T O P I C R E V I E W |
Markos |
Posted - 22/10/2019 : 08:26:48
„Jednom davno… Kada sam bila mala, obećala sam si da će jednoga dana moj dnevnik započeti upravo tim riječima.
Jednom davno bila jedna... pa ja, Višnja!
Imam deset i pol godina i sanjam o tome da postanem spisateljica. U pričanju priča koristim se svojim trikom: promatram ljude i zamišljam njihove živote i tajne.
Duboko u svima nama zakopana je tajna o kojoj ne govorimo, ali koja nas čini onima što jesmo... Ovoga trena s prijateljicama promatram jednu veoma misterioznu osobu...“
Višnjin dnevnik 1 • Kameni zoološki vrt • 80 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Joris Chamblain • Crtež Aurélie Neyret • Prijevod Ivana Ivančić • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 22.10.2019. • Cijena 100 Kn
https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/visnjin-dnevnik-1-kameni-zooloski-vrt/590/ |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Kerempir |
Posted - 13/02/2020 : 17:58:09 U iščekivanju nastavka hilde jako dobro je legao strip mojoj curki. Prvi dio doduše bolje nego drugi jer sam joj mrvu morao objasniti same Hektorove postupke. Svidio joj se i onaj dnevnički dio, i sam strip. Prekrasno nacrtano, ima taj sporiji tempo i lijepo se može pratiti radnja. Da, ima i tu notu koja bi se mogla nazvati edukativnom, ali ne smeta. Riječ je o previranjima u višnjinim odnosima sa majkom, frendicama.. Ipak i dalje je riječ o jednom iznimno lijepom dječjem stripua vidio sam da ima još 3 broja i već ih beziciram.
|
DiSkAcH |
Posted - 27/10/2019 : 06:34:33 quote: Originally posted by Shaner
Simpatično, ali slabije od Hilde. Kod Višnje je dosta eksplicitno izražena odgojno-edukativna komponenta, što je, vjerujem, za klince dobro, ali meni je bilo malo bezveze. Naravno, djeca će imati skroz drugi kut gledanja i vjerujem da će im se sve skupa svidjeti više nego meni. Što se tiče usporedbe s Kokom, slabo ga se sjećam, ali rekao bih da su njegove avanture ipak nešto kompleksnije. S druge strane, pitanje je kako bi ih danas doživio.
Meni se Koko isto čini dosta kvalitetniji. |
Shaner |
Posted - 25/10/2019 : 22:21:24 Simpatično, ali slabije od Hilde. Kod Višnje je dosta eksplicitno izražena odgojno-edukativna komponenta, što je, vjerujem, za klince dobro, ali meni je bilo malo bezveze. Naravno, djeca će imati skroz drugi kut gledanja i vjerujem da će im se sve skupa svidjeti više nego meni. Što se tiče usporedbe s Kokom, slabo ga se sjećam, ali rekao bih da su njegove avanture ipak nešto kompleksnije. S druge strane, pitanje je kako bi ih danas doživio.
|
DiSkAcH |
Posted - 25/10/2019 : 14:48:05 Bacio i ja oko na privju, Višnja izgleda dosta dobro, i crtež i ovo mrvu priče. Moram vidjet s curom pa da možda uzmemo nećakinji...samo mi se ona iapk čini još premala za ovo (5 godina), ali možda da joj mama i tata čitaju. :) |
vukozec |
Posted - 25/10/2019 : 13:19:41 Jako mi se sviđa ovo sa dnevničkim uvodom, a kasnije mi baca na avanturu u stilu Kušanovog Koka. Jesam li dobio dobar dojam? |
|
|