forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 302 - Gospodin Apotheoz

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 15/10/2024 : 12:09:04

U obitelji Apothéoz ambicija uvijek vodi do iznimne smrti. Uvjeren da mu prezime donosi nesreću, Théo je odlučio nikad ništa ne poduzimati. S trideset godina još živi od povremenih poslića i stanuje kod svojeg oca. Od djetinjstva je zaljubljen u Camille, ali ona o tome nema pojma. Kad Théo upozna Antoinea Pépina, pisca u kreativnoj krizi, to je početak jednog čudnovatog prijateljstva. Pépin ne vjeruje u prokletstvo Apothéoza i silom mu želi pomoći da osvoji Camille...

Julien Frey i Dawid nude nam pomaknutu i veselu komediju zbog koje ćemo promisliti o uspjehu, svojim najljepšim neuspjesima i mladalačkim snovima.

Kolorka 302 • Gospodin Apotheoz • 120 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Julien Frey • Crtež Cathelin Dawid • Prijevod Mirna Šimat • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 15.10.2024. • Cijena 22 E

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kolorka-302-gospodin-apotheoz/1015/

2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
borg Posted - 19/11/2024 : 01:34:57
Crtež mi je bio lep, prijatan. Boje skladne. Mirisalo mi na zanimljivu priču o baksuzu muških naslednika jednog grčkog prezimena.
Uvod interesantan.

Al u biti, bacanje para. Šupalj strip ko švajcarski sir. Zbrzan, bez mesa. Sa kosturom ideje, koji je ostao to do samog kraja.

Voleo bih čuti i druga mišljenja o ovom stripu. Moje je za sada da se čudim da je ovo upalo u Fibrin katalog. Ajd, crteži boje, malo izvlače stvar, i ta početna ideja.
Ali realizacija... Kao neka parodija na stripove.

Karakterizacija likova, dijalozi, zaplet, završnica... Ma ne. Ovde je sve loše.
Osim ako ovo nije neka parodija.

Jbg, jedan od mojih retkih promašaja sa Fibrinim stripovima.

DzekDenijels Posted - 15/10/2024 : 14:17:30
Ovo mi izgleda zanimljivo...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000