forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 GOLCONDA / ODESA knjiga #2 (epizode 3, 4)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Golconda Posted - 29/03/2021 : 20:58:21

šŸ‘‰ GOLCONDA / ODESA knjiga #2 (epizode 3, 4) šŸ‘ˆ

Dragi prijatelji,

Jakov, Zira i Goraz, ali i obilje novih živopisnih likova pozdravljaju vas iz druge knjige Odese, iz neke drugačije, potpuno neizvesne stvarnosti, a ipak na svoj način zanimljive i čudnovate!

Nove dve epizode, i već smo preko pola prve sezone koja se i zavrÅ”ava u sledećoj knjizi.

Ovih dana Italijani će konačno saznati Å”ta desilo na kraju 24 epizode duge saga naÅ”ih junaka, nadamo se da i mi nećemo dugo čekati barem na nastavak njihovih avantura.

Uživajte!
Pozdrav iz Golkonde!
12   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
anto Posted - 02/08/2021 : 21:46:40

Originally posted by SPQRoma

Tek sad sam stigao pročitati 2. knjigu. Ova 4. epizoda mi je najbolje sjela do sada. Crtež razbija, priča sve zanimljivija.

Ŕta su ti ukusi - meni je ta epizoda,Iz ponora,neŔto najgore Ŕto sam pročitao u ovoj godini.
jagodanbg Posted - 02/08/2021 : 21:42:58
Kad ce 3. knjiga?
SPQRoma Posted - 02/08/2021 : 21:24:47
Tek sad sam stigao pročitati 2. knjigu. Ova 4. epizoda mi je najbolje sjela do sada. Crtež razbija, priča sve zanimljivija.
Elderane84 Posted - 27/04/2021 : 17:52:46
Solidna druga knjiga. Sad me već serijal u nekim crtama podsjeća na Nathan Nevera, najviÅ”e po unutraÅ”njoj usamljenosti glavnog junaka. Vidićemo kako će se dalje razvijati priča, nažalost, u ovom broju su obje potpriče fileri, ne daju informacije koje razvijaju glavnu priču, nismo saznali neÅ”to konkretno novo, ali uprkos tome, priče nude solidnu zabavu
ivanl Posted - 03/04/2021 : 15:49:56
Meni ovo genijalno izgleda. Jedinstvena slika na hrbatima, tipa LL Demian, Skriveno lice i Shanghai devil te, Gea i Okruzen mrtvima kod Darkwooda. Asterix Carobne knjige. Fibrini Moebiusi. I da je vise ovoga i ovakvog, bilo bi i bolje...
Hercule Poirot Posted - 31/03/2021 : 08:11:56
Super!
SPQRoma Posted - 30/03/2021 : 12:27:48
Najavljeno je to joÅ” ranije.

ivanl Posted - 30/03/2021 : 11:26:52

Originally posted by SPQRoma

Originally posted by ivanl

24 epizode, znaci, sveukupno?

Da, četiri sezone. Jedan od rijetkih novih Bonelli serijala koji je dogurao tako daleko, tako da se očigledno dobro prodaje u Italiji.

Po onoj prvoj knjizi, sasvim pristojan strip, nadam se da će kasnije biti joÅ” bolji, dok se upoznamo sa svim likovima i njihovim pričama.

Thx! Moram ga naruciti...
SPQRoma Posted - 30/03/2021 : 10:27:32

Originally posted by ivanl

Da, četiri sezone. Jedan od rijetkih novih Bonelli serijala koji je dogurao tako daleko, tako da se očigledno dobro prodaje u Italiji.

Po onoj prvoj knjizi, sasvim pristojan strip, nadam se da će kasnije biti joÅ” bolji, dok se upoznamo sa svim likovima i njihovim pričama.
jagodanbg Posted - 30/03/2021 : 00:15:31
Sutra odmah. Retko sta mi se od Bonelija dopalo kao ovo.
koze123 Posted - 29/03/2021 : 23:45:13
Uzima se, prvi broj uopŔte nije razočarao!
ivanl Posted - 29/03/2021 : 23:38:38

forum.stripovi.com Ā© 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000