forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Aster Blistok, integrali 7-11

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Strip-Agent Posted - 06/11/2017 : 13:36:55

A4, color, HC, po 152 strane sem integrala 11 koji ima 104 strane.
Cijena 199kn za #7-10, 149kn za #11.

U prodaji od 6.11.2017 u SnK i na www.shop.strip-agent.hr
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
jaki Posted - 11/10/2024 : 12:46:48
samo ti lupaj.
axle munshine Posted - 11/10/2024 : 12:38:00
quote:
Originally posted by jaki

Pa je.
Nažalist SA je ostao na tom prvom odličnom.

Once more ...
corto33 Posted - 08/10/2024 : 13:53:15
Moram da se složim, Aster Blistok integral 1 je sasvim ok ako zanemarimo onu naljepnicu na kraju.
Dok su DW integrali Perle u glavnom tehnički užas, po najviše se to odnosi na uvez, štampa je u redu (Simbol).
jaki Posted - 07/10/2024 : 23:07:40
Pa je.
Nažalist SA je ostao na tom prvom odličnom.
axle munshine Posted - 07/10/2024 : 18:24:56
quote:

Nisam vidio ništa gore od onih DW integrala..
Debeli sjajni papir i debeli integrali..
Ako su pametni objavit će Valerijana kako triba ispočetka u boljoj opremi.

Ludo, burazeru...
Reci da je SA AB int.1 odlican, a da su ti Dw integrali nesto najgore, je bas, bas izjava...once more
axle munshine Posted - 07/10/2024 : 18:19:53
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:
Originally posted by axle munshine

quote:

da se niko ne uvredi,ali meni iz današnje perspektive boli đon za lošiju štampu,izostanak naslovnica i par mutnijih slika - sve je to sitno kad se uzme u obzir po kojoj se ceni to danas može naći.
Jebi ga,neke sam kupovao po punoj,neke po ovoj bagatelnoj,ali bolje izdanje ne postoji,NITI ĆE GA BITT ZA MOG ŽIVOTA.
Tako da,ako biram između cb varijante Eksa i Stripoteke i ovih kolornih integrala,aleluja za integrale.

A normalno da se slažem da je bezobrazluk ovakve luksuzne stripove prodavati po onim cenama po kojim su išli,ali sve je to došlo na svoje - zato danas i koštaju koliko koštaju SA/BG albumi i integrali.

Antisha bre, pa ti si jos mlad, pred tobom je jos dosta od zivota, bice Astera za tvog zivota, nista ne brini, i to u izdanju za koje ce ovo od SA izgledati smesno i zalosno, bas kao sto i jeste...
To sto ga prodaju sada u bescenje dovoljno govori o kakvom se skartu radi...

daj bože,ali na žalost,nisam optimista po tom pitanju;ali i da mi ostane ovakav Aster u kolekciji,neću žaliti.

pogodi ga Draganče u sred srede - ne sumnjam da će DW izdanje biti savršenstvo u svakom pogledu.

axle munshine Posted - 07/10/2024 : 18:17:43
quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:

quote:

quote:

da se niko ne uvredi,ali meni iz današnje perspektive boli đon za lošiju štampu,izostanak naslovnica i par mutnijih slika - sve je to sitno kad se uzme u obzir po kojoj se ceni to danas može naći.
Jebi ga,neke sam kupovao po punoj,neke po ovoj bagatelnoj,ali bolje izdanje ne postoji,NITI ĆE GA BITT ZA MOG ŽIVOTA.
Tako da,ako biram između cb varijante Eksa i Stripoteke i ovih kolornih integrala,aleluja za integrale.

A normalno da se slažem da je bezobrazluk ovakve luksuzne stripove prodavati po onim cenama po kojim su išli,ali sve je to došlo na svoje - zato danas i koštaju koliko koštaju SA/BG albumi i integrali.

Antisha bre, pa ti si jos mlad, pred tobom je jos dosta od zivota, bice Astera za tvog zivota, nista ne brini, i to u izdanju za koje ce ovo od SA izgledati smesno i zalosno, bas kao sto i jeste...

daj bože,ali na žalost,nisam optimista po tom pitanju;ali i da mi ostane ovakav Aster u kolekciji,neću žaliti.

Eto Anto sada kada Darkwood lepo krece (kada?) i zavrsi (a trebao bi da i zavrsi, znam da je ovo bitan strip Slobi DW) sa Asterom pokazace se da je Axle Munshine bio u pravu. No do tada mozes da uzivas u ovome sto imas, za razliku od nas

Vidim da ste dosta zivca potrosili na ovo izdanje Strip Agenta..
ja sam srecom to sve promasio

Ah da... da ovaj projekat Darkwooda uspesno zavrsi zahtevace dobru disciplinu nas kupaca.. bilo bi cudo da ide na cirilici zar ne?

Meni je izdavanje kompletnog integralnog Astera od strane nekog srpskog izdavaca nesto sasvim normalno i ocekivano, nema tu nikakve "prorocke" magije...zna to i Anto, ali voli da se zeza na forumu...;)
Peyo Posted - 07/10/2024 : 17:01:27
quote:
Originally posted by DiSkAcH
Si senjor. Ja se zajebajem, a ti kao i uvijek mrvu natakaren (to vj zbog Bluba ).

DiSkAcH Posted - 07/10/2024 : 16:40:36
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Ti si dovoljno star da znaš i ćirilicu, ovo bi ti bilo fino za vježbanje.

Na ćirilici ću kupiti neko izdanje ako me zanima i jeftino je.

Ako je u pitanju skuplje kolekcionarsko izdanje dolazi u obzir samo ako ga jako želim i nenabavljivo je na latinici.

Comprende senhor?

Si senjor. Ja se zajebajem, a ti kao i uvijek mrvu natakaren (to vj zbog Bluba ).

Probao sam ja tako par puta čitati nešto duže, ali me baš prca, krenem pa svako malo zapnem, ali pročitam na kraju, samo nije to tečno...zato te i prcam malko jer vjerujem da je slično sa svima koji ju ne čitaju često. Taman mi je ono u ČK Asterixu gdje rusi pričaju na ćirilici. :)
Peyo Posted - 07/10/2024 : 14:49:30
quote:

Na ćirilici ću kupiti neko izdanje ako me zanima i jeftino je.

Ako je u pitanju skuplje kolekcionarsko izdanje dolazi u obzir samo ako ga jako želim i nenabavljivo je na latinici.

Comprende senhor?
borg Posted - 07/10/2024 : 14:44:56
quote:
Originally posted by alexts

Da li je moguće da se Valerijan tako dobro prodavao, da je rasprodato i drugo izdanje prvog integrala (HC i SC)??

Drugo izdanje drugog nije rađeno.

Nastavak će verovatno ići HC. Kako nabaviti prva 2 HC? Ima li potrebe, ako izdanje bude drugačije? Ide li se od početka?

Prva dva SC su jako neugledna, mada su u ono vreme, kao jeftina Perle izdanja, mogla da prođu. Ali nisu za samostalnu kolekciju serijala.

Možda se Pjerooo uključi sa nekim infom. I mene zanima, pošto sam preskočio te perle. Dal se nastavljaju perle ili se ide od početka. Kao zaseban serijal.

jaki Posted - 07/10/2024 : 13:00:15
Pojedinačni oversize albumi na matu.(makar i na ćirilici)
jaki Posted - 07/10/2024 : 12:28:36
quote:
Originally posted by matori paraliticar
Verovatno nisi video ni integrale (edicija perle integrali) sa nizom pocetnom cenom

Nisam.
Ali u fazi sam kad mi je cijena manje bitna od tehnikalija izdanja.
alexts Posted - 07/10/2024 : 11:02:45
Da li je moguće da se Valerijan tako dobro prodavao, da je rasprodato i drugo izdanje prvog integrala (HC i SC)??

Drugo izdanje drugog nije rađeno.

Nastavak će verovatno ići HC. Kako nabaviti prva 2 HC? Ima li potrebe, ako izdanje bude drugačije? Ide li se od početka?

Prva dva SC su jako neugledna, mada su u ono vreme, kao jeftina Perle izdanja, mogla da prođu. Ali nisu za samostalnu kolekciju serijala.
matori paraliticar Posted - 07/10/2024 : 10:39:56
quote:

Verovatno nisi video ni integrale (edicija perle integrali) sa nizom pocetnom cenom

Aster Blistok ne verujem da ce ici u toj ediciji.. jednostavno nema mesta za greske sa ovim izdanjem..mora biti tip top
(ww licenca se podrazumeva?l
jaki Posted - 07/10/2024 : 10:27:22
DiSkAcH Posted - 07/10/2024 : 10:22:38
quote:

quote:

quote:

Ima li negdje potvrđena informacija da će Astera raditi Darkwood?

Na fejsbuku:

https://www.facebook.com/darkwood.srbija

Hvala frende! Nadam se latinici.

Peyo Posted - 06/10/2024 : 22:06:00
quote:

quote:

Na fejsbuku:

Hvala frende! Nadam se latinici.
anto Posted - 06/10/2024 : 21:46:10
quote:

quote:

quote:

pogodi ga Draganče u sred srede - ne sumnjam da će DW izdanje biti savršenstvo u svakom pogledu.
alexts Posted - 06/10/2024 : 20:55:05
quote:

Na fejsbuku:

Peyo Posted - 06/10/2024 : 19:48:12
borg Posted - 06/10/2024 : 18:19:42
Al ga iskopa. Bolji si od Bilija iz Maratonaca. :)

matori paraliticar Posted - 06/10/2024 : 09:37:28
quote:

quote:

quote:

Eto Anto sada kada Darkwood lepo krece (kada?) i zavrsi (a trebao bi da i zavrsi, znam da je ovo bitan strip Slobi DW) sa Asterom pokazace se da je Axle Munshine bio u pravu. No do tada mozes da uzivas u ovome sto imas, za razliku od nas

Vidim da ste dosta zivca potrosili na ovo izdanje Strip Agenta..
ja sam srecom to sve promasio

Ah da... da ovaj projekat Darkwooda uspesno zavrsi zahtevace dobru disciplinu nas kupaca.. bilo bi cudo da ide na cirilici zar ne?
jaki Posted - 10/12/2018 : 16:06:03
Prva jedinica je bila odlična.
najoštiji otisak mogući.
Dalen Posted - 10/12/2018 : 15:54:30
Ne znam ni što ni kako, davno je to bilo sa integralom 2, ali ovi ostali 1, 3, 4, 5 i 6 su još super prema njemu. Broj 2 je jedno veliko debelo sranje. Bolje reći sramota. Ovi novi 7-11 i ponovljeni 1, su integrali kakvi bi svi trebali izgledati. Kad su već ponovili jedinicu trebali su i dvojku. Ali zašto kad tog sranja ima još na zalihi. Treba prodat to sranje

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000