T O P I C R E V I E W |
Golconda |
Posted - 26/06/2021 : 11:19:24 GOLCONDA / DARVIN knjiga #2 (epizode 5-8)
🎩 Dragi prijatelji,
kao uvertiru u čitav jedan set naših novih izdanja (koja, doduše, kasne, ne našom voljom…), predstavljamo vam drugu i završnu knjigu sjajnog Bonelijevog post-apokaliprtičnog mini serijala Darvin!
💪 Ujedno, ovo je i prvi serijal koji je Golkonda započela i završila, pa će zbog toga ↘️u promotivnom periodu od mesec dana i prva knjiga biti ponovo po staroj, promotivnoj ceni.↙️ Ovo važi za porudžbine sa našeg web shopa, a od ovog izdanja uvodimo i novinu vezanu za slanje pošiljki. Od sad pa nadalje i ubuduće, poštarina je besplatna na sve pošiljke ↘️ukupne vrednosti preko 2000 dinara.↙️
Sledeće nedelje očekuju nas 4️⃣ nove knjige na kojima smo više nego predano radili sve ovo vreme…
👉 Javljamo se sa novostima, a vi do tada uživajte u potpuno neočekivanom obrtu u završnici odličnog serijala nastalom iz pera i četkice vrhunskih majstora italijanskog stripa! 👈
Puno pozdrava iz Vaše Golkonde! |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
legaz |
Posted - 21/11/2021 : 22:37:15 quote: Originally posted by plavi
quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by plavi
I opet krecav crtež. Šteta, gledam u pričama 8, izgleda odlično. Pitam se da nije do štamparije...
Može li slike?
Ima ovde od prvog broja. Isti problem: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51715
Ono nisu slike ono su skenirane stranice a to može ispasti tako ako je skener loše podešen. |
plavi |
Posted - 21/11/2021 : 20:55:25 quote: Originally posted by legaz
quote: Originally posted by plavi
I opet krecav crtež. Šteta, gledam u pričama 8, izgleda odlično. Pitam se da nije do štamparije...
Može li slike?
Ima ovde od prvog broja. Isti problem: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51715 |
legaz |
Posted - 21/11/2021 : 19:28:53 quote: Originally posted by plavi
Može li slike? |
djukak |
Posted - 21/11/2021 : 19:01:30 Ništa ja ovaj kraj skontao nisam. |
jagodanbg |
Posted - 08/09/2021 : 14:58:20 Procitao i drugu knjigu. Ne znam sta da mislim. Nulta mi je bila onako, prva mi je bila bomba, a ova druga pomesano. Nekako je krenulo/nastavilo se do jaja i napeto i uzbudljivo, a onda kad su se svi onako odjednom nasli na onom svetom mestu, nesto mi je tu cini mi se zbrzano...i sam kraj, previse filozofiranja, okultizma, vere....za moj ukus.. Ide ceo komplet na doboš 😆 |
plavi |
Posted - 01/09/2021 : 00:03:22 I opet krecav crtež. Šteta, gledam u pričama 8, izgleda odlično. Pitam se da nije do štamparije... |
|
|