T O P I C R E V I E W |
Najkula |
Posted - 18/03/2023 : 16:34:06 Spiru: Nada iznad svega 4 (Emil Bravo)
Kraj i novi početak...
Scenario i crtež: Emil Bravo Naslov originala: Le Spirou d’Emile Bravo – Spirou L’Espoir Malgré Tout (Quatrième partie)
Format: 240 x 320 mm Uvez: Meki sa klapnama i tvrdi Kolor: Boja Broj strana: 48
Od danas (18.3.2023.) u prodaji preko sajta najkula.rs i mejla najnaj@najkula.rs. Od sledeće nedelje u prodaji u striparnicama! Cena: – magazinsko izdanje: 990 RSD u promotivnom periodu preko sajta Najkule i u striparnicama (puna cena 1.290 din) – albumsko izdanje: 1.490 RSD isključivo preko sajta i mejla Najkule (i u odabranim striparnicama u slučaju zaliha primeraka)
|
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
matori paraliticar |
Posted - 09/03/2024 : 17:00:36 quote: Originally posted by Peyo
As good as it gets (Bolje ne može)!
Moramo imati nadu da moze bolje Kod mene status quo.. dva dela ovde, dva u Srbiji.. kad cu videti sve na okupu ko zna.. Znao sam za ovaj strip vec pre nego sto ga najkula najavila.. vec tad je krenulo cekanje |
izivko |
Posted - 09/03/2024 : 16:44:57 Bravo se ovim djelom definitivno uvrstio u kvrge, gigante. |
Peyo |
Posted - 09/03/2024 : 16:37:19 Najbolji opis/sažetak ovog stripa mi je dao jedan engleski kritičar stripa:
As good as it gets (Bolje ne može)! |
panda |
Posted - 09/03/2024 : 16:18:41 Sa godinu dana zakasnjenja konstatujem da je Bravo uspeo da se ne spotakne ni jednom radeci na ovih 5 albuma koji cine celinu. Potrcko mi je bio sjajan, prva Nada odlicna, ali me malo plasila najava jos 3 albuma. Strah je bio neopravdan, a ovo sve ide lagano u top 10 procitanih stvari.
Najkula tradicionalno odlicno radi ove najvaznije stvari - selekciju, prevod i adaptaciju, upis je takodje dosta dobar. Postoji par propusta zbog kojih bi nesrecnog Boru razapeli ovde na forumu, ali se ne nalaze u samom stripu, a i Simbol je Simbol (mada ovaj put zasluzuje prelaznu ocenu). |