forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 OZ Comics PREDSTAVLJA: BONE - LOGORSKE PRIČE

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
OZ Comics Posted - 07/11/2024 : 18:49:53
Bone: Logorske priće - u originalu Tall tales. Kratke priče iz Bone svijeta u kojima sudjeluju neki već poznati i neki skroz novi likovi poput Velikog Johnsona Bonea.

Puno prije nego što su se rođaci Bone izgubili u neistraženoj šumi u dolini, Veliki Johnson Bone, koji je otkrio rijeku Rolling Bone, utemeljio je Boneville. No malo je poznato o pustolovinama velikog istraživača prije nego što je osnovao svoju poznatu trgovačku postaju.

Stoga, kada Smiley posjedne grupu mladih izviđača da bi im ispripovijedao legendarne priče o nastanku Bonevillea, oni čuju nevjerojatne priče o Štakorolikima, zmajevima i zajedljivom malom majmunu.

Format: 19X28
Broj stranica: 112
Tvrde korice
Boja
Prijevod: Ozren Švarc
Cijena: 19 EUR

[url=https://postimg.cc/bdbP93KR][/url]
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
OZ Comics Posted - 12/11/2024 : 16:57:16
Hvala, Jaki :)
jaki Posted - 11/11/2024 : 18:55:05
Papir je top😁👍
vukozec Posted - 11/11/2024 : 18:28:01
Bravo!
verab Posted - 11/11/2024 : 18:15:20
palac gore!
OZ Comics Posted - 11/11/2024 : 18:11:15
Svakako ću probati slijedeće godine barem dvije knjige izbaciti.
verab Posted - 11/11/2024 : 17:59:28
Ajde lijepo, dobar koncept, cijeli serijal u tri knjige. Bravo! Ide knjiga godišnje?
OZ Comics Posted - 11/11/2024 : 17:32:41
Prva knjiga originalne sage (1-3) je u pripremi. Bit će istog formata kao i ovo izdanje i u boji.
Biti će tri trilogije u tri knjige + u trećoj dodatno priča Koda (od cca 20-tak stranica) koja se direktno nastavlja na završetak serijala.
verab Posted - 11/11/2024 : 17:14:26
quote:
Originally posted by vukozec

Trebalo bi i originalnu sagu reizdati. Ne zbog mene, ja sam svoju kompletirao, ali sad su već punoljetni oni koji se nisu ni rodili kad se prethodno izdanje rasprodalo...

+1

crno-bijelu za nas odrasle, i jednu u boji za djecu (na velikom formatu).
OZ Comics Posted - 11/11/2024 : 16:22:31
A nemoj sad tako, sigurno djeluje veće.
jaki Posted - 11/11/2024 : 15:39:25
Izdanje se čini manje uživo😁
vukozec Posted - 11/11/2024 : 15:03:17
Trebalo bi i originalnu sagu reizdati. Ne zbog mene, ja sam svoju kompletirao, ali sad su već punoljetni oni koji se nisu ni rodili kad se prethodno izdanje rasprodalo...
AleksandarN Posted - 11/11/2024 : 09:38:40
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by AleksandarN

Preskacem ovo. Ne volim ni uvecavanja ni smanjivanja u stripu. Nadam se da ce ck objaviti ovo u formatu kao ceo serijal. Svakako, nisam neki fan Bone-a pa mi je okej i da ne bude.
Prethnodna tri izdanja ovog izdavaca su odlicna. Zeljno iscekujem iduca.

au,kakva izjava - pre svega čudna;zato si fan Diznija,a ovo je potpuno u tom nekom duhu.

Nisam bas toliki fan Diznija, samo sam odrastao uz to pa mi je mnogo pri srcu. Kad citam, ne mogu da kazem da sam pao na dupe, vise rade emocije i nostalgija.
Bone sam procitao od ck i nije mi toliko bilo kao nekima. Simpa je skroz i ostaje na tome. Verovatno cu nekada procitati ponovo pa mi se mozda utisak promeni. Svakako, strip je savrsen u onom formatu i u boji.
anto Posted - 10/11/2024 : 12:54:47
quote:
Originally posted by AleksandarN

Preskacem ovo. Ne volim ni uvecavanja ni smanjivanja u stripu. Nadam se da ce ck objaviti ovo u formatu kao ceo serijal. Svakako, nisam neki fan Bone-a pa mi je okej i da ne bude.

au,kakva izjava - pre svega čudna;zato si fan Diznija,a ovo je potpuno u tom nekom duhu.
anto Posted - 10/11/2024 : 12:50:50
@verab&bachy
hvala momci na slaganju. BG izdanje definitivno ima zacementirano mesto u kolekciji;jako sam se obradovao kad su najavili Čakejci najavili svoje izdanje (prvo je Komiko planirao),ali kad videh pre svega sjajan papir,mali format,feleričnu riknu,odustao sam,pa mi je OZ-ovo izdanje leglo kao budali šamar.
Bachy Posted - 10/11/2024 : 08:06:35
quote:
Originally posted by anto

Bone je teška masthevuša i apsolutno zaslužuje najbolje moguće izdanje.

Svaka čast, Antiša!
Bone je odličan strip! Preporuka svima koji ga do sada nisu čitali, a mogli su u Bookglobevom izdanju, da ga svakako pročitaju!

Redovito ću kupovati Oz Comicsova izdanja Bonea!

verab Posted - 10/11/2024 : 01:33:47
Bilo je davnih dana dosta debata je li boja uništila duh stripa, promijenila crtež, ubila kontraste i sl. i ima tu dosta istine.
Boja mu je dala novu dimenziju, po meni ne nužno bolju i zato preferiram originalnu c/b verziju, ali nemam ništa protiv ove obojane. Na kraju krajeva imam doma Scholasticovo kolor izdanje. Bone je bezvremenski klasik i bilo bi ga lijepo imati u obje varijante. Tu se slažem s tobom.
anto Posted - 10/11/2024 : 01:01:06
quote:
Originally posted by verab

anto, jel' ti bolji Bone u boji ili c/b? Ne zajebavam, stvarno me zanima.

pa u boji,normalno.
Ali pošto ga jako volim,imaću i cb verziju (koja mi je jako draga) i obojenu.
Ghost Posted - 10/11/2024 : 00:51:39
https://youtu.be/MdxfKIJq8h0?si=dmtFG9VuBzbEEu8D

Boun (Bone) Kultni Strip Džefa Smita | Detaljna Recenzija i Analiza
verab Posted - 09/11/2024 : 23:59:08
anto, jel' ti bolji Bone u boji ili c/b? Ne zajebavam, stvarno me zanima.
anto Posted - 09/11/2024 : 22:13:56
Bone je teška masthevuša i apsolutno zaslužuje najbolje moguće izdanje. Ako treba da biram između ovog uvećanog i čk-ovog (ili od Fibrinih amera,onih prvih),razume se da je ovo opcija.
Ozrene,ubedi cimera sa IL štanda da ti prepusti Usagija,on to verovatno i neće više izdavati,a koliko se sećam,ti si veliki fan zeca samuraja.
AleksandarN Posted - 09/11/2024 : 10:20:12
mmihoci Posted - 09/11/2024 : 09:17:07
Joj, što mi je super kad netko upogoni "ekonomsku" matematiku odnosno postotke ili linearnost da bi nešto dokazao.

jaki Posted - 08/11/2024 : 22:03:21
Uvećala se površina za 57%.
Normalno da izdavač napravi kako on hoće ali ne treba onda pričati da se malo uvečalo.
A Markos se drža dijagonale i prije kad su njegova izdanja bila na tapeti😁
alexts Posted - 08/11/2024 : 21:20:16
Ili ćemo sad tvrditi da A4 format nije duplo veći od A5?
alexts Posted - 08/11/2024 : 21:17:51
Dijagonala se gleda u štamparskim i profesionalnim krugovima, jer se po njoj uvećava ili smanjuje. Realno je bitna površina za oko a to je 1.26 na kvadrat.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000