T O P I C R E V I E W |
Melusine |
Posted - 03/10/2018 : 06:13:51
![](http://i64.tinypic.com/10ym8v6.jpg)
Merkurio Loi je mnogo šta: profesor, ljubavnik, filozof... ali pre svega je znatiželjna osoba. Ta ga znatiželja neizbežno dovodi u neobične i opasne situacije. Njegove beskrajne šetnje papskim Rimom XIX veka često se završavaju tako što se on uplete u mračne poslove nekog od brojnih tajnih društava. Njegov mladi asistent, Otone, i sam pripada jednom takvom društvu...
Prefinjene i uverljive priče ovog serijala plene pažnju čitalaca i dobijaju pohvale kritike zbog sugestivne italijanske scenografije, dinamične radnje i punog kolora.
U knjizi koja je pred vama nalaze se sledeće epizode serijala: 3. POZORIŠTE LUTAKA i 4. MASKIRANI KUVAR.
Autor: Bilota, Alesandro / Format: 14,5x20,5 / Br. str: 192
Merkurio Loi 2 će biti na Letećem startu do 3. do 6. oktobra po ceni od 870 dinara, u striparnici Čarobna knjiga u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici Alan Ford na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim knjižarama i na sajtu će biti 1000 dinara a u ostalim knjižarama 1290 RSD.
|
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ivanl |
Posted - 05/10/2018 : 06:50:33 Nisam ni ja to znao. Nista, nisam procitao jedinicu jos, ostavit cu je dok ne izade JPJD sa tim 0-tum brojem. |
Dukidule |
Posted - 04/10/2018 : 01:14:23 quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ritam extra ali Darkwood još nije objavio "Jedno doba jedna priča" i to je najveći problem.
A kakve veze Darkwoodovo JDJP ima s ovim izdanjem ČK i u čemu je taj “najveći problem”? 🤔
Nulti broj Mercurija je među nadolazećim brojevima JDJP-a. Ima purista koji žele prvo taj broj pročitati.
Ah ok, sad mi jasno, a nisam to znao. Tnx. ![](icon_smile.gif) |
vice |
Posted - 04/10/2018 : 00:26:48 Ja svakako mislim kupit sve brojeve i pročitat ih i prije JDJP-a, samo u moru onoga što me zanima još nije doša na red. |
Dwayne_Looney |
Posted - 04/10/2018 : 00:03:36 Nemam pojma o nakladi ali zna se da prvi broj najbolje prođe i ne "košta" me da ga kupim pa s JDJP-om procijenim vrijedi li skupljati dalje. Sad bih volio odmak od mojih razmišljanja, neka oni koji ne čekaju JDJP i pročitali su prvi broj daju doprinos i na temi "Mercurio Loi" ostave svoje mišljenje. |
vice |
Posted - 03/10/2018 : 23:37:58 quote: [ Da. Čekam JDJP da poslije njega pročitam prvi broj ČK koji mu je nastavak da vidim vrijedi li čitati. Dvicu kupujem samo ako mi se svidi a ovako je ritam da će do JDJP-a Čarobna izbaciti 5 ovih dvobroja. Ali 2-5 se neće rasprodati sigurno.
Očekuješ da se prvi broj rasproda? |
zlatan bihac |
Posted - 03/10/2018 : 23:02:36 meni se naprotiv cini da i necemo bas ubrzo vidjeti novi broj mercuria od CK..nekako imam osjecaj da i nije naisao na pravi odaziv kod nas...nadam se da grijesim... |
Dwayne_Looney |
Posted - 03/10/2018 : 22:05:17 quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by Dukidule
Ritam extra ali Darkwood još nije objavio "Jedno doba jedna priča" i to je najveći problem.
A kakve veze Darkwoodovo JDJP ima s ovim izdanjem ČK i u čemu je taj “najveći problem”? 🤔
pa ima veze...merkurio kao serijal je nastao iz tog broja 27 ili 28 le storia...kao sto je i dragonero kao serijal nastao iz prvog broja romanzija....
Da. Čekam JDJP da poslije njega pročitam prvi broj ČK koji mu je nastavak da vidim vrijedi li čitati. Dvicu kupujem samo ako mi se svidi a ovako je ritam da će do JDJP-a Čarobna izbaciti 5 ovih dvobroja. Ali 2-5 se neće rasprodati sigurno. |
zlatan bihac |
Posted - 03/10/2018 : 21:53:43 quote: Originally posted by Dukidule
pa ima veze...merkurio kao serijal je nastao iz tog broja 27 ili 28 le storia...kao sto je i dragonero kao serijal nastao iz prvog broja romanzija.... |
Dr. Zistis |
Posted - 03/10/2018 : 21:05:56 Bravo carobnjaci sve vam je u saci ![](hail.gif) |
vice |
Posted - 03/10/2018 : 20:26:46 quote: Originally posted by Dukidule
Nulti broj Mercurija je među nadolazećim brojevima JDJP-a. Ima purista koji žele prvo taj broj pročitati. |
Dukidule |
Posted - 03/10/2018 : 20:17:17 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
A kakve veze Darkwoodovo JDJP ima s ovim izdanjem ČK i u čemu je taj “najveći problem”? 🤔 |
Hercule Poirot |
Posted - 03/10/2018 : 10:13:59 Odlično! |
wesskowaz |
Posted - 03/10/2018 : 10:09:51 Dajte naslovnu. :) |
ivanl |
Posted - 03/10/2018 : 07:58:19 Fino to ide... |
Dwayne_Looney |
Posted - 03/10/2018 : 07:45:21 Ritam extra ali Darkwood još nije objavio "Jedno doba jedna priča" i to je najveći problem. |