T O P I C R E V I E W |
Lastan |
Posted - 20/05/2014 : 23:48:42 Uskoro.....
Udruga prijatelja stripa STRIPFORUM predstavlja strip album:
DOMOVINSKI RAT U STRIPU
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
igor 12 |
Posted - 09/11/2014 : 18:04:06 IZLOŽBA RATNOG STRIPA I ILUSTRACIJA NENADA BARINIĆA -predstavljanje monografije Domovinski rat u stripu VUKOVAR 14.STUDENOG http://blog.vecernji.hr/barinic/vukovarska-tragedija-kroz-izlozbu-stripa-i-promociju-i-druga-aktualna-dogadanja-5923 |
mogorovic |
Posted - 23/09/2014 : 11:57:58 Na to sam, ustvari, mislio. Već objavljivani stripovi su, u dobrom dijelu kratki, tako da je njihov ukupni obujam manji od neobjavljivanih stripova. Sve štima! |
andjusticeforall |
Posted - 22/09/2014 : 23:15:03 quote: Originally posted by mogorovic
U "Vijencu", dvotjednom glasilu Matice hrvatske, u dvobroju 534-535, od 4. rujna ove godine, izašao je preko cijele 30. stranice osvrt na Stripforumovo izdanje "Domovinski rat u stripu". Jednostavno i pregledno je izdanje predstavio Tomislav Čegir (kada već nije Johnny, on se par stranica poslije pozabavio pokojnim Robinom Williamsom, ipak mu je to glavni fah). Članak je ilustriran naslovnicom izdanja u boji, te s nekoliko izvadaka iz stripova objavljenih u izdanju, nažalost, krivo potpisanih kao radovi Julija Radilovića. Tomislav je i zaključak napisao malo ishitreno, očigledno nedovoljno obaviješten, gdje je zamjerio izdavaču što nije uz stripove naveo i datume njihovih premijernih izdavanja. Naime, većina stripova su crtani kao radovi Stripforumova natječaja, dakle, nisu nikada objavljeni, osim nekoliko starijih!
Pa i ne baš. 12 stripova su reprize, a 7 stripova su premijerni.
U stranicama taj odnos je nešto povoljniji u korist premijernih stripova koji ukupno zauzimaju 68 stranica, dok reprizirani stripovi zauzimaju 45. |
mogorovic |
Posted - 22/09/2014 : 22:19:10 U "Vijencu", dvotjednom glasilu Matice hrvatske, u dvobroju 534-535, od 4. rujna ove godine, izašao je preko cijele 30. stranice osvrt na Stripforumovo izdanje "Domovinski rat u stripu". Jednostavno i pregledno je izdanje predstavio Tomislav Čegir (kada već nije Johnny, on se par stranica poslije pozabavio pokojnim Robinom Williamsom, ipak mu je to glavni fah). Članak je ilustriran naslovnicom izdanja u boji, te s nekoliko izvadaka iz stripova objavljenih u izdanju, nažalost, krivo potpisanih kao radovi Julija Radilovića. Tomislav je i zaključak napisao malo ishitreno, očigledno nedovoljno obaviješten, gdje je zamjerio izdavaču što nije uz stripove naveo i datume njihovih premijernih izdavanja. Naime, većina stripova su crtani kao radovi Stripforumova natječaja, dakle, nisu nikada objavljeni, osim nekoliko starijih! |
xilrion |
Posted - 26/08/2014 : 17:44:31
|
igor 12 |
Posted - 26/08/2014 : 17:03:40 bez zamjerke josipe,zaboravio sam navodnike kod klinac stavit... |
Josip2000 |
Posted - 26/08/2014 : 16:20:41 quote: Originally posted by igor 12
izgleda da je naš klinac podučio jaska kulturi..neka,neka
Misliš na mene? Ponavljam ovo "2000" u mom nicku nije godište, ja sam rođen 1984. |
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 15:13:11 quote: Originally posted by Jasko
Aj ća u Tompsonoviju
Kaj te muči skakakavac, slabo skačeš u zadnje vreme Jesi uspel najti strip na netu ili ti je to pretežak zadatak... |
Jasko |
Posted - 26/08/2014 : 15:08:22 Aj ća u Tompsonoviju |
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 15:06:56 Jasko nek bar pogleda onaj dokumentarac s prošle strane, za početak. |
igor 12 |
Posted - 26/08/2014 : 14:54:20 izgleda da je naš klinac podučio jaska kulturi..neka,neka |
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 12:38:13 quote: Originally posted by Jasko
Nisam pažljivo čitao, gde na netu?
traži traži pa ćeš nači, ne budi nesposbni klinac koji očekuje da mu se sve servira ;) |
Jasko |
Posted - 26/08/2014 : 12:37:40 Aj ća |
Josip2000 |
Posted - 26/08/2014 : 12:27:48 Ma nije bitno zapravo uopće hrvati ili rvatine, svi smo ljudi, a ljudi se ne kote, to rade životinje, dakle nebitno koga ali svejedno vrijeđaš, još gore ako toga nisi ni svjestan, to je ono što je najžalosnije. |
Jasko |
Posted - 26/08/2014 : 12:25:14 Nisam pažljivo čitao, gde na netu? |
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 12:22:20 quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by dosada
Jasko, pročitaj koju priču iz albuma kad si vec aktivan na ovoj temi...moja preporuka ti je HAŠ.
Rado, no nije uvezen zadnji put. Ako i naredni put ne bude u planu za uvoz, sumnjam da će ga i biti.
Da imaš namjeru pročital bi, evo imaš na netu kao i "Krik u noći" pa baci pogled...to su kratke priče, a toliko se more na netu izdržat za pročitati! |
tinton |
Posted - 26/08/2014 : 12:02:07 quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by dosada
Jasko, pročitaj koju priču iz albuma kad si vec aktivan na ovoj temi...moja preporuka ti je HAŠ.
Rado, no nije uvezen zadnji put. Ako i naredni put ne bude u planu za uvoz, sumnjam da će ga i biti.
Pogledaj jel uvezen specijalni broj večernjakove strip revije, tamo su također ti stripovi.
|
Jasko |
Posted - 26/08/2014 : 11:31:11 quote: Originally posted by dosada
Rado, no nije uvezen zadnji put. Ako i naredni put ne bude u planu za uvoz, sumnjam da će ga i biti. |
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 11:27:53 quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by dosada klinac si dok živiš sa starcima, pa makar imal i 35. Život s mamicom koja ti pere i pegla, te kuha je dokaz da si klinjo koji je nesposoban brinuti se o sebi!
nisam bas siguran da je to 100 % tacno, neki i ne mogu odseliti (nemaju posla, i time para) ili imaju doma (kuca) dovoljno soba, ali da, lepo je da i pomognu doma oko kucnih poslova
ako netko vec zivi doma, sad bi majka morala da kuva i pere samo za sebe a on za sebe? ok, meni bi to mozda bilo i bolje posto sam vegetarijanac a majka nije, ali nisam taj primjer, zivim na svome vec 10 godina
mogu u istoj kuči biti dva domačinstva, jedno je pomaganje a drugo kad ti misliš da je to dužnost majke i prihvatiš to zdravo za gotovo. Imaš svoju sobu i zajedničku kuhinju i još neke prostorije pa onda ponekad i ti možeš (ako si sposoban) skuhati, oprati ispeglati jer to se radi kad se osamostališ. Znači moreš ti biti i s roditeljima ali obavljaj onda sve dužnosti koje čovjek obavlja i inače kad se osamostali, tj. ne budi na grbači roditeljima jer to je dokaz da nisi klinac.
p.s. poli ne pišem tebi o tebi osobno da e bi bilo zabune. |
Poli |
Posted - 26/08/2014 : 11:22:16 quote: Originally posted by dosada klinac si dok živiš sa starcima, pa makar imal i 35. Život s mamicom koja ti pere i pegla, te kuha je dokaz da si klinjo koji je nesposoban brinuti se o sebi!
nisam bas siguran da je to 100 % tacno, neki i ne mogu odseliti (nemaju posla, i time para) ili imaju doma (kuca) dovoljno soba, ali da, lepo je da i pomognu doma oko kucnih poslova
ako netko vec zivi doma, sad bi majka morala da kuva i pere samo za sebe a on za sebe? ok, meni bi to mozda bilo i bolje posto sam vegetarijanac a majka nije, ali nisam taj primjer, zivim na svome vec 10 godina
|
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 11:15:07 Jasko, pročitaj koju priču iz albuma kad si vec aktivan na ovoj temi...moja preporuka ti je HAŠ. |
dosada |
Posted - 26/08/2014 : 11:14:04 quote: Originally posted by Jasko
Ako i imaš 14, nisi ni klinac...
klinac si dok živiš sa starcima, pa makar imal i 35. Život s mamicom koja ti pere i pegla, te kuha je dokaz da si klinjo koji je nesposoban brinuti se o sebi! |
Jasko |
Posted - 26/08/2014 : 10:35:55 A eto, beh ubeđen da je.
|
tinton |
Posted - 26/08/2014 : 10:33:14 quote: Originally posted by Jasko
Ako i imaš 14, nisi ni klinac, ali po napisanom kužim i da jesi. Nemam živaca, osim ove jedne, koju ćeš ili skužiti ili ne. Postoji semantička razlika između Hrvata i Rvata. A i (nepravedno) zaboravljenih Hrvaćana.
Napisao je da mu to nije godište. |
Jasko |
Posted - 26/08/2014 : 10:31:36 Ako i imaš 14, nisi ni klinac, ali po napisanom kužim i da jesi. Nemam živaca, osim ove jedne, koju ćeš ili skužiti ili ne. Postoji semantička razlika između Hrvata i Rvata. A i (nepravedno) zaboravljenih Hrvaćana. |
|
|