I E W |
milan16 |
Posted - 24/03/2014 : 11:43:26 Doktor Morg 5,6 i specijal možete kupiti u striparnicama Darkwood i Alan Ford a do kraja nedelje i u striparnicama Babilon i Stripovi na kvadrat. Pretplatnicima će stripovi biti poslati do kraja nedelje.
Sa ova tri stripa Padora je objavila sve stripove koje je i najavila. Želja mi je bila da objavim neki serijal i to sam ispunio sa Kasidijem. Serijali Secret,Doktor Morg i Tyler Cross su usledili kao bonus zbog dobrog prijema kod čitalaca serijala Kasidi.
Malo sam razočaran da strip kao što je Tyler Cross posle 4 meseca od objavljivanja u Francuskoj i zvanične nagrade kao najbolji strip u Francuskoj u 2013 nije privukao pažnju kod čitalaca kakvu je objektivno i zaslužio.150 prodatih primeraka za 3 meseca mislim da je malo.
Hteo bih da zahvalim Slobi iz Darkwooda sa svesrdnoj pomoći prilikom izdavanja i prodaje mojih stripova. Takođe,prilikom prodaje stripova sam dobro upoznao Marka iz Alan Forda i o njemu imam samo reči hvale.
U konaktu sa ljubiteljima stripa sam nastojao da imam dobar odnos i da sve obećano i ispunim na vreme. Hvala svima na podršci. |
18 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Elderane84 |
Posted - 27/03/2014 : 21:28:33 Polako. Ovo nije vrijeme za male izdavace, nikako. Nekako mi se cini da svi, pa i ja prvi, trcim da kupim izdanja vecih izdavaca,(osim kad mi je doticno izdanje prioritet nad prioritetima), a izdanja manjih stavljam na cekanje. Mada to nema logike... |
Nike581 |
Posted - 27/03/2014 : 21:05:23 Zahvaljujem Pandori na izdavanju Cassidy-a. :) |
zokalav |
Posted - 25/03/2014 : 16:28:28 Previše je novih naslova, nikada ih nije ni bilo više, a sve više je nezaposlenih. Ljudi i koji bi htjeli ne mogu da stignu da kupe sve što ih zanima. |
feniks |
Posted - 25/03/2014 : 12:03:51 Jedan sam od 150 spomenutih. TK ce se rasprodati ali tek za 5-6 godina. Steta sto ovakav naslov ne moze privuci publiku u vecem broju i kracem roku. Tebi Milane svaka cast, hvala za Kesidija i TK. Nadao sam se da ce Padora da se okrene albumima
|
Friki |
Posted - 24/03/2014 : 23:06:59 Milane, čestitam na odrađenom Cassidyju i ostalim manjim serijalima. Nažalost , osjetio si na svojoj koži da na ovim prostorima teško prolaze novi naslovi koji se moraju boriti za iste novce s izdanjima koja su ljudima poznata već desetljećima. Zajebana je stvar ta nostalgija . Kad se kupi ono poznato i ono što te privuče zbog dizajna i opreme ( DW Konan,Moebius... ), ostanu samo mrvice.
No,neka te to ne obeshrabri. Napravio si nešto za svoju dušu i ušao u povlašteni panteon strip izdavača .
Želim ti puno uspjeha u tvom pravom poslu (da opet skupiš neku lovu ) te da nas nakon nekog vremena opet iznenadiš novim izdanjima.
---------- Trenutačno se sluša: Fink - Perfect Darkness
|
aved |
Posted - 24/03/2014 : 22:11:07 Hvala na svemu i svaka cast na svim izdanjima. |
dicmanjac |
Posted - 24/03/2014 : 20:34:02 Veliko hvala na Cassidyu ;) Nadam se da ću imati mogućnosti nabaviti i ova ostala izdanja uskoro.
Sretno u novim životnim izazovima ;)
|
vronski 3 |
Posted - 24/03/2014 : 19:28:05 Bravo Milane na dosadašnjem radu i siguran sam da Padora nije rekla konačno zbogom, videćemo se mi opet! ;) |
mr murdoc |
Posted - 24/03/2014 : 19:07:20 Hvala |
kiky |
Posted - 24/03/2014 : 18:59:35 respekt |
Johnny Difool |
Posted - 24/03/2014 : 18:46:13 Hvala na Tyleru Crossu i Cassidyju, nešto manje i na Dr. Morgueu i Secretu. Šteta što je (privremeni?) kraj, taman si nas navikao da očekujemo nešto novo i dobro. Svako dobro u daljnjem radu, i do nekog novog "čitanja" jednom...
|
osmo |
Posted - 24/03/2014 : 16:17:23 Sretno prijatelju i samo naprijed u nove stripovske pobjede ;) |
going going |
Posted - 24/03/2014 : 15:31:47 Milane svaka cast na dosadasnjem ulozenom trudu i radu! Stvarno mi je zao sto se ugasila Padora. Izdali ste Kasidija, strip koji je mene potpuno odusevio i ostavio veliki utisak na mene i koji mi je medju najboljim stripovima sto sam ikada procitao! I Tajler Kros je odlican strip. Secret mi se nije nesto svideo, a Dr Morguea cu uskoro poceti da pratim.
Izdanja su vam bila kvalitetna i pristupacna i bas po mom ukusu!
Mozda jednog dana kada se bude bilo popravilo ekonomsko stanje i zainteresovanost za strip, mozda se tada ponovo pojavi Padora. |
cerichus |
Posted - 24/03/2014 : 15:29:15 quote: Originally posted by Poli
Steta! :(
Kupio sam, odnosno hocu uz ove najnovije, sve objavljeno od Padore. I sto se mene tice, ja sam zadovoljan i odabirom i kvalitetom izdanja. Onih nekoliko sitnica sa pocetka (fontovi, mozda mala nazubcanost skena) je nebitnih.
Steta, ali sa druge strane, koliko od nas je napravilo nesto takvo poput Milana i ulozilo svoj novac u izdavanje stripova? Vec zbog toga sam mu zahvalan da nam je pruzio priliku procitati neke stripove koji mozda bez njega i ne bi bili izdani na ovim prostorima.
+1 |
neshaburbon |
Posted - 24/03/2014 : 15:07:37 Sve najbolje Milanu nadalje. I ja polako sustizem...Dr Morga sa novim brojevima imaću kompletiranog, sledeći je Tajler, a onda polako kupujem i Kasidija i Secret. Nadam se da će Padora ipak jednog dana nastaviti sa radom. U svakom slučaju - srećno i hvala! |
kandraks |
Posted - 24/03/2014 : 14:59:06 Steta... imam od Padore komplet Kasidija koji je zaista fenomenalan, a planiram uzeti jos i Tyllera...veliko hvala Padori i na ovome... |
Poli |
Posted - 24/03/2014 : 14:07:23 Steta! :(
Kupio sam, odnosno hocu uz ove najnovije, sve objavljeno od Padore. I sto se mene tice, ja sam zadovoljan i odabirom i kvalitetom izdanja. Onih nekoliko sitnica sa pocetka (fontovi, mozda mala nazubcanost skena) je nebitnih.
Steta, ali sa druge strane, koliko od nas je napravilo nesto takvo poput Milana i ulozilo svoj novac u izdavanje stripova? Vec zbog toga sam mu zahvalan da nam je pruzio priliku procitati neke stripove koji mozda bez njega i ne bi bili izdani na ovim prostorima.
|
brko17 |
Posted - 24/03/2014 : 13:16:21 Zaista steta, Tyler Cross me odusevio. |