forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 ROSENCRANTZ najavljuje: KRAJ SVETA!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
ROSENCRANTZ Posted - 13/09/2015 : 15:29:34
Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo veliki događaj sezone - povratak jednog od najboljih jugoslovenskih strip autora - Pavela Koze! Čovek koji je još kao tinejdžer crtao Velikog Bleka vraća se posle niza godina odsustvovanja sa strip scene albumom na kojem je radio četiri godine - Kraj sveta! Druga decenija 21. veka... SAD su se raspale, Rusijom vladaju tajkuni, koji su podelili zemlju, a Evropska Unija je blokirala svoje granice i onemogućila ulazak milionima migranata. Srbija je ostala izolovana zemlja, kojom tumaraju besciljno hiljade migranata, pokušavajući da prežive i ilegalno uđu u neki od gradova. Gradovi, među kojima je i Novi Sad, opasani su zidinama i bodljikavom žicom, kako bi sprečili da bilo ko uđe u grad. Gradom, kojom vlada desničarska vlada, lutaju ultradesničarske religiozne grupe, koje najavljuju smak sveta, za sve okrikljujući migrante. U takvom svetu odrasta i Ognjen Tišma.
Nakon nedavne erupcije vulkana, danima pada kiša, preteći da poplavi grad... Uz sve to, u gradu se spremaju izbori...
Da li će kraj sveta stići i sravniti Novi Sad sa zemljom? Kako će Ognjen i njegova porodica da se suoče sa nadolazećim pretnjama? Pročitajte u novom strip-albumu Predraga Đurića i Pavela Koze - Kraj sveta: Kiša!
Izlazak albuma očekuje se do kraja septembra, a pretplatna/promotivna cena do 30. septembra iznosi 600 dinara, uz besplatnu poštarinu za Srbiju za slanje kao preporučena tiskovina. Album je crno-beli, imaće 52 strane A4 formata, mek povez. Poručite odmah na email info@rosencrantz.rs

24   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
eyepop Posted - 02/09/2020 : 14:28:11
quote:
Originally posted by osim

Proverili su u Alan Fordu - primerak albuma kod njih u knjižari je u redu, a i do sada im se niko nije javio sa sličnim iskustvom. Slobodno im se javite i zameniće Vam primerak.

Wow, hvala na informaciji. Lepo i od Vas i od njih. Svejedno sam planirao da kupim novi primerak kad budem naručivao novu turu stripova. Evo već sam par stvari ubacio u ceger :)
osim Posted - 02/09/2020 : 11:57:16
Proverili su u Alan Fordu - primerak albuma kod njih u knjižari je u redu, a i do sada im se niko nije javio sa sličnim iskustvom. Slobodno im se javite i zameniće Vam primerak.

quote:
Originally posted by eyepop

U "Alan Fordu" je u toku akcija na kojoj je hrpa Rosencrantz izdanja. Sve što je ponuđeno sam kupio, i sad polako gustiram. Danas sam pročitao "Kraj sveta". Interesuje me jedna stvar. Moj primerak nema strane 9-16. Da li je to neka fora (a la Endi Kaufman), ili sam dobio faličan primerak (ne deluje mi falično fizički, mada radnja zaista pravi "štuc"), ili je ceo tiraž takav (u kom slučaju me čudi da niko živi nigde nije o tome pisao)?
Evo i fotke, mada nisam siguran da li ću znati da je aploudujem:

eyepop Posted - 01/09/2020 : 23:15:13
quote:
Originally posted by going going

Evo ja sam ti okacio sliku, ali nemam ovo izdanje tako da zaista ne znam da li je falican primerak ili tako treba, ali po svemu sudeci bih rekao da je ipak falican primerak.

Super, hvala na pomoći, znači ipak se kači preko "url". I hvala na povratnoj informaciji.
going going Posted - 01/09/2020 : 21:45:12
Evo ja sam ti okacio sliku, ali nemam ovo izdanje tako da zaista ne znam da li je falican primerak ili tako treba, ali po svemu sudeci bih rekao da je ipak falican primerak.
going going Posted - 01/09/2020 : 21:44:35
quote:
Originally posted by eyepop

U "Alan Fordu" je u toku akcija na kojoj je hrpa Rosencrantz izdanja. Sve što je ponuđeno sam kupio, i sad polako gustiram. Danas sam pročitao "Kraj sveta". Interesuje me jedna stvar. Moj primerak nema strane 9-16. Da li je to neka fora (a la Endi Kaufman), ili sam dobio faličan primerak (ne deluje mi falično fizički, mada radnja zaista pravi "štuc"), ili je ceo tiraž takav (u kom slučaju me čudi da niko živi nigde nije o tome pisao)?

[url=https://ibb.co/GcCvSXV][/url]
eyepop Posted - 01/09/2020 : 19:05:47
ROSENCRANTZ Posted - 17/11/2015 : 19:29:28
Prikaz "Kraja sveta" u novosadskom "Dnevniku":
http://www.dnevnik.rs/kult…/apokalipticni-potop-u-novom-sadu
ROSENCRANTZ Posted - 21/10/2015 : 21:41:35
Intervju koji je Pavel Koza dao povodom izlaska iz štampe albuma Kraj sveta možete pročitati ovde:
http://www.rosencrantz.rs/intervjui/intervju-sa-pavelom-kozom
cerichus Posted - 17/10/2015 : 16:49:03
Nabavio sam Kraj sveta. Priča je zanimljiva, ali iskreno Kozin crtež nije na nivou prijašnjih radova. P.Koza mi je bio jedan od omiljenih ex-Yu crtača, ali je duga pauza očito uzela danak. Bez obzira, uzimaću i dalje nastavke kao podršku sa željom da Koza ne kači više kopačke o klin.
zmcomics Posted - 02/10/2015 : 01:20:06
foto izveštaj...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10207274139305818.1073741872.1054658112&type=1&l=cd4c9865cc
ROSENCRANTZ Posted - 29/09/2015 : 21:20:48
Promocija strip-albuma Kraj sveta u Novom Sadu, 1.10. u 20h, u kafeu Kabare, vojvode Šupljikca 22. Učestvuju Predrag Đurić i Pavel Koza. Čekamo vas!!!
ROSENCRANTZ Posted - 25/09/2015 : 23:54:59
Veliki strip-autor Pavel Koza vraća se u žižu javnosti sa strip-albumom na kojem je radio četiri godine - Kraj sveta! Pavel Koza je gost ROSENCRANTZ-a na Salonu stripa u Studentskom kulturnom centru u Beogradu (Njegoševa 48), u nedelju, 27. septembra, od 11-20h, gde će potpisivati svoj novi album!
teller Posted - 25/09/2015 : 14:14:32
Aktualna jako tematika...milijuni bjegunaca itd.., nikad nebi tog Kozu prepoznao na onom od Bleka...
to sada je vrhunsko.
ROSENCRANTZ Posted - 25/09/2015 : 13:05:20
Kraj sveta stigao u Novi Sad, večeras se očekuje u Beogradu, a onda širom Regiona!

ROSENCRANTZ Posted - 20/09/2015 : 20:15:14
Malo glazbe za Kraj svijeta...

ROSENCRANTZ Posted - 18/09/2015 : 08:57:50
Preview možete pogledati ovde:

http://www.rosencrantz.rs/images/pdf/Krajsvetapreview.pdf
ROSENCRANTZ Posted - 17/09/2015 : 09:36:06
Mada bi ovo moglo da ide i u deo foruma posvećen školi stripa - par detalja kako se Pavel Koza pripremao za rad na Kraju sveta:

ROSENCRANTZ Posted - 16/09/2015 : 20:07:39
Pre će biti Kobrinog unuka :-)
zokalav Posted - 16/09/2015 : 15:02:11
Opa, nova epizoda Kobre :-)
ROSENCRANTZ Posted - 15/09/2015 : 22:57:01
culfis Posted - 14/09/2015 : 18:06:05
Extra! Narucujem!
ROSENCRANTZ Posted - 14/09/2015 : 15:48:23
Inače, biće štampano svega 300 primeraka, od kojih treba odbiti obavezne primerke, one koje će skupljati prašinu po knjižarama, itd, zato ne čekajte večnost da dođete do svog primerka! Večnost je veoma nepouzdana!
zokalav Posted - 14/09/2015 : 14:02:35
Bravo
napokon
DzekDenijels Posted - 14/09/2015 : 06:43:03
Zvuči zanimljivo i aktuelno, izgleda odlično...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000