forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Višnjin dnevnik 1: Kameni zoološki vrt

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 22/10/2019 : 08:26:48

„Jednom davno… Kada sam bila mala, obećala sam si da će jednoga dana moj dnevnik započeti upravo tim riječima.

Jednom davno bila jedna... pa ja, Višnja!

Imam deset i pol godina i sanjam o tome da postanem spisateljica. U pričanju priča koristim se svojim trikom: promatram ljude i zamišljam njihove živote i tajne.

Duboko u svima nama zakopana je tajna o kojoj ne govorimo, ali koja nas čini onima što jesmo... Ovoga trena s prijateljicama promatram jednu veoma misterioznu osobu...“

Višnjin dnevnik 1 • Kameni zoološki vrt • 80 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Joris Chamblain • Crtež Aurélie Neyret • Prijevod Ivana Ivančić • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 22.10.2019. • Cijena 100 Kn

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/visnjin-dnevnik-1-kameni-zooloski-vrt/590/
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Kerempir Posted - 13/02/2020 : 17:58:09
U iščekivanju nastavka hilde jako dobro je legao strip mojoj curki. Prvi dio doduše bolje nego drugi jer sam joj mrvu morao objasniti same Hektorove postupke. Svidio joj se i onaj dnevnički dio, i sam strip. Prekrasno nacrtano, ima taj sporiji tempo i lijepo se može pratiti radnja. Da, ima i tu notu koja bi se mogla nazvati edukativnom, ali ne smeta. Riječ je o previranjima u višnjinim odnosima sa majkom, frendicama.. Ipak i dalje je riječ o jednom iznimno lijepom dječjem stripua vidio sam da ima još 3 broja i već ih beziciram.

DiSkAcH Posted - 27/10/2019 : 06:34:33
quote:
Originally posted by Shaner

Simpatično, ali slabije od Hilde. Kod Višnje je dosta eksplicitno izražena odgojno-edukativna komponenta, što je, vjerujem, za klince dobro, ali meni je bilo malo bezveze. Naravno, djeca će imati skroz drugi kut gledanja i vjerujem da će im se sve skupa svidjeti više nego meni. Što se tiče usporedbe s Kokom, slabo ga se sjećam, ali rekao bih da su njegove avanture ipak nešto kompleksnije. S druge strane, pitanje je kako bi ih danas doživio.

Meni se Koko isto čini dosta kvalitetniji.
Shaner Posted - 25/10/2019 : 22:21:24
Simpatično, ali slabije od Hilde. Kod Višnje je dosta eksplicitno izražena odgojno-edukativna komponenta, što je, vjerujem, za klince dobro, ali meni je bilo malo bezveze. Naravno, djeca će imati skroz drugi kut gledanja i vjerujem da će im se sve skupa svidjeti više nego meni. Što se tiče usporedbe s Kokom, slabo ga se sjećam, ali rekao bih da su njegove avanture ipak nešto kompleksnije. S druge strane, pitanje je kako bi ih danas doživio.

DiSkAcH Posted - 25/10/2019 : 14:48:05
Bacio i ja oko na privju, Višnja izgleda dosta dobro, i crtež i ovo mrvu priče.
Moram vidjet s curom pa da možda uzmemo nećakinji...samo mi se ona iapk čini još premala za ovo (5 godina), ali možda da joj mama i tata čitaju. :)
vukozec Posted - 25/10/2019 : 13:19:41
Jako mi se sviđa ovo sa dnevničkim uvodom, a kasnije mi baca na avanturu u stilu Kušanovog Koka. Jesam li dobio dobar dojam?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000