T O P I C R E V I E W |
Melusine |
Posted - 27/09/2022 : 13:42:59 Rim će se predati ako Asteriks i Obeliks dokažu da su bogovi! Ništa lakše!
„ASTERIKSOVIH XII ZADATAKA“ na VELIKOM SALONSKOM LETEĆEM STARTU po ceni od 999 dinara!
Format 21 x 29 cm Povez Tvrd Broj strana 80 Štampa Kolor Serijal Asteriks Junak Asterix
PRELISTAJTE OVO IZDANJE: https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Asteriksovih%2012%20zadataka_prelistavanje%20.pdf
I Pobediti u trci Nikospatikosa, prvaka iz Maratona II Baciti koplje dalje od Persijanca Nipetnišesa III Savladati Germanina Piknika u borilačkim veštinama IV Odoleti čarima sveštenica sa Ostrva užitka V Izdržati neizdrživ pogled Urokljivisa, egipatskog čarobnjaka VI Pojesti do poslednje mrvice obed kojipriprema Multipraktiks, kuvar kod Titana VII Ući u Jazbinu Zveri... I iz nje izaći! VIII Nabaviti propusnicu A 38 u Izluđivaonici IX Preći klanac pun krokodila preko nevidljive žice X Popeti se na najvišu planinu i rešiti zagonetku Časnog Starine s Vrha Planine XI Provesti noć na planini aveti XII Preživeti igre u Cirkusu Maksimusu
„ASTERIKSOVIH XII ZADATAKA“ su na Velikom salonskom Letećem startu od srede, 28. septembra, do nedelje, 2. oktobra 2022. godine, u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, na našem sajtu, u Striparnici „Alan Ford“ i na Salonu stripa po ceni od 999 dinara. Posle Letećeg starta u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovu izvanrednu slikovnicu možete kupiti sa 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od 1.499 dinara. |
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Paka01 |
Posted - 01/10/2022 : 23:31:02 quote: Originally posted by Svirepi Macak
Dakle slikovnica. Strip kao takav ne postoji?
Doslovno par postova poviše sve piše... |
Svirepi Macak |
Posted - 01/10/2022 : 23:14:45 Dakle slikovnica. Strip kao takav ne postoji? |
vetropiroman |
Posted - 29/09/2022 : 07:58:40 quote: Originally posted by borg
Ja imam neku verziju, Politikinu... Jel to u suštini to, samo drugačije umiveno. Ili je skroz drugačije? Po zaviru mi se čini skroz drugačije...
E to je ta stara slikovnica, ovo što ČK izdaje je novija varijanta koju su radili za četrdesetogodišnjicu filma...
Ima slika na ovom linku, deluje mi da je to ovo u zaviru. https://www.asterix.com/la-collection/les-albums-illustres/les-douze-travaux-d-asterix/ |
borg |
Posted - 28/09/2022 : 22:31:09 Ja imam neku verziju, Politikinu... Jel to u suštini to, samo drugačije umiveno. Ili je skroz drugačije? Po zaviru mi se čini skroz drugačije...
|
dovlajoe |
Posted - 28/09/2022 : 20:05:43 U formi stripa ovo je objavljeno u stripotekama be. 458,459,460,461,462 i 463 na ukupno 27 strana. Takođe, postoji i piratsko izdanje Asteriks zauvek gde je objavljena ova epizoda sa još 5 kratkih priča na po par strana. |
vetropiroman |
Posted - 27/09/2022 : 21:13:31 quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by vetropiroman
Strip po crtaću iz sedamdeset i neke kojeg su režirali i animirali Gosini i Uderzo po originalnom scenariju, a posle crtao Albertov brat. Sudeći po broju stranica ima i bonus materijala.
Nije to to koliko vidim. Ovo je slikovnica, a ne strip. Strip nažalost nije objavljen, barem za sada.
U pravu si, izgleda da je ovo nova verzija iz 2016, sudeći po zvaničnom sajtu. Mada je i original više bio slikovnica nego strip, ako me sećanje ne vara, davno sam čitao. |
Paka01 |
Posted - 27/09/2022 : 19:35:54 quote: Originally posted by vetropiroman
Strip po crtaću iz sedamdeset i neke kojeg su režirali i animirali Gosini i Uderzo po originalnom scenariju, a posle crtao Albertov brat. Sudeći po broju stranica ima i bonus materijala.
Nije to to koliko vidim. Ovo je slikovnica, a ne strip. Strip nažalost nije objavljen, barem za sada. |
vetropiroman |
Posted - 27/09/2022 : 19:32:41 Strip po crtaću iz sedamdeset i neke kojeg su režirali i animirali Gosini i Uderzo po originalnom scenariju, a posle crtao Albertov brat. Sudeći po broju stranica ima i bonus materijala. |
teller |
Posted - 27/09/2022 : 19:17:53 I mene zanima, mislio sam da imam sve od Galca a sada vidim da.. supak..
|
sawitch |
Posted - 27/09/2022 : 16:01:17 Sta je ovo? Neki specijal? |